KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
olik321 wrote:dziewczyny z góry przepraszam za pytanie i zmianę tematu Izy.. ale wiem, że jest tu też dużo dziewczyny, które mi doradzą co mogę zażyć na przeziębienie w ciąży? Aspiryna jest dozwolona?
Leczę się domowymi sposobami i syropem prenatal ale jest coraz gorzej..
Ja dopiero co leczyłam choróbsko. mleko z miodem i czosnkiem, inhalacje (gorąca woda z solą + np kilka kropli amolu albo olejku eukaliptusowego, albo sosnowego), można sie smarować maścią typu rub arom, witamina C, paracetamol jak wysoka gorączka, ale nie więcej niż 2 tabl na dobę, max 3 dni. do nosa, woda morska. nic więcej z takich normalnych leków nie pozwolono mi brać, ani ginekolog, ani ciocia internista. było cięzko, choroba trwała dłużej niż z normalnymi lekami ( a miałam zapalenie tchawicy więc kaszel był jak stąd do honolulu) ale wolałam to niż ryzykowac z cięższymi lekami ..olik321 lubi tę wiadomość
-
ZDALAM!!!!!
Lunaris, gilmoregirl, Rucola, StaraczkaNika, Cabrera, olik321, lamka, Jedna_z_Wielu, Frelcia, Minie Black, Luna1993, -Mamunia-, Nat90, summer86, Meśka, Yoselyn82, MamaFabianka, problemik, Bajkaaa, Siwulec, Jeżowa, blue00, Diamond92, nenusia, Mala90, KateHawke, ANkaG, Malgonia, bazylkove, Koteczka82, frezyjciada, Barbarka1984, by7mistake, Lucia88, Morusek, MaryAnn, Ptysia, Anna Stesia, Kargo31, Emiilka, bondzik007, Bocianiątko, MOJE, Flowwer, Czrna 81, Kaczorka, nadzieja73, reset, KateKum, Kotowa, s1985, Karma88, Karolina90, Anaaa90, 91Ewela09, Phnappy, moyeu lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
GRATULACJE IZAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Ps jak będziesz świętować sukces?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2018, 19:33
Izape_91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Izape_91 lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję kochane ja jeszcze nie wierzę!!! Moja koleżanka nie zdała przykro mi z tego powodu....
Lunaris idę po szampana zaraz siostra przychodzi:polik321, Lunaris lubią tę wiadomość
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Frelcia 6 dot to wcześnie, poczekaj jeszcze. Zobaczysz że się uda !!!Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Dziękuję Wam ze mnie namowilsyscie wtedy!!!!! Bym sobie w brodę pluła!!!
lamka, Siwulec, KateHawke lubią tę wiadomość
Freluś, nie smuć się - no przecież widzisz sama, co tu się na Kwietniowym testowaniu wyprawia - ja mam pozytywa mimo przekonania, że lipa, Iza zdała egzamin, mimo że od tygodni się martwiła, że tak nie będzie. Wysoce prawdopodobne, że znowu Kwiecień poczaruje.
Jedna z Wielu, tak patrzę i podziwiam jakie nowe skile posiadłaś w zakresie upiększania postów! Wooowlamka, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny