KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Minie Black wrote:Olik, a tak podsumowując - Klapki Kubota całkiem spoko tylko skarpety nie zapomnij!
Minie Black, Jeżowa, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ledwo żyje ! Poszłam pobiegać, w sumie to nie wiem po co bo faktycznie aerobik Minie jest bardziej sympatyczny, ale poszłam. Dzielnie przetruchtalam na zmianę z maszerowaniem 5km w Zajebiscie masakrycznym czasie 43min (rok temu pokonywałam ten dystans w 30 min lub mniej ) i wiecie co, dupa ciagle wielka, nic nie ubyło wiec jutro znów muszę iść
Yos Ty teraz ten czas traktuj jak pierwszy trymestr ciąży, chcesz coś kupić ale nie chcesz zapeszyć mam nadzieje ze już niedługo się dowiesz co kupować
Stary śpi ! I co ja mam robić ???summer86 lubi tę wiadomość
-
Siwulec wrote:Stary śpi ! I co ja mam robić ???
Otwórz wino i spędź wieczór z nami
Siwulec, Minie Black lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Sanka wrote:Ech jak ja wam zazdroszczę takich ładnych bucików... ja jestem taka niewymiarowa że na mnie to nic w sklepach nie ma
polubiłam bo doskonale Cię rozumiem, rozmiar buta mam 41 i jak wchodzę do sklepu to w pierwszej kolejności patrzę na numeracje a nie na fason -
Sanka wrote:Ech jak ja wam zazdroszczę takich ładnych bucików... ja jestem taka niewymiarowa że na mnie to nic w sklepach nie ma
Witam ja, 174cm, przed ciąża spodnie S, nogawki jak byly dobre na długość to szampan z truskawkami pity. Do tego ręce dlugie jak u goryla ( dziekuje tatusiu to po Tobie ). Buty rozmiar 40 tylko tak wąskie stopy ze do obcasów z 2 wkładki czasami upycham by nie klapało
-
olik321 wrote:Niewymiarowa?
Witam ja, 174cm, przed ciąża spodnie S, nogawki jak byly dobre na długość to szampan z truskawkami pity. Do tego ręce dlugie jak u goryla ( dziekuje tatusiu to po Tobie ). Buty rozmiar 40 tylko tak wąskie stopy ze do obcasów z 2 wkładki czasami upycham by nie klapało
tak źle i tak nie dobrze, ja stopy mam szerokie i wysokie podbicie - szpilki wytrzymują na moich nogach max 30min !
co do spodni to ja mam grube łydki i nie mogę nosić zwężanych nogawek bo nawet jak już upchnę łydę to wygląda to gorzej niż źle -
Oj oj dziewczyny nie licytujcie się bo i tak przegracie
Ja mam 193cm i buty 44Nat90, nowa na dzielni, nenusia, olik321, reset, Meśka, Malgonia, Jeżowa, Czrna 81, Rucola, Emiilka, Morusek, Bajkaaa, lamka, blue00, moyeu, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
ja w piłkę ręczną, przez co mam strasznie pocharatane kolana ale miesiąc temu zaczęłam kuracje z kolagenem i mam nadzieję że trochę mi się wzmocnią ( już nawet przestały pobolewać)
sport to zdrowie -
długo rosłaś? dzisiaj słyszę że szybki wzrost (szczególnie u dziewczynek) bywa bardzo bolesny, koleżanka w Irlandii podaje swojej córce wit.D bo tam słońca brakuje i lekarz stwierdził że te bóle wzrostowe nasilają sie przez brak tej witaminy.