KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Izape_91 wrote:ZDALAM!!!!!
GRATULACJE!!! Wiedziałam ze tak bedzieIzape_91 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Frelcia na spokojnie! Jeszcze kilka dni, a jeżeli by Ci teraz wyszedł pozytyw to tez jeszcze różnie mogłoby być. Poczekaj jeszcze chwilkę i nie nakręcaj się tam negatywnie2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Ja sobie wczoraj przeczytałam bloga Rucoli i kurde stwierdziłam z przerażeniem ze ja nie mam aż takiej motywacji - żeby jeździć pół Polski, czytać aż tyle, doszukiwać się kurde, nie wiem czy aż tak mi nie zależy? Jakieś mam wyrzuty sumienia w związku z tym. Czy wierze w jakieś przeznaczenie za mocno czy co? Martwi mnie to trochę, nie mam w sobie aż takiej woli walki. Gdyby np. ktos mi powiedział ze będę miała dziecko jeżeli na 3 lata rzucę wszystko i tylko na tym się skupie to bym z miejsca zrezygnowała ze starań...2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
IZA !!!!! Aaaaaaaaaaaaaa ZAJEBIŚCIE!!!!!
GratulujeIzape_91 lubi tę wiadomość
-
Freluchna zgadzam się z tym co Nika napisała i wiem że dzisiejszy smutek za chwile przerodzi się w radość i wesoły brzuszek
-
nick nieaktualny
-
Iza, gratulacje, zuch dziewczyna!!!
Izape_91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Frelcia wrote:U mnie 6dpt test biały. Jeszcze wierzę że się udało ale jest mi źle dlatego też się dzisiaj nie odzywam.
Frelcia motywacyjnie -10dpo miałam bielszy odcień bieli na teście o czułości 10, 3 dni później żadnych wątpliwości na bobusiu. Będzie dobrze, jeszcze czas :*
-
Iza pieknie konczysz nasz dzisiejszy dzien! Gratuluje
Ja dzisiaj siedzialam u gina w kolejce zeby sprawdzic czy piatkowa owu na pewno byla i przede mna siedzialy 3 dziewczyny z pieknymi brzuszkami i wiecie co?
Jak nigdy jestem przekonana ze fasolcia sie zagniezdza wlasnie i pod koniec przyszlego tygodnia zobacze dwie piekne kreseczki w koncu to wiosna!MamaFabianka, Izape_91, Lunaris, nenusia, Emiilka, MOJE, KateKum lubią tę wiadomość
7 cs,
Grudzien 2017 - poronienie 6tc
Euthyrox 50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziękuję dziewczyny. Niepotrzebnie go robiłam. Mąż tak się wystraszył moim płaczem że powiedział że robimy bete wtedy kiedy powiedział lekarz inaczej będzie bił po pupie. Zakonfiskowal mi moja kartę i zaskórniaki żebym nie kombinowała.
Ten wieczór należy do Izy ja idę do jamki i wyjdę za kilka dni. -
Iza brawo ! Gratuluję
Frelciu jeszcze wcześnie. Nie bez powodu zalecają betę w 12 dpt a nie 6
Izape_91 lubi tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 27.11 😇 💔 -
Frelcia ja opijam swój egzamin i Twojego fasola wstydziocha to nie jest absolutnie mój wieczór!!!Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Frelcia, Kochana, Lunaris ma racje, tez w 10 dpo nawet szaraka poczasiaka nie mialam. Juz bylo mi smutno, ze nawet to nie jest mi dane. Wiem, ze zalezy Ci bardziej niz kazdej z nas, ale gleboko wierze, ze doczekasz sie dzidziusia. Tylko nigdy nie trac nadziei.
Iza gratulacje ogromnie sie ciesze i wierze, ze ta ulga przelozy sie na sukcesy na innym polu.
Reset, tez sie nie poddawaj
Kingula, bo w koncu nie pamietam czy Ci wczoraj odpisalam. Ja jak Nika radzi planuje brac Donga od pierwszego dnia po skonczonej @ 1 tabletke. Jak nie podziala (czyli nie bedzie ciazy lub proga powyzej 10) to w nastepnym miesiacu chce brac 2 tabletki.Izape_91, reset lubią tę wiadomość
-
Nika jako, że nie bardzo wnoszę cokolwiek na wątki to szukam czegoś, aby choć trochę oddać co czuje w niektórych kwestiach, bo czasem słowa to za mało i żeby mnie stąd nie wykopano
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2018, 20:35
Siwulec, Lunaris, Yoselyn82, lamka, Morusek, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Malgoniu ja też tak planuję. Teraz zobaczę jak będę reagować na dawkę 1 tab. a jak nic nie wyjdzie to w kolejnym cyklu staraniowym zwiększę.
Malgonia lubi tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