Forum W oczekiwaniu na testowanie KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
Odpowiedz

KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 4 kwietnia 2018, 17:39

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:
    Iza KCIUKI!

    Nenusia masz dość liczne erytrocyty w moczu i podniesione białe krwinki we krwi co świadczy o jakimś stanie zapalnym toczącym się w organizmie -nie czujesz dolegliwości ze str ukł moczowego?

    Właśnie nic nie piecze nie swędzi, czuję się tylko mocno osłabiona, koncentrację mam ostatnio słaba, pamięć coś mnie trochę zawodzi i bym wiecznie spala

  • Flowwer Autorytet
    Postów: 11449 12939

    Wysłany: 4 kwietnia 2018, 17:40

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    nenusia wrote:
    Cały czas osłabiona i co chwilę chora jestem, ledwo się wylecze to znów chora, to zapalenie oskrzeli, to angina i co chwila cos
    Lekarzem nie jestem ale profil cukrowy by sie przydał i wymaz z gardła na bakterie.
    Jaki masz poziom d3 ?

    kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 4 kwietnia 2018, 17:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i częste zawroty i bóle głowy..

  • Flowwer Autorytet
    Postów: 11449 12939

    Wysłany: 4 kwietnia 2018, 17:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza kciuki zaciśnięte!

    kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 4 kwietnia 2018, 17:42

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Lekarzem nie jestem ale profil cukrowy by sie przydał i wymaz z gardła na bakterie.
    Jaki masz poziom d3 ?
    Kochana nie wiem zrobiłam badania które zlecił lekarz rodzinny bo stwierdził że za często choruje

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 4 kwietnia 2018, 17:45

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenusia ja bym zrobiła jeszcze ferrytynę i d3.

    Rucola lubi tę wiadomość

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 4 kwietnia 2018, 17:53

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    To chyba jutro dodatkowo dam się pokluc. Czyli co jeszcze mogę za badania zrobić, bo Wy się bardziej znacie niż co niektórzy lekarze..
    D3, ferrytyne, wymaz z gardła i profil cukrowy, co jeszcze radzicie?

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2018, 17:56

  • MOJE Autorytet
    Postów: 1040 656

    Wysłany: 4 kwietnia 2018, 17:57

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza 17:57 to już sekundy ;)

    7.02.2019 moje dwa Aniołki :(
  • Amal Autorytet
    Postów: 601 1182

    Wysłany: 4 kwietnia 2018, 17:58

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape_91 wrote:
    Moje kochane gratuluję Wam fasolek ! Nika !! Wierzę w Twojego małego fajterka. Tym razem będzie dobrze.
    Mało się odzywam bo i tak nic tu nie wnosze.


    Dziewczyny ja jestem w stresie... O 18 mam wyniki egzaminu. Trzymajcie kciuki.

    3mam kciuki za wyniki, wiem jaki to stres... :)

    I ja prosze o kciukasy, jutro 9.30 wizyta u doktórki, mam nadzieję, że się dowiem co tam w brzuszku piszczy.. i ILE piszczy :)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2018, 17:59

    Lunaris, KateHawke, Koteczka82, Flowwer lubią tę wiadomość

    km5smg7yt99xz96j.png
  • StaraczkaNika Autorytet
    Postów: 6968 12673

    Wysłany: 4 kwietnia 2018, 18:01

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza!
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7e1dae944b37.jpg

    Malgonia, Izape_91, MamaFabianka lubią tę wiadomość

    4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Malgonia Autorytet
    Postów: 7496 11421

    Wysłany: 4 kwietnia 2018, 18:05

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyłaczam się do tego świstaka.

    Nenusia coś się dzieje, ale chyba nie ma dramatu. Pewnie trzeba bedzie dokladniej sie zbadac.

    Amal kciukasy :)


    age.png

    Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • reset Autorytet
    Postów: 7206 13029

    Wysłany: 4 kwietnia 2018, 18:13

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza?!
    Prolaktynę mi podnosisz, kortyzol też ;)

    relgmg7ymfbmxgyl.png


    * 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • Siwulec Autorytet
    Postów: 3161 5679

    Wysłany: 4 kwietnia 2018, 18:20

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie Black wrote:
    Siwulec, jak mi się uda to PRIORYTETEM Ci wyślę resztę! :)

    Dobra ! Czekam !
    Z niecierpliwością :D


    Iza dawaj wyniki <3

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2018, 18:31

    relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 4 kwietnia 2018, 18:32

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza mocne kciuki <3

    Amal kciuki za wizytę :-)

  • Izape_91 Autorytet
    Postów: 5008 11616

    Wysłany: 4 kwietnia 2018, 18:33

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde dziewczyny nie ma tych wyników:/ chyba dzisiaj tego nie dadzą... Wszyscy czekają !

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2018, 18:33

    Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

    S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

    On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • olik321 Autorytet
    Postów: 3098 4063

    Wysłany: 4 kwietnia 2018, 18:33

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza ja też trzymam choć już w brzuchu burczy! :)

    <3 synek 18.08.18

    f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 4 kwietnia 2018, 18:35

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izaaaaa, ja wiedziałam że tak będzie :-/

  • StaraczkaNika Autorytet
    Postów: 6968 12673

    Wysłany: 4 kwietnia 2018, 18:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza, my też czekamy!
    Pewnie wyniki będą niedługo.
    No, to tak jak czekanie na betę!

    4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • problemik Autorytet
    Postów: 2443 2152

    Wysłany: 4 kwietnia 2018, 18:40

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza &&&&

    Magda_87 lubi tę wiadomość

    07.2016 Crio :(
    II ICSI - ⛄⛄⛄⛄⛄⛄
    11.2016 et 4tc :(
    02;07;09.2017 crio :(
    11.2017 leczenie immuno
    12.2017 crio ☃☃4tc :(
    III ICSI ⛄⛄
    4.2018 crio :(
    07.2018 pożegnanie z Novum
    10.2018 telefon do OA.
    10.2019 Nowy rozdział w życiu ❤
  • Izape_91 Autorytet
    Postów: 5008 11616

    Wysłany: 4 kwietnia 2018, 18:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jajko zniosę.. !

    Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

    S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

    On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
‹‹ 49 50 51 52 53 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego