KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kciuki reset, jak Cię tam uwalą to będą debilami! Zdasz na bank!
reset lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Karma88 wrote:Polubiłam za pijaną ze szczęścia.
O, a coś dostałaś na infekcję? Ja czekam na dzisiejsze wyniki i odświeżam, a pewnie dopiero wyjechały z mojego labu. Człowiek to głupi jest jednak. :d
Fluomizin. Nigdy tego nie brałam. I nie wykupiłam jeszcze - zapomniałam, nie wiem, czy dam radę drugi raz wywlec się z domu.
He he, ja też zawsze przebieram nogami jak czekam na wynik. W końcu nie ma to jak świeża strona.
Karma, o której Twoja wizyta? 15?❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Daniela o 19 dopiero.
Ale cieszę się, bo może będzie szansa, że będę miała wynik badań od razu jak będę wchodzić.
Badanie miałam zrobić dopiero na wizytę 4 maja, ale że to majówka to wolałam to w tym tygodniu załatwić, a że i wizyta mi się przesunęła to może się wyrobie.
Fajnie, że to "tylko" z tego to plamienie.
Ja sobie tłumaczę to wczorajsze, że może jakiś krwiak się zrobił i pękł wczoraj. Podpytam mojego, może coś zobaczy jeszcze na tym usg.
Nic to idę na jakieś żarło.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Karma88 wrote:Reset trzymam kciuki za Ciebie. Masz sobie sprawić dziś jakąś przyjemność, mała pierdoła a zawsze trochę humor się poprawi.
Kurde, na ex testerkach przeczytałam, że Olik szuka wózka, wygooglowałam ten, co jej się podoba (jestem nienormalna, ale muszę czymś zabić czas do jutra) i najchętniej kupiłabym wózek dla dziecka. Ale to chyba nieco przedwczesne
Ewentualnie z chęcią kupiłabym togę, ale to równie przedwczesne jak wózeklamka, Meśka, nenusia lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
reset wrote:Kurde, na ex testerkach przeczytałam, że Olik szuka wózka, wygooglowałam ten, co jej się podoba (jestem nienormalna, ale muszę czymś zabić czas do jutra) i najchętniej kupiłabym wózek dla dziecka. Ale to chyba nieco przedwczesne
Ewentualnie z chęcią kupiłabym togę, ale to równie przedwczesne jak wózek
KOCHANA JA co prawda czekam na maluszka juz ale wozek juz mam, jako pierwsza rzecz ktora nabylam he heCabrera lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDaniela superanckie wieści! Rośnijcie zdrowo!
Reseciku teraz już nic nie zmienisz, dałaś z siebie wszystko, w razie jakby Cie upierdaczyli-w co wątpię, to już wiesz na przyszłość jak to wygląda, z czym to sie je i podejdziesz drugi raz jak nie zdasz to Ci wyślę na pocieszenie dużą milke! Obiecuje!
Weź sobie jakiś relax zrób, poleż w wannie, zrób peeling, maseczkę, albo idź na zakupy
Siwulec bardzo ładne sikańce! Coś czuję, że wkreciłaś sie w manie sikania na testySiwulec lubi tę wiadomość
-
Cabrera wrote:To i ja sprawdziłam sobie wyniki kontrolne na Muchę (miały być za kilka dni, ale już są ) i wszystko ujemne uffff
Reset, wyobraziłam sobie Ciebie w Todze z Wózkiem na spacerze
ty mi lepiej mow gdzie mam usiasc w tym samolocie he he
Gratuluje dobrych wynikow MUCHY a jaka metoda robilas? PCR?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2018, 12:19
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
frezyjciada wrote:Weź sobie jakiś relax zrób, poleż w wannie, zrób peeling, maseczkę, albo idź na zakupy
Wanny nie mam, ale chyba serio sobie pójdę wózki pooglądać
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Wisienko ten test strumieniowy to ten który ja polecam z allegro. On jest w mnie tak czuły jak bobo jeśli nie czulszy. Ma tylko jedną wadę ze się długo robi. Długo nasiaka i długo schodzi z pola testowego różowa poświata. Przy nich przepisowe 5 min trzeba sobie w tylek wsadzić i patrzeć kiedy zrobi się czysty. Nie wiem jak wygląda po czasie. Czy kreska dalej tam jest. Mnie on nigdy nie oszukał a za 1.7 to test idealny
wisienka94 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, czy po owulacji można apap? Głowa mi pęknie, co najmniej do spotkania z klientem muszę być w pracy, a nie jestem w stanie myśleć. Kawa z cytryną nie pomogła. To boli ze stresu, ale może cokolwiek bym łyknęła...
Cabrera wrote:A kiedy dokładnie lecisz i skąd i o której godzinie? z TUI?
LECE 9 maja o 13:30 z Krakowa. Sami zalatwialismy sobie wszystko.
Jak sprawdzalam to 20:44 jest zachod. Na miejscu bedziemy o 18 ale tamtego czasu czyli w pl 19 bedzieMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
reset wrote:Dziewczyny, czy po owulacji można apap? Głowa mi pęknie, co najmniej do spotkania z klientem muszę być w pracy, a nie jestem w stanie myśleć. Kawa z cytryną nie pomogła. To boli ze stresu, ale może cokolwiek bym łyknęła...
Karma88, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Daniela, super wiesci
Karma, trzymam kciuki wieczorem
Minie, ja z tego ciążę czujęKarma88 lubi tę wiadomość