KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nenusia idź na betę, to rozwieje wątpliwości. Ja miałam zaśniad i w zaleceniach mam napisane, żeby kontrolować bhcg co pół roku czy aby się nie nawrócił. Zaśniad to choroba trofoblastu ale betę produkuje. Może podobnie jest z tą torbielą. Mam nadzieję, że wyniki będa korzystne dla Ciebie.2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 27.11 😇 💔 -
reset wrote:Endometrium tylko 7 mm, pęcherzyk 22 mm i zaraz zastrzyk.
reset lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Cześć dziewczyny! Dawno mnie tu nie było, ale podczytuję regularnie...
U mnie generalnie lekka tragedia - mialam ostatnio sporo stresów, waga zjechała do niedowagi i od stycznia okresu brak... Poszłam do gina, moje wyniki badań:
TSH 1,432ulU/ml
Estradiol 20,20 PG/ml
FSH 0,47 mlU/ml (!!!)
PRL 6,4 ng/ml
SHBG 81,9 nmol/l
Testosteron 40 mg/dl
Na USG czysto, ale endo tylko 2,6 mm No i to niskie FSH. Gin dał mi skierowanie do endokrynologa i tyle (czy to dziwne, że nie dał żadnych tabletek?) - w Wawie na NFZ średni czas oczekiwania to rok, chyba zbankrutuję na prywatne wizyty/badania.... I nici że starań, a w czerwcu chcieliśmy do nich wrócić
22.11.2017 -pierwsza biochem -
nick nieaktualnynenusia wrote:Test sprzed trzech dni i dzisiejszy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2e38bedab61f.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/23de55b2df6e.jpg
Nenusia ja widzę tylko biel... ale zdjęcie to tylko zdjęcia a beta to konkret. Trzymam kciuki! -
nick nieaktualny
-
Nenusia sama nie wiem czego Ci życzyć, więc życzę Ci pozytywnego rozwiązania tej sytuacji. Najlepszej dla Ciebie i Twoich dzieci
nenusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Laseczki moje kochane wklejam Wam dzisiejszy test facelle (nie było bobo ) z sika o 15:40.
Do tego przepowiednie z tymbarka
https://zapodaj.net/16acf4fa4acca.jpg.html https://zapodaj.net/7d0d836bdbb88.jpg.html
Malgonia, nenusia, gilmoregirl, Amal lubią tę wiadomość
-
wisienka94 wrote:Reset to podkoksuj troche endo migdałami, czerwonym winkiem i suszonymi morelami. Często przy clo jest małe endo. U mnie akurat zawsze bylo ok bo w okolicach 10/11mm.
Ja je koksuje, dodatkowo jestem na estrofemie! Tylko ja mam z endo poważny problem bez Clo
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyReseciku Kochany trzymam kciuki
Może skorzystaj z mojego sposobu i uczyń bzykanie ostatnią rzeczą jaką dzisiaj zrobisz, po czym idź spać i daj żołnierzom działać
A endo ma jeszcze czas.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2018, 15:52
reset lubi tę wiadomość
-
Malgonia wrote:Vivanillka ładną kreskę już wyhodowałaś
Dziękuję. Jeszcze żeby jutro bhcg ładnie przyrosla i usg i będę spokojnaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2018, 15:54
Malgonia lubi tę wiadomość
-
Vivanillka a ja nic nie widzę, link mi coś nie działa...
Reset spoko jest Endo się jeszcze na pewno ciut dotuczy. Teraz tylko majty w dół i działać2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
reset wrote:Ja je koksuje, dodatkowo jestem na estrofemie! Tylko ja mam z endo poważny problem bez Clo
Kurczę, no chociaż 2mm by się przydały ale jeszcze jest czas, żeby trochę urosło także koksuj je dalej migdały chyba są najlepsze, bo mi właśnie po nich tak rosło.
http://t-time.pl/dni-plodne
Wstawiam link do kalendarzyka. Jak się wpisze date ostatniej @ i dlugość cyklu to pokazuje kiedy owu i kiedy zagnieżdzenie może byćMalgonia, nowa na dzielni lubią tę wiadomość
-
lamka wrote:Reseciku Kochany trzymam kciuki
Może skorzystaj z mojego sposobu i uczyń bzykanie ostatnią rzeczą jaką dzisiaj zrobisz, po czym idź spać i daj żołnierzom działać
A endo ma jeszcze czas.
Lamuś, taki mam plan Kochana
Kupiłam właśnie 200 gramów migdałów i moreli (pal sześć, że na migdały mnie wysypie ), wyjdę z pracy o 17, otwieram wino i będę jeść
Trochę się ogarniam psychicznie, znów włączyłam tryb zadaniowy i teraz myślę, że skoro nie zdam, to chociaż w ciążę muszę zajść. Nie mogę być taka całkiem beznadziejna
W krakowskich korkach nawet sobie te wyniki M. zracjonalizowałam, że na pewno nie są takie złe
Swoją drogą dziwny ten cykl dla mnie, bo mega szybko owulacja i pęcherzyk, który rośnie w ciągu 48 godzin o 4 mm - to się u mnie nie zdarzalo. Może to dobra wróżba!
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Wytłumaczcie jeszcze raz proszę jak się wkleja obrazek w posta?
Nenusia widzę bladziocha. Takiego ja miałam na tym pierwszym teście.
Beta przyrost i do lekarza. Trzymam kciuki kochanaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2018, 16:13