KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Iza GRATULACJE!!!!
Frelcia bo my tu wszystkie Ci po tyłku natłuczemy!
Ja dziś jestem szczęśliwa zadzwonili z Invimedu dr. zgodził się nas przyjąć i prze iść do niego, ale żeby za kolorowo nie było wizytę mamy... 23 czerwcaale co tam.
Córcia 05.11.2012!Naturals
33 l.👩
AMH 3.99
Tsh 1.4
IO
36 l.🧔
Morfologia 2%
SCD 18%
Kariotypy prawidłowe.
29.01 - 1DS 🙉
ICSI+SEPARACJA+PICSI+ AHA Embryohatching 🙏 -
Frelcia, jeszcze będzie pięknie zobaczysz nic się nie martw, dzisiaj to może faktycznie jeszcze za wcześnie zaszalałas z tym testem, ale nie dziwie Ci się, chyba sama bym tak dzień w dxien testy robiła. My tu wszystkie wierzymy w Twojego fasolka albo fasolinke:*
Izape zdolniacho Ty nasza!!! Gratki wielkie:) rozpiera nas duma:) -
Siwulec wrote:Twój wielki dzień to piątek ? Dobrze pamietam ?
Strasznie stresująco ten kwiecień się zaczął, ale wierze w Was kobiety i w wasze szczęście
tak w piątek, juz mnie goni z nerwów.Siwulec lubi tę wiadomość
Mój kochany Michałek ❤️❤️❤️
Starania o drugiego maluszka 💕🥰
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
lamka wrote:Yosel całe forum będzie trzymać kciuki za Ciebie w piątek
dziekuje kochanaMój kochany Michałek ❤️❤️❤️
Starania o drugiego maluszka 💕🥰
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
CzeresniowaMama wrote:Iza GRATULACJE!!!!
Frelcia bo my tu wszystkie Ci po tyłku natłuczemy!
Ja dziś jestem szczęśliwa zadzwonili z Invimedu dr. zgodził się nas przyjąć i prze iść do niego, ale żeby za kolorowo nie było wizytę mamy... 23 czerwcaale co tam.
a może nie zdążysz do niego dojść
-
Wiecie ja dzisiaj robiłam małe porządki w papierach i pochyliłam się nad półką do której wieki już nie zaglądałam i znalazłam...... moje wiersze, które tworzyłam 18 lat temu ! Fajnie ze sobie daty przy nich pisałam bo w życiu bym nie zgadła w którym to roku było. Poczytałam, posmialam się, wzruszyłam trochę i schowalam głęboko na dnie szafy
lamka, Anna Stesia, Lucia88, KateHawke, Lunaris, Malgonia, Rucola, Emiilka, Czrna 81, Koteczka82, nenusia, Morusek lubią tę wiadomość
-
Yosrlyn ja o Ciebie to nawet ciut sie nie martwie. Pewnie kazda z nas ma podobne odczucia. Trzebaby totalbego ignoranta by nie dac Wam dzidka.
Yoselyn82, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Iza GRATULUJĘ ZDOLNIACHO
Frelcia Kochana, więcej wiary w siebie i w tę małą istotkę która dopiero się u Ciebie zadomawia
Ja właśnie wsunęłam dwa prince polo, upssssIzape_91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIza, wiedziałam, że dasz radę! Ba! Wszystkie nasze prawniczki! Jeszcze raz, Twoje zdrowie mądra kobieto!
Frelcia, mąż dobrze zrobił! Jak znam siebie to też bym pewnie nasikala i to wcześniej, ale kurcze, wiemy jak jest, wiemy kiedy klusek potencjalnie się zagnieżdża, nie swirujmy!... I wiem, że łatwo się mówi!
Ja dalej wymyślam za to w domu "co by tu zmienić". I tym sposobem chce oprawic duże zdjęcie (w betonowej ramię 100x60 cm). Tylko nie mogę się zdecydować na zdjęcie, na pewno ślubne, ale 1,2,3 czy 4?
4.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/55f2cb1239f7.jpg
P. S. Nakupilam testów, @ chyba się skończyła, wychodzę z jamy z podniesiona głową!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2018, 22:24
nowa na dzielni, Izape_91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja głosuję na 1 ale dużo zależy od miejsca gdzie będzie wisiało
-
nick nieaktualny