KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolik321 wrote:dziewczyny z góry przepraszam za pytanie i zmianę tematu Izy.. ale wiem, że jest tu też dużo dziewczyny, które mi doradzą co mogę zażyć na przeziębienie w ciąży? Aspiryna jest dozwolona?
Leczę się domowymi sposobami i syropem prenatal ale jest coraz gorzej..
Ja dopiero co leczyłam choróbsko. mleko z miodem i czosnkiem, inhalacje (gorąca woda z solą + np kilka kropli amolu albo olejku eukaliptusowego, albo sosnowego), można sie smarować maścią typu rub arom, witamina C, paracetamol jak wysoka gorączka, ale nie więcej niż 2 tabl na dobę, max 3 dni. do nosa, woda morska. nic więcej z takich normalnych leków nie pozwolono mi brać, ani ginekolog, ani ciocia internista. było cięzko, choroba trwała dłużej niż z normalnymi lekami ( a miałam zapalenie tchawicy więc kaszel był jak stąd do honolulu) ale wolałam to niż ryzykowac z cięższymi lekami ..
olik321 lubi tę wiadomość
-
ZDALAM!!!!!
Lunaris, gilmoregirl, Rucola, StaraczkaNika, nick nieaktualny, olik321, nick nieaktualny, Jedna_z_Wielu, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Nat90, summer86, Meśka, Yoselyn82, MamaFabianka, problemik, Bajkaaa, Siwulec, Jeżowa, nick nieaktualny, Diamond92, nick nieaktualny, Mala90, KateHawke, nick nieaktualny, Malgonia, bazylkove, Koteczka82, nick nieaktualny, Barbarka1984, by7mistake, Lucia88, Morusek, MaryAnn, Ptysia, Anna Stesia, Kargo31, Emiilka, bondzik007, Bocianiątko, MOJE, Flowwer, Czrna 81, Kaczorka, nick nieaktualny, reset, KateKum, Kotowa, s1985, Karma88, Karolina90, Anaaa90, 91Ewela09, Phnappy, moyeu lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
GRATULACJE IZAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Ps jak będziesz świętować sukces?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2018, 19:33
Izape_91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Izape_91 lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.

Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję kochane ja jeszcze nie wierzę!!! Moja koleżanka nie zdała
przykro mi z tego powodu....
Lunaris idę po szampana zaraz siostra przychodzi:p
olik321, Lunaris lubią tę wiadomość

Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Frelcia 6 dot to wcześnie, poczekaj jeszcze. Zobaczysz że się uda !!!Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

Dziękuję Wam ze mnie namowilsyscie wtedy!!!!! Bym sobie w brodę pluła!!!
nick nieaktualny, Siwulec, KateHawke lubią tę wiadomość

Freluś, nie smuć się - no przecież widzisz sama, co tu się na Kwietniowym testowaniu wyprawia - ja mam pozytywa mimo przekonania, że lipa, Iza zdała egzamin, mimo że od tygodni się martwiła, że tak nie będzie. Wysoce prawdopodobne, że znowu Kwiecień poczaruje.
Jedna z Wielu, tak patrzę i podziwiam jakie nowe skile posiadłaś w zakresie upiększania postów! Wooow
nick nieaktualny, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny