KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza ogromne gratulacje!!!!!!
Frelcia trzymam kciuki żeby za chwilę były u Ciebie piękne dwie kreski!!! ,kochana jeszcze wcześnie!!!
Dziewczyny u mnie dzisiaj 27 dc i biel vizira na teście robiłam pink super czuły. Dzisiaj ostatni dzień biorę dupka. Myślicie że jest sens jutro rano jeszcze testować? Smutno mi.
Chyba pójdę z Frelcia do jamy to już 7 ,,cykl starań. Od ostatniego poronienia minął ponad rokIzape_91 lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
nowa na dzielni wrote:Ja sobie wczoraj przeczytałam bloga Rucoli i kurde stwierdziłam z przerażeniem ze ja nie mam aż takiej motywacji - żeby jeździć pół Polski, czytać aż tyle, doszukiwać się kurde, nie wiem czy aż tak mi nie zależy? Jakieś mam wyrzuty sumienia w związku z tym. Czy wierze w jakieś przeznaczenie za mocno czy co? Martwi mnie to trochę, nie mam w sobie aż takiej woli walki. Gdyby np. ktos mi powiedział ze będę miała dziecko jeżeli na 3 lata rzucę wszystko i tylko na tym się skupie to bym z miejsca zrezygnowała ze starań...Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Jedna te emotki co masz w stopce to pamietam z GG taka jedna była która uwielbiałam jak się tłukła młotkiem po głowie
Malgonia, Jedna_z_Wielu, Anna Stesia, nenusia, Lunaris, KateKum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Frelcia wrote:Teraz to ja becze ze wzruszenia. Zrobiłam się niestabilna emocjonalnie.
Taka niestabilność to tez oznaka ciąży :* ściskamlamka lubi tę wiadomość
-
A ja mam co raz wiekszego stresa ech...
Frelcia trzymam mocno kciuki za twojego malucha!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Yoselyn82 wrote:A ja mam co raz wiekszego stresa ech...
Frelcia trzymam mocno kciuki za twojego malucha!
Twój wielki dzień to piątek ? Dobrze pamietam ?
Strasznie stresująco ten kwiecień się zaczął, ale wierze w Was kobiety i w wasze szczęście -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Frelcia, jeszcze będzie pięknie zobaczysz nic się nie martw, dzisiaj to może faktycznie jeszcze za wcześnie zaszalałas z tym testem, ale nie dziwie Ci się, chyba sama bym tak dzień w dxien testy robiła. My tu wszystkie wierzymy w Twojego fasolka albo fasolinke:*
Izape zdolniacho Ty nasza!!! Gratki wielkie:) rozpiera nas duma:) -
Siwulec wrote:Twój wielki dzień to piątek ? Dobrze pamietam ?
Strasznie stresująco ten kwiecień się zaczął, ale wierze w Was kobiety i w wasze szczęście
tak w piątek, juz mnie goni z nerwów.Siwulec lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
lamka wrote:Yosel całe forum będzie trzymać kciuki za Ciebie w piątek
dziekuje kochanaMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
CzeresniowaMama wrote:Iza GRATULACJE!!!!
Frelcia bo my tu wszystkie Ci po tyłku natłuczemy!
Ja dziś jestem szczęśliwa zadzwonili z Invimedu dr. zgodził się nas przyjąć i prze iść do niego, ale żeby za kolorowo nie było wizytę mamy... 23 czerwca ale co tam. -
Wiecie ja dzisiaj robiłam małe porządki w papierach i pochyliłam się nad półką do której wieki już nie zaglądałam i znalazłam...... moje wiersze, które tworzyłam 18 lat temu ! Fajnie ze sobie daty przy nich pisałam bo w życiu bym nie zgadła w którym to roku było. Poczytałam, posmialam się, wzruszyłam trochę i schowalam głęboko na dnie szafy
lamka, Anna Stesia, Lucia88, KateHawke, Lunaris, Malgonia, Rucola, Emiilka, Czrna 81, Koteczka82, nenusia, Morusek lubią tę wiadomość