KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Na razie mi tylko powiedział przez tel ze jest złe i ze się nie mieści w normach, ze po teningu mi pokaze kartkę i pogadamy. Wkurzony widzę jest na ten wynik.. ech, no zobaczymy co to za odstawanie od normy2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Nowa, spokojnie... Wróci to nam to wrzuć, bo po sobie wiem, że to co na początku wydaje się wytokiem, potem jeszcze nie jest końcem świata. Nawet ten 1% u nas androlog skomentował, że "w czym pani widzi problem?"
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnynowa na dzielni wrote:Na razie mi tylko powiedział przez tel ze jest złe i ze się nie mieści w normach, ze po teningu mi pokaze kartkę i pogadamy. Wkurzony widzę jest na ten wynik.. ech, no zobaczymy co to za odstawanie od normy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja się póki co najbardziej zdenerwowałam ze si tak biedny zdenerwował. No nic, nie wydębiliśmy póki co kartki, podeśle Wam potem do analizy2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Cabrera wrote:w Rosmannie Facelle za 4,99 pln choć mi tam kiedyś on różową kreskę bez ciąży pokazał, więc ich nei lubię...Fabian 06.2014
Dwa aniołki 02.2017 06.2017 [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
poprzednio było około 100, tak?
Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 18 września 2023, 19:16
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyReset jaram się Twoim sikaniem jakbym to ja sama miała obsikiwać weekend
Sanka czy Ty aby nie trzasnęłaś sobie bliźniaków?!❤
Nowa spokojnie... Może nie będzie tak źle, faceci umierają jak na termometrze zobaczą 37° a co dopiero jak jakiś wynik ma strzałkę, bądź jest na czerwono, choćby to odbiegało 1/1000 od normyreset lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie i może akurat ciąże uda się utrzymać? Nie mam pojęcia kompletnie co w takich sytuacjach ale gorąco wierzę że będzie dobrze
Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 18 września 2023, 19:17
nenusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny