KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Specjalnie napisałam ze bobo to ovulak żebyście nie mdlaly to bobo plan
Różowe nie są złe ale ciągle będzie na nich jakaś kreska bo są bardzo czule. Bardziej polecam jednak te zielone. Zaraz wrzucę linki. Zaraz wrzucę do tajemnic Staraczek.Cabrera lubi tę wiadomość
-
Wywołuję z jamy:
Frelcia- co u Ciebie? Jak ze żłobkiem i z pracą M.? Kiedy kolejne badania i scratching?
Nika - jak się czujesz? Trzymamy kciuki, ale tęsknimy
Bunia - gdybyś się tu pojawiła, to wiedz, że o Tobie też myślimy!
I tak btw. Izuś - jak tam rozwój sytuacji z nową pracą?
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Karma, co za wiadomość!
Kciuki za dzisiejsze bety:)
U mnie jakis dziwny ten cykl. Dzisiaj 11 dc. W piatek czyli 8dc owulak prawie że pozytywny i wieczorem i w sobotę rano bardzo bardzo klul mnie jajnik. W sobotę po poludniu zrobiłam ponownie test żeby sprawdzić czy ciemnieje i druga kreska w ogóle się nie pojawila. Wczoraj wieczorem sikam kolejny raz, juz tak bardziej z ciekawości, a tu dwie grube krechy. O co może chodzić? Temperatura zyje swoim życiem, właściwie od początku tego cyklu utrzymuje się dość wysoko. Aha, jeszcze śluz. Kolejny, który leci w kulki. Od razu po @ przezroczysty, ciągnący. Później ze dwa dni był taki jak po owu, wczoraj od nowa ciągnący ale mega gęsty. Na prawdę nie wiem jak to ogarnąćWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2018, 10:48
starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
reset wrote:Wywołuję z jamy:
Frelcia- co u Ciebie? Jak ze żłobkiem i z pracą M.? Kiedy kolejne badania i scratching?
Nika - jak się czujesz? Trzymamy kciuki, ale tęsknimy
Bunia - gdybyś się tu pojawiła, to wiedz, że o Tobie też myślimy!
I tak btw. Izuś - jak tam rozwój sytuacji z nową pracą?
Reset chyba po ptakach nikt nie dzwonił nawet... Zresztą sądząc po wcześniejszych doświadczeniach to pracę dostał ktoś po znajomości. Kiedy macie wyniki???Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
_Hope_ wrote:Uwaga! Bobo to tez ovulak!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/74da3d815f3f.jpg
D Z I Ę K U J Ę Śliczne są -
golonat wrote:To uwaga, testuję dodawanie zdjęć
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b698d6393d2d.jpg -
Karma wiesz, że zaciskam mocno kciuki! z przyjemnością postawie Ci
Malo się odzywam, bo miałam intensywny weekend, urodziny męża i mnóstwo gości a od rana jestem w szpitalu na badaniach hormonów razem z Bockiem.
Jak zapomnę kogoś wpisać to piszcie!
Miłego!Karma88 lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Karolina mocne kciuki za badania! I pozdrowienia dla Ciebie i Bocianiątko
Karolina90, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Ovulaki z allegro wrzuciłam do linka Tajemnice Staraczek
reset, Siwulec, Malgonia lubią tę wiadomość
-
Izape_91 wrote:Reset chyba po ptakach nikt nie dzwonił nawet... Zresztą sądząc po wcześniejszych doświadczeniach to pracę dostał ktoś po znajomości. Kiedy macie wyniki???
27.04.
Ledwo funkcjonuję ze stresu, choć z drugiej strony jakoś wewnętrznie godzę się z porażką (i tylko trochę płaczę ).
A co do pracy - moi znajomi z korpo mówią, że tam procesy rekrutacyjne trają po 2-3 tygodnie minimum, więc spokojnie, może jeszcze nic nie wiadomo.
Bociek i Karolina - kciuki za pomyślne wyniki badań!
Karma - czekamy na betę z kciukami!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2018, 11:14
Karolina90, Karma88 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
reset wrote:27.04.
Ledwo funkcjonuję ze stresu, choć z drugiej strony jakoś wewnętrznie godzę się z porażką (i tylko trochę płaczę ).
A co do pracy - moi znajomi z korpo mówią, że tam procesy rekrutacyjne trają po 2-3 tygodnie minimum, więc spokojnie, może jeszcze nic nie wiadomo.
Bociek i Karolina - kciuki za pomyślne wyniki badań!
Karma - czekamy na betę z kciukami!Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Dzięki Dziewczynki :*
Obiecałam że pochwalę się moim dziełem dla Męża
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/efc843bc8a5b.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2018, 11:25
Karma88, Cabrera, reset, Vivanillka, Cheresta, Achia, Izape_91, Siwulec, Yoselyn82, summer86, Czrna 81, Dip88, Kaczorka, olik321, Malgonia, KateHawke, Sarna84, nowa na dzielni, Flowwer, Luna1993, Bocianiątko, nenusia, Nat90, Emiilka, MaryAnn, Lunaris, Kargo31, Morusek, Phnappy, Jeżowa, Bajkaaa, blue00, golonat, Maja84, Lucia88, -Mamunia-, Anaaa90, moyeu lubią tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Karolina - wow! Sama sporo piekę, ale u mnie ciasta są zazwyczaj w kategorii smaczne, a u Ciebie to smaczne i ładne zarazem!
Izuś - pal sześć oceny! Zdałaś i to się liczy. Ja bym za dst z gospodarczego dała się pokroić i posolić. I tak byłoby to mniej bolesne niż przechodzenie tego egzaminu po raz drugi...Izape_91, Karolina90, Emiilka lubią tę wiadomość
Zobaczysz będzie dobrze !!!
reset lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Karolina90 wrote:Dzięki Dziewczynki :*
Obiecałam że pochwalę się moim dziełem dla Męża
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/efc843bc8a5b.jpg
Reset Ty se gadaj co chcesz,a ja w twój egzamin wierzę
Iza nie odniosłam się do Twojego wypadku. Kurde! Jak to się mogło stać! Całe szczęście że Cię poważnie nie pokaleczyło. A, miałam Ci napisać odnośnie ćwiczeń... Efekty dupy nie urywają Minus 3 kg. Chyba te nieszczęsne święta mnie trochę zgubiły Ale nie zrażam się, tylko cisnę dalejreset lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs.