KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
lamka wrote:Popieram Cabrerę, czeka Cię teraz codzienne sikanie tylko sikaj na bobo a nie jakieś okropne allegraki.
Na bobo zamierzam sikać o poranku od soboty. Wcześniej to chyba nie ma sensu, co?
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Z innej beczki Wam powiem, że napisałam do Ovu czy nie przewidują rabatów za aktywność, skoro przewidują takie za staż na forum (bo dla mnie nielogiczne jest, że ktoś może być tu rok i mieć 15 postów, a ktoś inny trzaska 1000 postów w kwartał), ale nie... nie przewidują.
To łaski bez, będę tu wrzucać moje zrzuty z Flonenusia, Lunaris lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Bajkaaa wrote:
Nika dobrze ze wyniki cię satysfakcjonuja a ft4 może masz takie bo przedawkowany lek i wystarczy obniżyć lekko dawkę (o ile bierzesz leki bo nie pamiętam )
Napisałam do gina mmsa z pytaniem czy coś dobadać na piątek. Korci mnie krzywa cukrowa, bo ten cukier wysoko biorąc pod uwagę, że ostatnio żywię się serem i awokadoWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2018, 16:56
-
nick nieaktualnySanka wrote:Reset bobo w Rossmannie jest w promocji
Widzę reset , że moimi śladami idziesz z sikaniem <oklaski>
ja za to mam dylemat. Z tych testów co je systematycznie teraz obsikuje został mi 1! I 3 hydrexy moje ulubione. Panie, jak tu sikać teraz ?????
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2018, 16:59
reset lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sanka wrote:Reset bobo w Rossmannie jest w promocji
Bobo to ja mam sześć sztuk w domu Jedno jeszcze z promocji listopadowej, kiedy sądziłam, że zdążę zatestować, a tu potem zonk i cykl bezowulacyjny, potem zamówiłam jeszcze pięć sztuk zimą w gemini po 4 zł za sztukę. I od zimy owulki nie było, więc leży zapas i czeka...
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nenusia trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze u Ciebie.
Dziewczyny ja tu się za dużo nie udzielam bo poprostu nie znam się na tyle co wy żeby komuś tu doradzać w sprawie badań, ale oczywiście codziennie was czytam i każdej kibicuje❤️reset, Czrna 81, KateHawke lubią tę wiadomość
Fabian 06.2014
Dwa aniołki 02.2017 06.2017 [*] -
Nika nie znam się ją ft4 bez leków ale lekarz na pewno uspokoi ja dopiero co w poniedziałek wariowalam bo wyszły mi przeciwciała przeciwtarczycowe i na czytałam się co to oznacza i cudem się skontaktowalam z nią we wtorek a ona mnie uspokoiła że nic się nie dzieje, życzę Ci tego samego by lekarz cię uspokoił że wszystko jest dobrze
-
StaraczkaNika wrote:Są wyniki!
Beta w 34 dpo (6 tyg. 6 dzień) 73570.
Prog dalej spada ze 186 na 140 na 118.9 nmol.
Tsh 1.08 mlU/l
Ft4 20.47 pmol/l
Morfologia - wszystko w normach.
Glukoza 94 przy glucophage 500 (jestem na odstawianiu).
Tylko ta glukoza mnie martwi i o ten prog muszę podpytać. I ft4 powyżej normy dla 1 trymestru, też mnie martwi.
Brakuje jeszcze kilku badań, może będą niedługo.
Sprawdziłam przyrost - podwaja się w niecałe 3 dni, więc jest ok jak na ten etap podróżyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2018, 17:16
Czarna81
22 cs.