KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Achia wrote:Poszłam na to nadprogramowe USG i.... Widziałam serduszko! Jestem w szoku bo spodziewałam się tylko pęcherzyka żółtkowego a tu niespodzianka najpiękniejsza na świecie. Pan doktor mówi że wszystkie wymiary/rozmiary są ok:)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7d67121cfe63.jpgAchia lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Nenusia, trzymam kciuki za wizytę i oby fasolka wygrała walkę z tym niedobrym czymś!
Karma, odpoczywaj teraz na maxa i tylko wstawaj na siusiu
Achia, mówiłam, żeby iść? Piękna niespodziankaAchia, nenusia, Karma88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAchia wrote:Poszłam na to nadprogramowe USG i.... Widziałam serduszko! Jestem w szoku bo spodziewałam się tylko pęcherzyka żółtkowego a tu niespodzianka najpiękniejsza na świecie. Pan doktor mówi że wszystkie wymiary/rozmiary są ok:)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7d67121cfe63.jpg -
nick nieaktualny
-
Nenusia trzymam kciuki i jestem myślami z Tobą
Karma dobrze,że z maluchem wszystko dobrze! Odpoczywajcie!
Achia gratulacje!!!
Ja mam skierowanie na hsg! Mogłabym mieć badanie już 30 kwietnia,ale nie zdążą przyjść wyniki posiewu,więc trzeba czekać na kolejna @... No ale czuje,że coś ruszyło.Bajkaaa, nenusia, Czrna 81, reset, Bocianiątko, Cabrera, Karma88, Nadzieja22, Morusek lubią tę wiadomość
*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
nick nieaktualnyNenusia mam nadzieję, że po wizycie się uspokoisz, a ciąża się będzie zdrowo rozwijać. Twoje zdrowie najważniejsze, ale trzymam kciuki i za Ciebie, by to nie był jednak żaden nowotwór, i za okruszka :*
Achia jeszcze raz gratuluję :*
Ja się tak wkurzyłam na emka, że już nawet cokolwiek kupowac dla malucha mi się odechciałonenusia lubi tę wiadomość
-
Achia, rewelacja! Chyba Twoje małe wyprzedza plan że ma już 6w0d z wymiarów super
Nenusia, znowu nie wiem, co Ci napisać - poprostu gratuluję pięknego przyrostu - nie ma wątpliwości, że to ciąża. A dziad niech grzecznie czeka do 2 trymestru, wtedy siè od niego uwolnisz. Myślę, że jest na plus to że już 3 razy byłaś w ciąży - masz rozluźnione powłoki brzuszne i wszystko rozruszane, więc i maluch i dziad się pomieszczą do tego 2 trymestrunenusia, Achia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Klamka82 wrote:Dziewczyny mam szybkie mega ważne pytanie, koleżanka właśnie wyszła z usg, beta ponad 66 tys, lekarz mówi że to 6tc ale nie widział serduszka i powiedział że raczej się to już nie zmieni.... Ona załamana, płacze, ale wydaje mi się że lekarz jakiś idiotą bo ma jeszcze czas zarodek na serduszko, jak myślicie????
Koniecznie niech sparwdzi za tydz lub więcej, pecherzyk był? Na tym etapie nawet ja przy super sprzęcie 20 min szukała gin serduszka. Czasem może ovu było później
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Sanka wrote:Nika lekarze liczą skończone tygodnie, czyli 6t 2d to dla nich szósty tydzień.
Sanka, Twoja beta też fiuu, fiuu! Masz w rodzinie bliźniaki?Klamka82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Achia, rewelacja! Chyba Twoje małe wyprzedza plan że ma już 6w0d z wymiarów super
Nenusia, znowu nie wiem, co Ci napisać - poprostu gratuluję pięknego przyrostu - nie ma wątpliwości, że to ciąża. A dziad niech grzecznie czeka do 2 trymestru, wtedy siè od niego uwolnisz. Myślę, że jest na plus to że już 3 razy byłaś w ciąży - masz rozluźnione powłoki brzuszne i wszystko rozruszane, więc i maluch i dziad się pomieszczą do tego 2 trymestruWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2018, 20:26
StaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
Luna1993 wrote:Ja się tak wkurzyłam na emka, że już nawet cokolwiek kupowac dla malucha mi się odechciało
Ech...cóż znowu?
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Czrna 81 wrote:Kurde,siedzę jak debilka w samochodzie, a mój mąż wiosłuje po jeziorze i podkarmia ryby. Ech, znowu się sezon zaczyna
To bardzo ciekawe zagadnienie! Ciemnota z miasta to nawet nie wiedziała, że tak można ;P -
StaraczkaNika wrote:No to tym bardziej nie rozumiem tamtego gina, co straszył dziewczynę, że w 6 tyg nie widać serduszka, zwłaszcza że beta jej tak rośnie jak szalona.
Sanka, Twoja beta też fiuu, fiuu! Masz w rodzinie bliźniaki?
W mojej rodzinie nie ma żadnych bliźniaków. Za to u męża w rodzinie się zdarzały ale to nie ma wpływu bo to raczej dwujajowe były. Teść ma siostrę bliźniaczkę. Od teściowej dwie pary, ale jedna prawdopodobnie z in vitro -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAchia jaki maluszek okruszek ❤ niech rośnie zdrowo!
Nenusia no ciąża jak nic.... Trzymam kciuki żeby lekarze znaleźli sposób na utrzymanie przy życiu Ciebie i Bąbelka, a uśmiercenie tego czegoś guzowatego....
Luna faceci to są dziwne stworzenia! Chodź dam Ci pół Kinder Bueno, kupiłam sobie na poprawe humoru,bo mój też dziś odwala jak nie wiem, a mi nie wolno jeść takich rzeczy to taki pół grzech tylko będzieLuna1993, nenusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny