KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
wisienka94 wrote:Owulak pozytywny!!! I dzień od razu robi się piękniejszy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f495dbf51b73.jpgwisienka94 lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kargo31 wrote:Hej Dziewczyny!!
Karma trzymam mocno kciuki!
Izape dobrze, że Wam się nic nie stało... I z takim myśleniem nie jesteś sama. Ja tez tak mam, że dla mnie ciąża to coś nierealnego. Wśród znajomych same małe dzieci, albo ciąże... mnie to dobija, mój mąż twierdzi, że przesadzam..
Yose duzo zdrowia! No i chyba w większości związków zdarzają się takie wielkie kłótnie raz na jakiś czas. Przetrwacie to, zobaczysz !
Ja miałam nie testować, tylko poczekać na @, ale bije się na razie z myślami...Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Karma trzymam kciuki
Iza mojej cioci tak płyta indukcyjna strzeliła. Nie pamietam jakiej firmy. Ja mam większość sprzętu z whirpool i trochę mnie zmartwiłaś, bo do tej pory jestem zadowolona z tego sprzętu.
Teraz jeszcze muszę pralkę kupić i też się zastanawiałam na whirpool.
Kuźwa tak leje, że nie chce mi się z samochodu wysiadać -
Izape_91 wrote:Mój tak samo próbuje mnie sprowadzić na ziemię.... ale też widzę że niby jest twardy ale czuje to samo co ja.. i nie pozwala mi się rozklejać. Za dwa tygodnie powtarzamy badanie nasienia więc może coś drgnie...
u nas większość jego najlepszych kumpli oczekuje dziecka, albo aktualnie chodzą z wózkami. Jedziemy za jakiś czas do znajomych, którzy się spodziewają dziecka, więc może go cos bardziej tknie, ale chyba tez się łamie. na powtórne badania poszedł bez zająknięcia. wyszły dobre, więc trochę obrósł w piórka, no ale z drugiej strony przeszedł na zdrowsza dietę. sama nie wiem co o tym myśleć.
Trzymam kciuki za Wasze wyniki! a poprzednie były bardzo złe? Przepraszam, ale nie pamiętam...*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
Krama, piękna kreska. Trzymam kciuki za pozytywne info z labu
Izape, mojej szefowej spadły kiedyś drzwiczki od piekarnika na nogę. Wiem, ze dostali jakiś najbardziej wypasiony piekarnik od firmy plus zapłacili jej koszty leczenia i rehabilitacji. Czy coś więcej to nie wiem. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, apropo agd. Mój tato jest w branży od x lat (jako inżynier produktu, więc wiedzę ma dość sporą) , w zasadzie od zawsze. Kiedyś mastercook, teraz bosh. Od zawsze mówił, że m. In. Whirlpool dużo produktów ma "mieszanych" , tzn topowe modele były częściowo robione w innych fabrykach, jak bosh i tak na prawdę to jest "składak" z własnym designem
Iza co do reklamacji pewnie będą próbowali się wykpic, że coś Ci wcześniej spadło na szybę i ją uszkodziło, a tylko temperatura się do tego dolozyla, nie daj się! W internetach pełno takich akcji http://di.pl/topic/6535-eksploduj%C4%85cy-piekarnik/Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2018, 09:08
-
U mnie piękny ovulak aż szkoda ze jeszcze cykl przerwy mamy -
nick nieaktualny
-
Karma – gratulacje po cichutku…Teraz trzymamy kciuki za betę!
Iza – z piekarnikiem współczuję, bo to naprawdę mogło skończyć się tragicznie. Mój M. też będzie powtarzał badania, ciekawa jestem, czy suplementacja coś pomogła, bo zmiana trybu życia w zimie mu jeszcze jako tako wychodziła, a teraz znów zapomina. Jasne, przyjemniej się pali papieroski przy +23 stopniach niż przy -6…
Z innych tematów – dziewczyny, czy możliwe jest, że któryś z leków, które zaczęłam brać (clo, estrofem lub bromergon) zatrzymują mi wodę w organizmie? Od piątku mam wrażenie, że brzuch mi wystaje jak w 5 m-cu ciąży, na wadze 1,5 kg więcej, a w zjedzonych kaloriach nie ma to uzasadnienia.
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Karma czekam na betę i trzymam kciuki
Owocnych sexow skoro owulaki takie zacne.
A u mnie lipa 5 dni do @ i brązowe plamienia przerabiałam to w ostatnim cyklu jak była potwierdzona owulka i wysoki progesteron teraz jak na mnie prog jest kosmiczny. Skąd do cholery te brązowe plamienia przed okresem ehhhh nie kumam tego mojego organizmu7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
reset wydaje mi się, że z tego zestawu to CLO może tak działać, bo zanim zaczęłam brać to czytałam, że niektóre dziewczyny po tym tyją lub zatrzymuje się im woda w organizmie. U mnie działał na odwrót - w trakcie brania miałam odrzut od jedzenia, włącznie z porannymi mdłościami.
-
nick nieaktualnyW kwestii badań nasienia, to u nas na ich poprawę złożyło się kilka kwestii: wyleczona ureaplasma, profertil i delikatna zmiana stylu życia (właściwie M. całkowicie zrezygnował z alkoholu, który spożywał w sumie raczej okazjonalnie
Ale powiem Wam, że złe wyniki musiały mu to mocno w psychice siedzieć...po ich odebraniu i konsultacji z Andrologiem wrócił mi do domu inny człowiek
I seksy są częstsze, do tej pory tak się przejmował swoją armią, że sam wyliczał odpowiednie dni abstynencji i czekał na owulkę
Zapewne pomogła mu tez rozmowa z Andrologiem w sumie to ciesze się, że mnie tam nie było, pewnie pogadali sobie jak facet z facetem
Tylko teraz ja mam gorszy czas, bo czuję, że "odpowiedzialność" za brak rezultatów jest po mojej stronieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2018, 09:37
-
Summer - faktycznie! Jak teraz wrzuciłam w google hasło "clo a tycie" to masa jest takich wpisów jak mój. A ponieważ wiem jak cholerne kilogramy ciężko jest zgubić to chyba od dziś zacznę jakieś uprawianie sportu... Jakiś spacerotrucht czy coś.
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Dzień dobry! Pięknego dnia Wszystkim życzę (nawet jesli pada).
Golonat ciche gratki...
Karma KCIUKI za betę !
Iza aż mnie dreszcze przeszły... pierwszy raz słyszę żeby coś takiego się stało. Nie popuszczaj im! To musiała być jakaś wada produktu a mogło się skończyć fatalniegolonat lubi tę wiadomość