KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
_Hope_ wrote:To normalne. Liczy się pierwszy pozytyw
A pozytyw był 14 czy 15 dpo ? -
nick nieaktualny
-
Ja też tak liczę jak Lamka- 15 pierwszy pozytyw czyli owu w ciągu 24h.
-
Daniela, super wiadomość!
Ja tym razem sikam na owulaki zamiast na testy. Wiem ze nie ma sensu w tym cyklu testować, wiec sobie chociaż hobbistycznie posikuje. chyba liczę na jakiś cud ze owulak wykryje mi ciążę. Niech ktoś mnie palnie!Daniela lubi tę wiadomość
starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
Poranne podniecenie wykresem minęło, powrócił mi stres przed wynikami. Przed chwilą wracałam autem z sądu i na 2,5 km drogi trzy razy narobiłam takiego dziadostwa na drodze, że szkoda gadać (mam prawko od 14 lat, jeździłam w skrajnych sytuacjach typu 200 km, żeby zdążyć pożegnać się z umierającym Dziadkiem i nigdy nie miałam czegoś takiego jak dzisiaj!). Poważnie zastanawiam się, czy nie zwolnić się dziś z pracy, bo mimo że staram się pracować, to nie jestem w stanie.
Przepraszam, musiałam się wyżalić
p.s. wiem, że a) nie mam już na nic wpływu, b) trzymacie kciuki, ale mój mózg został zablokowany przez stres.
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyCabrera wrote:A ja się do czegoś Wam przyznam: umówiłam się w końcu na jutro na odbiór wyniku histopatologicznego... raptem po dwóch miesiącach od laparoskopii
Mam nadzieję oczywiście, że to tylko formalność, ale mały stresik zawsze jest...Cabrera lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reset jeśli się bardzo stresujesz to może warto faktycznie zrobić sobie wolne od pracy i zrobić coś dla siebie? dzień relaksu... my wierzymy że zdasz ten egzamin :*
-
lamka wrote:Reset zwolnij się, odpocznij, idź kupić sobie jakiegoś fajnego ciucha (New Look zawsze pomaga). My nadal będziemy trzymać kciuki, a Ty daj sobie żyć.
Lamka, po pracy odwożę dziś rodziców, bo lecą na urlop, więc może potem. Najchętniej poszłabym spać, ale w nocy się dziś tyle razy budziłam, że to równie bez sensu.
Ja nie wiem, co się dzieje, nigdy aż taka nie byłam nieogarnięta. Dobra, koniec narzekania, znów ryczę w pracy, urlopu na żądanie nie wezmę, bo sobie przypomniałam, że o 14 mam jeszcze spotkanie z klientem i oczy czerwone jak u królika nie będą specjalnie profesjonalne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2018, 11:15
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Reseciku wiem, ze łatwo się mówi, ale musisz choć spróbować się zrelaksować. Po pierwsze już egzamin napisałaś i nic tam nie zmienisz, po drugie to nie jest tak, ze nie możesz podejść do niego po raz kolejny wiec co by nie było to nie jest to jakiś wyrok (co nie znaczy, ze w Ciebie nie wierzę, ale jakoś musisz to sobie jeszcze w głowie na te ostatnie godziny niewiedzy poukładać). Mam nadzieję, że odetchniesz z ulgą jak wyniki się pojawią.
Siwulcu, ja też bym uznała 15 za pozytyw i wzmożyła bzykando
Danielka - gratulacje. Kawał dzidka jak na 5 tydzień ciąży
Siwulec, Daniela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyreset wrote:Poranne podniecenie wykresem minęło, powrócił mi stres przed wynikami. Przed chwilą wracałam autem z sądu i na 2,5 km drogi trzy razy narobiłam takiego dziadostwa na drodze, że szkoda gadać (mam prawko od 14 lat, jeździłam w skrajnych sytuacjach typu 200 km, żeby zdążyć pożegnać się z umierającym Dziadkiem i nigdy nie miałam czegoś takiego jak dzisiaj!). Poważnie zastanawiam się, czy nie zwolnić się dziś z pracy, bo mimo że staram się pracować, to nie jestem w stanie.
Przepraszam, musiałam się wyżalić
p.s. wiem, że a) nie mam już na nic wpływu, b) trzymacie kciuki, ale mój mózg został zablokowany przez stres. -
Dobra Dziewczyny, już się ogarnęłam. To był chwilowy atak paniki, trzeba brać się do roboty.
Aha, Danielka - gratuluję! :*Daniela lubi tę wiadomość
Siwulec wrote:A pozytyw był 14 czy 15 dpo ?
Siwulec lubi tę wiadomość
-
Melduję, że właśnie bezpiecznie dowiozłam dziecko do domu A wcale nie było to łatwe, bo prowadziłam auto pijana ze szczęścia.
A teraz postaram się Was nadrobić.
PS Mam infekcję i nadżerkę na szyjce, stąd plamienie.Karma88, lamka, Malgonia, nenusia lubią tę wiadomość
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Daniela wrote:Melduję, że właśnie bezpiecznie dowiozłam dziecko do domu A wcale nie było to łatwe, bo prowadziłam auto pijana ze szczęścia.
Dobrze, że się nie spotkałyśmy na drodze - Ty pijana ze szczęścia, ja ze stresu...Daniela lubi tę wiadomość
wisienka94 wrote:Cześć dziewczyny
Vivanilka kciuki za przyrost!
Daniela i Karma kciuki za wizyty i za okruszki!
U mnie 9dpo temp znów poszła w góre więc nasikałam na strumieniowego i wyszedł cień cienia ale poprawiłam płytkowym a tam bialusieńko
Wisienko, mnie zawsze lepiej wychodzą strumieniowe. W tej ciąży robiłam właśnie bardzo wcześnie strumieniowy nie z porannego moczu i był blady, ale nie cień cienia. A następnego dnia z porannego moczu zrobiłam płytkowy z Tesco i był równie blady albo nawet jaśniejszy.
Vivanilko, trzymam mocno kciuki za fantastyczny przyrost.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2018, 11:53
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Daniela wrote:Melduję, że właśnie bezpiecznie dowiozłam dziecko do domu A wcale nie było to łatwe, bo prowadziłam auto pijana ze szczęścia.
A teraz postaram się Was nadrobić.
PS Mam infekcję i nadżerkę na szyjce, stąd plamienie.
Polubiłam za pijaną ze szczęścia.
O, a coś dostałaś na infekcję? Ja czekam na dzisiejsze wyniki i odświeżam, a pewnie dopiero wyjechały z mojego labu. Człowiek to głupi jest jednak. :dEmilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Karma88 wrote:Ja czekam na dzisiejsze wyniki i odświeżam, a pewnie dopiero wyjechały z mojego labu. Człowiek to głupi jest jednak. :d
Ja odświeżam stronę Izby Radców, choć pani przez telefon dziś rano powiedziała, że wyniki będą tak jak mówili, dopiero jutro. Więc Cię rozumiemKarma88 lubi tę wiadomość
Nenusiu, faktycznie długo czekasz na wynik
Ja lubię robić w Luxmedzie (współpracują z diagnostyką), często mam wynik już po 2h. Normalnie, a nie na cito. Bardzo rzadko czekałam dłużej niż 4h.
Reset, to może dobrze, że my dzisiaj na przeciwległych krańcach Polski W zeszłym roku po spotkaniu na drodze z innym kierowcą musiałam auto zmieniać.
Trzymam kciuki za Ciebie bardzo mocno, weź sobie po pracy kup coś, co Ci poprawia humor, ale niealkoholowego oczywiście❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020