KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja kupiłam takie o w poprzednie wakacje, czarne, bardzo wygodne kiepskie foto, szukałam ich gdzieś w necie ale nie widzę, zaxy gumowa podeszwa a na stopie takie kurna jakby laycrowe wstążkiMinie Black, Siwulec, Czrna 81, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sanka wrote:Oj oj dziewczyny nie licytujcie się bo i tak przegracie
Ja mam 193cm i buty 44
Gdzie kupujesz buty ? Ja mam wrażenie ze 41 nie ma wcale jak chce kupic ale 44 to juz wogole ...Siwulec lubi tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualny
-
Minie Black wrote:O tym właśnie mówię. Ja miałam niekontuzjowany... 1 palec. Lewy serdeczny.
to śmiesznie musi wyglądać Twoje fuck youCzrna 81, lamka lubią tę wiadomość
-
Ja 177cm i rozmiar 38 i wszystkie spodnie z sieciówek sięgają do połowy łydki dlatego kupuje w lumpeksie hehe prawie wszystkie moje dżinsy mam z lumpeksu.
Mój stary też już śpi a dziś piłam nowego somersby arbuzowego - smaczny ale więcej niż jednego bym nie wypiła bo jest słodki
Reset ja już też mam objawy ciążowe, coś mnie w podbrzuszu ciągnęło i już myślałam, że kropek się wgryza a sutki bolą niemiłosiernie ale zawsze mam tak po owu, więc tego nie zaliczam do objawów ciążowych
-
Meśka wrote:Gdzie kupujesz buty ? Ja mam wrażenie ze 41 nie ma wcale jak chce kupic ale 44 to juz wogole ...
Siwulec ja byłam zawsze duża, co roku skok pokwitaniowy i plus 10cm. Zawsze grubo powyżej 97centyla. Rodzicom po AWFie zawdzięczam że nie jestem do tego krzywa. Teraz się cieszę że moja córka jest tylko na 90-97centylu bo ja w jej wieku już poza skalą byłam. Rosłam do jakiegoś 15rż. Niby się mówi że po pierwszej @ dziewczynki się zatrzymują ale ja dostałam jak miałam 13 lat i jakieś 183, więc jeszcze dychę dorzuciłam, a co! Tak, bóle wzrostowe miałam i czasami na prawdę intensywne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2018, 22:51
-
Wisienka, mnie też zawsze same sutki bolą po owulacji, dotknąć normalnie nie można a tu już czwarty dzień i nic, macam się po tych cyckach (połowa miseczki A) i nic, zero, null
widziałam reklamę tego somersby, kocham wszystko co arbuzowe muszę kupić i wypróbować -
nick nieaktualnySiwulec wrote:to śmiesznie musi wyglądać Twoje fuck you
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9b8d43f292bd.jpgNat90, olik321, Siwulec, Rucola, frezyjciada, nowa na dzielni, KateHawke, Flowwer, summer86, Morusek, Karma88, Malgonia, Sanka, Cabrera, Bajkaaa, Izape_91, lamka, nenusia, blue00, Bocianiątko, Czrna 81, moyeu lubią tę wiadomość
-
Minie ja wiedziałam ze to zrobisz dziękuje ze się nie zawiodłam
Ps. Moje dzieci od dzisiaj maja zakaz siatkówkiMinie Black lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMam siostrę cioteczną, lat 20, wzrostu 178, rozmiar buta 46... Wszystkie buty robi na zamówienie... Kajaki po tatusiu, bo wujek na rozm chyba z 50... No numer mniejsze od kajaka, serio!
Chce mi się melona!!!! Gdzie ja teraz dostanę melona na tej mojej 'wiesi', ubijcie mnie! Na bank będzie mi się śnił w nocy i obudzę się cała obśliniona -
Dziewczyny, zrobiłam sobie badania na mutacje i wyszło mi Pai 1 4g układ heterozygotyczny i mthrf 667 tc homo. Macie jakaś wiedzę w jakim stopniu moze to utrudnić zajście w ciąże? Moze w tym leży problem??17 cs
euthyrox 75/100, dostinex, B complex, wit D3, acard, Glucophage 1500, neoparin po owulacji
maj 2018 HSG - jest drożność
po leczeniu immunosupresyjnym (październik 2018)