KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
reset wrote:Summer - faktycznie! Jak teraz wrzuciłam w google hasło "clo a tycie" to masa jest takich wpisów jak mój. A ponieważ wiem jak cholerne kilogramy ciężko jest zgubić to chyba od dziś zacznę jakieś uprawianie sportu... Jakiś spacerotrucht czy coś.
Reset, na szczęście objawy ustępują jak już się kończy stymulacja a z reguły to tylko kilka dni.
Ja miałam tylko jeden cykl na CLO (upośledziło mi endo, ale Ty masz ochronnie estrofem, więc powinno być ok ), później lekarz zmienił na letrozol.reset lubi tę wiadomość
-
Kaarma kciuki kochana!!!!
Golonat gratulacje!
U mnie dzisiaj znowu lekkie plamienie, a juz myślalam, że nie wroci. Brzuch mnie ćmi. Wizyta za 2 tygodnie i tak się zastanawiam czy nie przełożyć jej na wcześniejszy termin. Nie chcę osiwieć do tego czasugolonat lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
po pierwsze po cichu gratuluję ! Jeju tak sie cieszę ♡
Po drugie sama wiesz ze dobrze rokuje w dniu @ beta powyżej 100 a dobra sprawa trzeba byc pewnym dnia ovu, moze się przesunąć.
Co do wlewów to najlepiej wyślij maila do docenta ja brałam 2 tyg przed transferem, w dniu transferu oraz kolejna po 4 tyg od poprzedniej. Jeszcze inna sprawa to encorton.
A tak z reszty to wit prenatalne bierzWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2018, 09:58
Karma88 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
summer86 wrote:Reset, na szczęście objawy ustępują jak już się kończy stymulacja a z reguły to tylko kilka dni.
Ja miałam tylko jeden cykl na CLO (upośledziło mi endo, ale Ty masz ochronnie estrofem, więc powinno być ok ), później lekarz zmienił na letrozol.
Summer - udam, że nie przeczytałam powyższego , bo mi spadnie motywacja by się poruszać. Nie chcę wpadać w jakiś wir ćwiczeń itp., ale może takie marszobiegi by mi dobrze zrobiły, pogoda zaczęła sprzyjać. A ja po każdym spotkaniu z Młodą mam taki przebłysk, że trzeba dbać o formę, bo chciałabym mojemu rodzonemu dziecku dać tyle samo - i np. razem z nim jeździć na hulajnodze, chodzić po parkach linowych, wygłupiać się w aquaparku*. Teraz robię to mając 32 lata (i 11 letnią Młodą na stanie), gdy moje własne będzie miało 11 lat to ja będę sporo po 40stce. Czas zacząć się ruszać
A tak serio - dziękuję za pocieszenie co do przemijających skutków ubocznych
*Odnośnie aquaparku anegdota - byliśmy z Młodą dwa lata temu na wakacjach... Przez cały dzień szaleliśmy w basenie i na zjeżdżalniach (nogi mi odpadały od ciągłego wbiegania po schodach, dodatkowo z pontonem w rękach), na samych zjeżdżalniach zjechaliśmy ponad 50 razy. W pewnym momencie przysiedliśmy na lody na ławeczce, Młoda z moim M. stali w kolejce, a do mnie zagadała pewna mamusia, która pół dnia moczyła się w jacuzzi:
- To Pani dziecko? - zapytała
- Nie, to córka mojego narzeczonego - odpowiedziałam zgodnie z prawdą.
- Tak myślałam... Z własnym to by się pani tak nie chciało ganiać, a tu to się trzeba przypodobać...
(dodam, że pani była od nas z hotelu i z własnymi dziećmi to jej się nic nie chciało robić - obserwowałam ją trochę, bo ona zawsze ładnie zrobiona, ładnie ubrana, a ja to w szortach i stroju jednocześciowym, bo bikini i zjeżdżalnie w parze nie szły )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2018, 10:05
nowa na dzielni, summer86 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Siwulec wrote:Golonat śliczna kreska
Hope pokaż proszę pozytywa
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/74da3d815f3f.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2018, 10:11
summer86, reset, Meśka, Flowwer, Cabrera, Malgonia, Siwulec, Czrna 81, KateHawke, Luna1993, nenusia, Bocianiątko, Morusek, -Mamunia-, moyeu lubią tę wiadomość
-
reset, mam dwie koleżanki, które urodziły w wieku 43 lat i to je jeszcze dodatkowo odmłodziło. Więc mam nadzieję, że my w tym samym wieku nadążymy za naszymi nastolatkami Ale masz rację, jest to dodatkowa mobilizacja do dbania o siebie i swoją kondycję fizyczną.
A pani z basenu - mistrzreset lubi tę wiadomość
-
golonat wrote:_Hope_ weź Ty mi wytłumacz, tak jak krowie na rowie, jak Ty wklejasz zdjęcia bezpośrednio tu? [img][/img] mi nie działa
golonat lubi tę wiadomość
-
Krew upuszczona. Czekamy na wynik...
reset, Klamka82, Achia, Siwulec, Morusek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
W życiu im nie darujemy z mężem. Bez przesady, pozostałości po szybie trzymam w reklamówce żeby zaprezentować panu serwisantowi.
Kate my też wszystko mamy z whirlpoola i byłam zadowolona,tylko ten piekarnik my to pecha mamy...
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%