KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Melevis cudna Lenka słodziak
Reset owocnych seksów
Dziewczyny miłego wieczorku dla Was wszystkichWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2018, 21:28
reset lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyreset wrote:Kilka pytań nowicjuszki w cyklach stymulowanych?
1. Czy będę mieć klasyczne objawy owulacji jak np rozciągliwy śluz?
2. Czy normalna jest potwornie duża ilość białego śluzu mlecznego teraz, przed owulacją? Zawsze taki śluz mam przed okresem, nigdy na początku.
3. Czy jest szansa że będę czuć, że pęcherzyk pęka? Oraz czy mimo Ovi on może nie pęknąć?
4. Czy jeszcze macie do mnie cierpliwość? Bo mam wrażenie, że ja ciągle o sobie- albo jęki co do egzaminu albo podnieta każda informacja od gina...
Ja na cyklu z clo i ovi miałam rozciągliwy śluz, pobolewaly mnie jajniki a około 24h po podaniu ovi czułam mocniejszy bol niż wcześniej i trwający kilka godzin wiec podejrzewam ze to była owulacja. Niestety się nie udało
Ja nie mam Cię dość a Twoje streszczenia są extra ❤️reset lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZaraz Was nadrobię Dziubaski, tylko tak na szybko- nie udało się zrobić prenatalnego, bo Dziedzic nie chciał współpracować nawet buzi pokazać nie chciał, ani co tam kryje między nogami, bo w 17tc było coś podobne do siusiaka, ale moja gin zawsze powtarza, że lepiej sprawdzić raz jeszcze. Morfologia git(jak nigdy!), wątroba w normie(oby już tak zostało, ale na wszelki wypadek nadal nie będę jeść smażonego itp.). Mam przyjść na usg we wtorek, więc jeszcze trochę pożyje sobie w stresie...
Wiruski oczywko wysyłam razem z jedynym zdjęciem jakie udało się cyknąć proszę państwa oto ręka https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f5d09a788541.jpg wyobraźcie sobie, że do Was macha i wysyła silne ciążowe wirusy!❤
A teraz biorę się za nadrabianieAnaaa90, blue00, KateHawke, wisienka94, Malgonia, Sanka, MaryAnn, Emiilka, Jeżowa, Czrna 81, Morusek, moyeu, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny miała któraś z was holter ekg? No kurcze nie wiem czy będzie dobry odczyt bo jedna z tych diod mi się odczepia i już nawet zakleilam ja plastrem i mam nadzieję że wytrzyma do jutra ale myślicie że jak 24h działały dobrze tylko dwie diody tak jest szansa na dobry odczyt? Bo ostatnio jakoś mam pod górkę ze wszystkim
Aha i przepraszam że się tak wcinam poprostu
Ja wam kibicuje codziennie i czytam was w miarę na bieżąco -
Bajka,ja miałam holter kilka razy, ale Ci nie podpowiem,bo mnie diody się trzymały Mam nadzieję, że jednak zapis będzie wiarygodny mimo przygód.
Jak Twoja szyjka? Leżysz?
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
reset wrote:Bajka,ja miałam holter kilka razy, ale Ci nie podpowiem,bo mnie diody się trzymały Mam nadzieję, że jednak zapis będzie wiarygodny mimo przygód.
Jak Twoja szyjka? Leżysz?
Najważniejsze że młoda zdrowa tylko to się liczy:) -
nick nieaktualnyReset może się powtórzę ale I love You!❤ Twoje streszczenia są na wypasie! Trzymam kciuki za udane seksy! Skup się na przyjemności a nie "zaciążeniu" także pij dziewczyno to wino do dna!
Malgonia obserwuj te cycki, obserwuj! Może siłą autosugestii sobie zagnieździsz tego zimorodka
Bajka ja miałam w ciąży holtera i mi się ta dioda ciągle odklejała, ale jeśli była sprawna jakiś tam procent czasu to badanie jest miarodajneMalgonia lubi tę wiadomość
-
frezyjciada wrote:Reset może się powtórzę ale I love You!❤ Twoje streszczenia są na wypasie! Trzymam kciuki za udane seksy! Skup się na przyjemności a nie "zaciążeniu" także pij dziewczyno to wino do dna!
