KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Minie Black wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/37d50d03ba3a.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f3cb02797b5f.jpgIzape_91, reset, nenusia, Minie Black, Siwulec, lamka, KateHawke lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Vivanilka przytulam
(Kuźwa ucieło mi posta!)
Kochana z moich obserwacji na tym forum wynika,że właśnie teraz będziesz miała większą szansę, bo organizm jest nastawiony na ciążę. Przytulam Cię mocno.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2018, 08:12
Czarna81
22 cs. -
Hej dziewczyny
czytam Was trochę ale tyle informacji że pogubić się można:D
Mam pytanie... możecie mi powiedzieć o co chodzi w tej metodzie podawania ovitrelle w mniejszych dawkach przez kilka dni? Lekarz przepisał mi ten zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka ale tutaj widzę że jakis inny sposób macie skutecznypozdrawiam
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
Ewela ale to by była niespodzianka
No nic, zbieram się, sikam i jadę albo nie jadę podpisać umowę :p
Minie !!!!♥️ Czekam na betę!Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Vivanilka bardzo mi przykro
Minie uwielbiam patrzeć na Twoje testy:)
Izape, sikałaś? Ale by był zonk gdyby się udalo akurat teraz!
Reset, jak tam poziom stresu?
Trzymam kciuki za bety i wizyty:) i oczywiście za pozytywny wynik egzaminu reset:PMinie Black lubi tę wiadomość
starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
Vivanillka bardzo Ci współczuję straty
ja też w listopadzie poroniłam we wczesnej ciąży i tak samo jak Ty po prostu nagle zaczęłam krwawić. Mnie pocieszała myśl że widocznie zarodek musiał być bardzo chory skoro tak wcześnie się to stało i na usg nie było go nawet widać. Staraliśmy się od razu po stracie ale udało się dopiero teraz, w 4 cyklu. Mam nadzieję że i Tobie szybko się uda znowu zobaczyć 2 kreseczki
-
Trochę info z usg:trzon macicy 44x60mm,myometrium jednorodne, endometrium szer. 18,8mm. Jajniki prawidłowe, w ich rzucie bez patologicznych odbić. Zatoka Douglas bez płynu.
CRP 4,4
Morfologia prawidłowa.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b9187be02154.jpg
Przepraszam że tak chaotycznie pisze raz o tym raz o drugim ale nie potrafię myśli zebrać.
Dziękuję za słowa otuchy. Musi być dobrze.
Mam już śliczną córeczkę. A jak przyjdzie pora to pojawi się dzidziuś. Wiem to choć łzy wiadomo same się cisna do oczu.
Misiek powiedział wczoraj ze jeżeli będzie trzeba to pójdzie i "nakapie do kubeczka" w wolnym tłumaczeniu zgłosi się na badania czy jego rycerze są silni i zdrowi.
Z doświadczenia chyba wszystkie tutaj wiemy że czas nie leczy ran. On pozwala nam na chwilę zapomnieć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2018, 08:24
-
Vivanilka wiem co czujesz. I to wszystko nie pociesza, że będziesz mogła się za chwilę szybko starać, bo w tej chwili jesteś gdzie jesteś i cierpisz i nie myślisz o tych wznowionych staraniach.
Nasze organizmy idą swoim torem i na siłę nic nie przeskoczymy.
Czekanie to nam zostaje, ale to jest potworne czekać i czekac.
Lamka a kiedy zarodek widziałaś?Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Minie Black wrote:Krew oddana, teraz trzęse portkami jak hulahopem
O której wynik powinien być?
starania od I 2016
M: morfo 1%
Ja: rozjechane androgeny; mutacje PAI - 1 oraz V (R2) - (acard 75 mg); anemia, hiperinsulinemia (meta 1000);
immuno - ok
VII 2018 - histeroskopia - ok
X 2018 - laparo + HSG - ok
wrzesień 2020 - ICSI
18.09.2020- punkcja
23.09.2020 - transfer ET 5.1.1
Mamy 4 ❄️
7dpt - beta 83.4, progesteron <60ng/l
9 dpt - beta 218
12dpt - beta 1104
22dpt - -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Frezylcjada no chyba oddam troche krwi, choc dol mnie dopadl... no jednak cien cienia powinien byc 11dpo
ale co ma byc to bedzie. Moze musi mi spasc homocysteina troche, albo musze uzuplelnic kwas foliowy z ktorego dzidek bedzie mogl czerpac. Ale tez nie chce sie zwodzic bo musze suple zaplanowac na ten cykl
-
Mazia89 wrote:Hej dziewczyny
czytam Was trochę ale tyle informacji że pogubić się można:D
Mam pytanie... możecie mi powiedzieć o co chodzi w tej metodzie podawania ovitrelle w mniejszych dawkach przez kilka dni? Lekarz przepisał mi ten zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka ale tutaj widzę że jakis inny sposób macie skutecznypozdrawiam
A podawanie hcg po owu pozwala pomóc jeśli jest problem z zagnieżdżeniem, z endometrium albo niewydolne ciałko żółte... Więc jak widzisz zmiana trybu podawania pozwala rozwiązać zupełnie inne problemy... U Lamki i Minnie ten sam lekarz to zalecił a to generalnie nie jest popularne... Ja namówiłam mojego i zobaczymy
ale widzę że Ty starasz się króciutko więc moim zdaniem na razie nie ma co za bardzo kombinować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2018, 08:35
2. ICSI (OviKlinika): styczeń 2021 - CRIO 3.2.3 z 7 doby - 01.04.2021
CRIO 2.3.3 i M3 - 29.10.2020
1.ICSI (nOvum): lipiec 2019 - ET cl9.3 - 01.08.2019
IUI - 24.10.2018
IUI - 19.11.2018
stan zapalny endometrium, test Be Ready - endometrium prereceptywne
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, adenomioza, mięśniaki hashimoto, niedoczynność tarczycy, hiperinsulinemia, hiperprolaktynemia, rozjechane cytokiny -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bocianiątko wrote:Hej. Ovitrelle na pęknięcie to standard. Podawanie hcg po owu pozwala pomóc jeśli jest problem z zagnieżdżeniem, z endometrium albo niewydolne ciałko żółte... U Lamki i Minnie ten sam lekarz to zalecił a to generalnie nie jest popularne... Ja namówiłam mojego i zobaczymy
ale widzę że Ty starasz się króciutko więc moim zdaniem na razie nie ma co za bardzo kombinować
Faktycznie to będzie 5cs "dopiero" A ja już schizuje...To dlatego że w poprzednich ciazach nie było najmniejszego problemu z zajściem:/
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne