KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Yos - być może 2go pójdę zrobić, o ile nie dostanę @ do tej pory. Zapomniałam, że mamy godziny mecenasowe (coś na wzór rektorskich ).
Iza- ja doraźnie, jak mi zależy, żeby mieć ładne, gładkie jak tafla włosy stosuję maskę Kalos z Hebe. U mnie się super sprawdza. I po nauce do egzaminu zauważyłam, że moim włosom służy jak czasami je "przetłuszczę", czyli np. nie myję głowy od piątku do niedzieli.
Powiem Wam, że mimo beznadziejnego progu i tak mam ochotę jutro na coś siknąćWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2018, 21:20
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:a gdzie na lotnisku i w ktorym, jako kto?
Chciałam kiedyś być psychologiem a wyszło jak wyszło
Reseciku jestem Twoją fanką!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2018, 21:24
reset, nenusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarma88 wrote:Reset :-*
Ja dzis znow jednorazowo podplamilam... Raz, potem czysto caly dzien, ale schizowalam. Kolejny dzien z glowy i blizej do piatku.
Nenusia jak sytuacja? -
Klamka82 wrote:Na Okęciu warszawskim w biurze przepustek.
Chciałam kiedyś być psychologiem a wyszło jak wyszło
Strajk ma być 1go, może Ci dadzą wolne
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyTeż używam kallosow.
Yoselyn trzymam mocno kciuki !
Szczurek przegryzl mi cholerny kabel do światłowodu, a 3 miesiące temu emek zerwał i była naprawa z orange. Teraz na bank będę musiała za to zapłacić nie wiem co mnie podkusiło na swiatlowod, kabel nie do dostania w normalnych sklepach. Ciekawe czy mi to jutro zrobią, bo jakoś nie wyobrażam sobie całej majówki z małym dzieckiem bez ani jednej bajki na dobranoc idę spac, bo a propo emkow to ja teraz muszę się z tym głowicYoselyn82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czeeeesc my z M mieliśmy aktywna niedzielę,caly dzień prawie jeździliśmy rowerami, że siodełko to mi prawie w tylek wlazlo pod koniec
Reset Twoje podsumowania wygrywają wszystko!
Yosel kciuki zaciskam jak najmocniej się da!
Nenusia jak to zapalenie pęcherza to pij dużo wody z cytryna, takie dostałam polecenie od gina jak swojego czasu walczylam z zapaleniem średnio raz w miesiącu.
A co pracowania,to ja pracuje jutro i w środę, a w piątek na ciag dalszy badań do szpitala się wybieramYoselyn82, nenusia, reset, Bocianiątko lubią tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Lunaris ale masz przystojnego malucha!
Karma88, Nenusia mam nadzieje ze nie powtorza sie juz wam plamienia. Odpoczywajcie i lezcie sobie. Niech wasi mezowie was obslugujaMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cabrera wrote:Reset, sikaj jutro, a co
Ja sikne, 8dpo
Mam takie bobo z listopadowej promocji w Rossmanie. I ten dzieciak się do mnie ciągle śmieje i momentami mnie wkurza, więc chyba jutro go zużyję.Minie Black, pilik, Lena21, nenusia, Morusek, Cabrera, Klamka82, Emiilka lubią tę wiadomość
Reset tylko nie sikaj na tego uśmiechnietego bobasa bo mu kreski na czole nie wyjdą. Wyciągnij test z opakowania :p
Malgonia, MamaFabianka, Bocianiątko, Emiilka, Lunaris lubią tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium)
5 dpt⏸
7 dpt - beta 57,4
9 dpt - beta 134
11dpt- beta 300,44 prog. 26
15dpt - 1660 prog. 28
17 dpt - plamienie
18 dpt - 5718
21 dpt - krwawienie, bez ustalonej przyczyny 2,1 CRL - miga ❤ -
Kingulla wrote:Reset tylko nie sikaj na tego uśmiechnietego bobasa bo mu kreski na czole nie wyjdą. Wyciągnij test z opakowania :p
Tak rzadko testy robię, że faktycznie mogłabym się pomylić
nick nieaktualnyreset wrote:Mam takie bobo z listopadowej promocji w Rossmanie. I ten dzieciak się do mnie ciągle śmieje i momentami mnie wkurza, więc chyba jutro go zużyję.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2018, 21:55
reset, Bajkaaa, nenusia, Cabrera, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Reset, sikaj na zdrowie
Lunaris no synek jak malowany
Klamka moze Ci w piatek pomacham, choc po przepustke nie planuje sie nigdzie zglaszac
Yos no przylazla wczoraj jakos po poludniu. Ale spoko, uronilam tylko kilka lezek, zarezerwowalam pokoj z widokiem z lozka na morze, wiec w newralgicznych momentach nawet nie trzeba dupki z lozka ruszac..
Swoja droga dzis pol dnia rozkminiam czy wchodzic do morza, czy lepiej unikac kapieli ale jest spora zzansa na brak pogody wiec moze ograniczymy sie do sypialni
Nenusia i Karma trzymam kciuki zeby Wasze dzidki przestaly Was straszyc w koncureset, nenusia, Klamka82, Karma88, Lunaris lubią tę wiadomość
-
reset wrote:Właśnie coś bez formy jestem, senność mnie dopadła od 17 straszna... Nie wiem, czy wreszcie aby stres ze mnie nie schodzi. Bo dziś w sumie też mało co spałam - wróciliśmy późno z miasta, a ja o 6, jeszcze przed budzikiem, w gotowości.
Reseciku nie chcę Cię nakręcać, ale już nie raz pisałam, że to był moj pierwszy objaw ciąży - pojechaliśmy na imprezę urodzinowa mojej siostry do domku w góry i kiedy wszyscy się poszli przebierać z ubrań „z ogniska” na bardziej wyjściowe to ja zasnęłam na 1,5h
A z tym progiem to jakieś jaja
Iza - ja pracuje jako przedstawicielka i powiem Ci, że najlepsze ciuchy do pracy miałam z małych sklepików, w sieciówkach wielkie G było, jedynie żakiety z mohito, bo jestem drobna a tam małe rozmiary. Z kolei moja ulubiona ołówkowa spódnice do kolan kupiłam kiedyś w lidlu - byłam w szoku, bo i jakość dobra i leżała super
Nenusia trzymaj się, daj znać jutro jaki wynik
Co do Mkow to każdy z nich czasem się zachowuje jak palant, oby szybko zrozumieli swoje błędy !
Mojego muszę dziś pochwalić, pierwszy raz w życiu to on namawiał mnie na wycieczkę do Ikei kupiliśmy szafę i jestem mega zadowolona, bo remont w końcu ruszył pełna parą
W związku z tym, że jutro ostatni dzień kwietnia - mojego urodzinowego miesiąca to wysyłam Wam jeszcze tonę wiruskow, żeby poprawić statystyki @@€?,(+%>>$!¥++%{{!¥•=+}{~~,$£*##=‚&)?!,,(&@nenusia, Malgonia, Kargo31, Izape_91 lubią tę wiadomość
-
Lena- ja już byłam nakręcona jak sprężynka w zegarku jak mi wykres poszedł w górę. Teraz ciąży nie zakładam, ale chciałabym ustalić o co chodzi z tym progiem... Bo mi to spać nie daje. Czytam właśnie o wpływie prolaktyny na ciałko żółte, że obniża progesteron, ale przecież nie do poziomu z 3 dc:/
nick nieaktualny