Malgonia obserwuj te cycki, obserwuj! Może siłą autosugestii sobie zagnieździsz tego zimorodka
Bajka ja miałam w ciąży holtera i mi się ta dioda ciągle odklejała, ale jeśli była sprawna jakiś tam procent czasu to badanie jest miarodajne -
Reset jak zdasz to ja Cie nawiedze w krk na to ciacho blisko mam
A tak poważnie to wybieramy sie z siostra i dzieciakami w sobotę do krk bo pogoda ma byc piekna ale tylko na rynek i na Wawel zeby sie dzieciaki wybiegaly gdzie sa te dobre lody ktore polecalas ?19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Reseciku! jak zawsze bomba!
nieśmiało przypominam też o moim dzisiejszym pierwszym dniu ciąży wiem, że dla większości z nas nie jest to powód do radości ale dla mnie tym razem stanowczo TAK szczególnie po cyklu z zakazem starań a teraz czuję się normalnie jakbym do ivf miała zaraz podchodzić a nie tylko nowych leków próbować
a odpowiadając na Twoje pytanie.... nie wiem czy mogę mówić też za Karolinę, ale obie jesteśmy troszkę rozwalone psychicznie wynikami i postawionymi diagnozami, czekamy an konsultacje i będziemy się jakoś zbierać do kupy... Karolinę teraz czeka cykl bezstraraniowy (tak jak mnie poprzednio) więc za 3 tygodnie to ona tak samo jak ja dziś się będzie cieszyłą że @ już przyszła i można ruszyć z miejscaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2018, 22:11
nowa na dzielni, Izape_91, Karma88, reset lubią tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e19f67023967.jpg
Zawsze robiłam klasycznie tylko kolorek hybrydowy. Dzisiejszy wieczór ćwiczyłam wzorki dostępne na necieBocianiątko, nowa na dzielni, KateHawke, Phnappy, Koteczka82, Emiilka, Izape_91, Morusek, Anaaa90, blue00, moyeu lubią tę wiadomość
-
Dzięki Bociek dokładnie tak, mam ochotę się zakopać pod ziemią. Mija insulina wyleciała w kosmos, przy takich wynikach to strach w ciążę zachodzić i nawet pobzykac sobie nie mogę, żeby się odstresowac w sobotę idę do doktorka, zdam relacje👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Bajka ja mialam holtera zakładanego 2 razy. U mnie jest tachykardia i lekarz chciał zobaczyć jak moje serce pracuje w dzień jak cos robię i w nocy jak śpię. Ja musialam brać leki na obniżenie akcji serca a tym samym spadało mi ciśnienie.
Reset kochana pięknie podsumowalas dzień, lepiej tego zrobić nie moglas
malgonia mi tez sie marzy Madera tylko ona jest trochę droga. A zanzibar tez piekny, moze kiedyś sie wybierzemy tam
reset, Bajkaaa lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Cabrera wrote:I Minie i Yos maja racje a to moja branża od jakichś 11 lat
Cena za 2+1 z AI na Majorce w lipcu to bardzo dobra cena ja kocham Majorkę, ale ta północna cześć, zatokę alkudyjska
A Yos ma racje, jeśli uda się upolować dobra cenę na tanich liniach. Ale to raczej niewykonalne w lipcu na Majorce dla przykładu ostatnio cena za dwa tygodnie w wakacje na Majorce była wyższa niż na Dominikanie !! A tu pora deszczowa o Atej porze to taki mały mit
a co możesz polecić jeszcze zeby bylo w miarę tanio, pięknie i super hotel?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Dziewczyny Zanzibar to raj na ziemi Bylismy na poczatku roku i ja do tej pory jak ogladam zdjecia to nie moge uwierzyc ze widzialam to wszystko na zywo. Nieziemskie kolory, cudowna pogoda i naprawde fajni ludzie.
Polecam jak tylko bedziecie mialy mozliwoscBocianiątko, Yoselyn82, sAnsa_28, Malgonia, Minie Black lubią tę wiadomość
7 cs,
Grudzien 2017 - poronienie 6tc
Euthyrox 50
-
Karolina prócz insuliny coś jeszcze wyszło ? Sory może pisałaś ale niedoczytałam.
Reset you are the best !!! Powalasz na kolana jak Kolonkoreset lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
podwójne wiruski
$!@%&!*@$!!!(!@$(!)@*%!&@$
łapcie śmiało!!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1e30a7a003a5.jpgYoselyn82, Bocianiątko, wisienka94, Koteczka82, Emiilka, Izape_91, Vivanillka, nowa na dzielni, gilmoregirl, Czrna 81, Morusek, lamka, Malgonia, Minie Black, Anaaa90, blue00, Cabrera, Karma88, Mala90, KateHawke, Lucia88, moyeu, Lunaris lubią tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata - udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
nick nieaktualnyCabrera wrote:nenusia, bardzo nie chciałabym sprowadzać Cię na ziemię, jednak czytałam (choć nie mam absolutnie wykształcenia medycznego), że Beta HCG obecna jest we krwi w ciąży i/lub w przypadku chorób nowotworowych (u kobiet rak jajnika, u mężczyzn rak jądra)...
trzymam jednak kciuki, żeby pozytywny test oznaczał upragnioną ciążę