KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Frelcia wrote:U mnie 6dpt test biały. Jeszcze wierzę że się udało ale jest mi źle dlatego też się dzisiaj nie odzywam.
Frelcia motywacyjnie -10dpo miałam bielszy odcień bieli na teście o czułości 10, 3 dni później żadnych wątpliwości na bobusiu. Będzie dobrze, jeszcze czas :*
-
Iza pieknie konczysz nasz dzisiejszy dzien! Gratuluje
Ja dzisiaj siedzialam u gina w kolejce zeby sprawdzic czy piatkowa owu na pewno byla i przede mna siedzialy 3 dziewczyny z pieknymi brzuszkami i wiecie co?
Jak nigdy jestem przekonana ze fasolcia sie zagniezdza wlasnie i pod koniec przyszlego tygodnia zobacze dwie piekne kreseczkiw koncu to wiosna!
MamaFabianka, Izape_91, Lunaris, nenusia, Emiilka, MOJE, KateKum lubią tę wiadomość
7 cs,
Grudzien 2017 - poronienie 6tc
Euthyrox 50
-
Frelcia na dniach będą || także odpocznij wez głęboki oddech i będzie ok!Iza moje gratulacje też przyjmij! A teraz świętuj!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2018, 20:23
Izape_91 lubi tę wiadomość
ANka
Zuzanka 19.08.2015
16.01.17 - 03.04.17 Bezzarodkowa ciąża
19.03 pierwsze || na testach 21.03 beta 27.9 23.03 beta 112i na usg kropeczka
-
nick nieaktualnyDziękuję dziewczyny. Niepotrzebnie go robiłam. Mąż tak się wystraszył moim płaczem że powiedział że robimy bete wtedy kiedy powiedział lekarz inaczej będzie bił po pupie. Zakonfiskowal mi moja kartę i zaskórniaki żebym nie kombinowała.
Ten wieczór należy do Izyja idę do jamki i wyjdę za kilka dni.
-
Iza brawo ! Gratuluję
Frelciu jeszcze wcześnie. Nie bez powodu zalecają betę w 12 dpt a nie 6
Izape_91 lubi tę wiadomość
Sebek - 2010
Starania od I 2016
18.08.2016 - zaśniad całkowity:(
V 2019 IVF - 😭
III 2020 😭
Czekam na cud..
HSG - oba jajowody drożne (lewy udrożniony po ponownym podaniu kontrastu) -
Frelcia ja opijam swój egzamin i Twojego fasola wstydziocha
to nie jest absolutnie mój wieczór!!!
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Frelcia, Kochana, Lunaris ma racje, tez w 10 dpo nawet szaraka poczasiaka nie mialam. Juz bylo mi smutno, ze nawet to nie jest mi dane. Wiem, ze zalezy Ci bardziej niz kazdej z nas, ale gleboko wierze, ze doczekasz sie dzidziusia. Tylko nigdy nie trac nadziei.
Iza gratulacjeogromnie sie ciesze i wierze, ze ta ulga przelozy sie na sukcesy na innym polu.
Reset, tez sie nie poddawaj
Kingula, bo w koncu nie pamietam czy Ci wczoraj odpisalam. Ja jak Nika radzi planuje brac Donga od pierwszego dnia po skonczonej @ 1 tabletke. Jak nie podziala (czyli nie bedzie ciazy lub proga powyzej 10) to w nastepnym miesiacu chce brac 2 tabletki.Izape_91, reset lubią tę wiadomość
-
Nika jako, że nie bardzo wnoszę cokolwiek na wątki to szukam czegoś, aby choć trochę oddać co czuje w niektórych kwestiach, bo czasem słowa to za mało i żeby mnie stąd nie wykopano
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2018, 20:35
Siwulec, Lunaris, Yoselyn82, lamka, Morusek, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
-
Malgoniu ja też tak planuję. Teraz zobaczę jak będę reagować na dawkę 1 tab. a jak nic nie wyjdzie to w kolejnym cyklu staraniowym zwiększę.
Malgonia lubi tę wiadomość
Sebek - 2010
Starania od I 2016
18.08.2016 - zaśniad całkowity:(
V 2019 IVF - 😭
III 2020 😭
Czekam na cud..
HSG - oba jajowody drożne (lewy udrożniony po ponownym podaniu kontrastu) -
Iza ogromne gratulacje!!!!!!
Frelcia trzymam kciuki żeby za chwilę były u Ciebie piękne dwie kreski!!! ,kochana jeszcze wcześnie!!!
Dziewczyny u mnie dzisiaj 27 dc i biel vizira na teścierobiłam pink super czuły. Dzisiaj ostatni dzień biorę dupka. Myślicie że jest sens jutro rano jeszcze testować? Smutno mi.
Chyba pójdę z Frelcia do jamy to już 7 ,,cykl starań. Od ostatniego poronienia minął ponad rokIzape_91 lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017
2.05.2020 Aniołek
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
nowa na dzielni wrote:Ja sobie wczoraj przeczytałam bloga Rucoli i kurde stwierdziłam z przerażeniem ze ja nie mam aż takiej motywacji - żeby jeździć pół Polski, czytać aż tyle, doszukiwać się
kurde, nie wiem czy aż tak mi nie zależy? Jakieś mam wyrzuty sumienia w związku z tym. Czy wierze w jakieś przeznaczenie za mocno czy co? Martwi mnie to trochę, nie mam w sobie aż takiej woli walki. Gdyby np. ktos mi powiedział ze będę miała dziecko jeżeli na 3 lata rzucę wszystko i tylko na tym się skupie to bym z miejsca zrezygnowała ze starań...
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Jedna te emotki co masz w stopce to pamietam z GG
taka jedna była która uwielbiałam jak się tłukła młotkiem po głowie
Malgonia, Jedna_z_Wielu, Anna Stesia, nenusia, Lunaris, KateKum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Frelcia wrote:Teraz to ja becze ze wzruszenia. Zrobiłam się niestabilna emocjonalnie.
Taka niestabilność to tez oznaka ciąży :* ściskamlamka lubi tę wiadomość
-
A ja mam co raz wiekszego stresa
ech...
Frelcia trzymam mocno kciuki za twojego malucha!Mój kochany Michałek ❤️❤️❤️
Starania o drugiego maluszka 💕🥰
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Yoselyn82 wrote:A ja mam co raz wiekszego stresa
ech...
Frelcia trzymam mocno kciuki za twojego malucha!
Twój wielki dzień to piątek ? Dobrze pamietam ?
Strasznie stresująco ten kwiecień się zaczął, ale wierze w Was kobiety i w wasze szczęście -
nick nieaktualny