KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lamka i Lunaris, Anka mocne kciuki za wizyty
Frelcia trzymam mocno kciuki za wysoka bete!
Trzymam kciuki za siebie tezlamka, Luna1993, Malgonia, blue00, Lunaris, Czrna 81, ANkaG, Rucola lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
KlaudyŚ - ja też nowa, na razie mniej się udzielam, ale czytam codziennie i uczę sie więcej niż przez całe życie
Wg testów jestem już po owu, ale temp mierzę pierwszy raz w tym cyklu. Więc kciuki i wiruski zostawiam dla reszty, a ja nastawiam się na maj. -
nick nieaktualnykaczorka przyjaciółka mojej siostry to Baśka i właśnie otworzyła z mężem biznes-mają dom w Bieszczadach i go wynajmują. Może to go przekona apropo ogarniętych Barbar
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2018, 08:44
Kaczorka lubi tę wiadomość
-
Kciuki za badania i wizyty! Z jednej strony zazdroszczę, że czekacie na wizyty albo z nadzieją patrzycie na betę, a z drugiej strony- współczuję tego stresu i tych nerwów! Ale myślę, że będzie dobrze, tyle kciuków nie może pójść na marne.
Ja właśnie siedzę w laboratorium i modlę się, by nie zwymiotować. Robię krzywa cukrowa i glukoza ledwo weszła. Jest mi potwornie niedobrze... Z ciekawostek, do pielęgniarki czeka dziewczyna na zastrzyk z Ovi- nie my jedne walczymy o dzidziusia!
A, no i Yos- za Twoje dobre wieści też kciuki!:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2018, 08:48
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Uf jest beta. Poniżej 0.2
Zastrzyk był wczoraj wieczorem. Dziś rano staranka. Oby pękł choć jeden. A jak dwa to będę w niebie.Meśka, blue00, Malgonia, Achia, Bocianiątko, lamka, Siwulec, nenusia, KateHawke, by7mistake, Bajkaaa, Morusek, Barbarka1984, MaryAnn, Czrna 81, Rucola lubią tę wiadomość
7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
reset powodzenia na badaniu, oby szybko zleciało i nie smak szybko minął
reset lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
Frelcia, Yoselyn, Lamka, Lunaris, Anka kciuki za bety, wizyty, telefony i wgl żeby ten dzień był dla Was miły
Reset nie oddawaj tego, bo będzie trzeba powtórzyć A tak serio, to współczuję... Ja nie wspominam dobrze tego badania... zasypiałam na siedząco, a przy 2 pobraniu krwi prawie zemdlałam.
Mnie znowu ścięło... boli gardło, mam katar i najgorsze, że zaczęło mnie bolec ucho.. jakieś 4 dpo, a ja pewnie wyląduje na jakiś lekach... cudownie...Yoselyn82, Lunaris lubią tę wiadomość
*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
Juz mnie pogonilo kilka razy do wc, tak reaguje na stres, cisnienie tez mam wieksze..Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry Kochane!
Dziecko w przedszkolu ja już po śniadaniu a teraz idę nogi oskrobać bo lekarz ucieknie
Kciukam strasznie mocno: Yos, Frelcia, Lamka !!!
Czrna daj spokój- w święta śnieg padał szkoda by było okna wcześniej myć jeszcze zdążysz przed wakacjami-a ja z Tobą, moje też brudne
Reset współczuję -krzywa cukrowa obleeee pamiętam jeszcze z poprzedniej ciąży i już mnie wzdryga jak pomyślę o aktualnej... Życzę Ci wspaniałego wyniku!Yoselyn82, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Omg rodzice wpadają na weekend w odwiedziny !!! A u nas taaaaki burdel. Ja muszę wyjść i nie zdążę posprzątać .... Mogłam jednak wyszorować wszystko na święta
Panika !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2018, 09:22
by7mistake, nenusia, blue00 lubią tę wiadomość
7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
Krzywa w ciąży to inaczej jednak musi smakować
Głowa mnie od tego cukru rozbolała. Jest mi niedobrze, a do tego mam wrażenie że zdretwialy mi ręce (możliwe to od cukru?!) Mam książkę i nie wiem nawet, co czytam,a jak tylko skoncze to muszę biec do sądu i do pracy. To będzie koszmarny dzień!
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyMoje tak to zwykle bywa :p
Moja mama(mieszka w Poznaniu) chce nas pierwszy raz odwiedzć na nowym mieszkaniu w maju,a u mnie okna nie pomyte (w gdansku tuz przed wielkanocą śnieg spadł) , myslalam że wykręcę się ciąża a a tu chyba trzeba będzie brać się do pracy -
nick nieaktualnyreset wrote:Krzywa w ciąży to inaczej jednak musi smakować
Głowa mnie od tego cukru rozbolała. Jest mi niedobrze, a do tego mam wrażenie że zdretwialy mi ręce (możliwe to od cukru?!) Mam książkę i nie wiem nawet, co czytam,a jak tylko skoncze to muszę biec do sądu i do pracy. To będzie koszmarny dzień!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2018, 09:27
-
Minie Black wrote:Reset, ja mam przy krzywej dokładnie takie same objawy + dodatkowo dretwienie/mrowienie ust!
Minie, pocieszasz mnie, że tak ma być! Choć ręce to mam takie "dziwne", że ja nie wiem jak ja mam potem do auta wsiąść
Kciuki za wszystkie bety, wizyty, i telefony :*
Ja się chowam do jamy, z wiadrem lodów czekoladowych i nie wychodze do odwołania...
A tak serio, chciałabym na bezludną wyspę, mój mąż to skończony debil.. Nie układa się ostatnio najlepiej, ja marudna, on też nie zawsze w porządku wobec mnie czym mnie tylko nakręca i irytuje, w każdym razie wczoraj popołudniu znowu mnie coś tam zirytował, odfurknęłam mu coś tam, polazł na fochu. a Wieczorem usłyszałam tekst, który powalił mnie z nóg.. (uwaga, dla ludzi o mocnych nerwach): dawaj, może zrobimy aborcję póki jest jeszcze czas, bo to może być nawiększy błąd naszego życia..
Nie chce mi się na zasrańca patrzeć, rozmawiać z nim.. Jak do ch.ja można coś takiego powiedzieć ?? A dziś jak gdyby nigdy nic przychodzi,coś tam pyta, i pretensje, że ja chce mieć z nim normalnych relacji i z nim nie rozmawiam i traktuje jak powietrze.. A czego on się do cholery spodziewał ja się pytam ?? Nawet przepraszam nie usłyszałam.
z tych nerwów od wczoraj mnie brzuch boli i cały wieczór i pół nocy przeryczałam.. Mam ochotę rzucić to w cholere i wrócić do pl (chociaż to też jest skomplikowane)
Przepraszam, że się żalę, i niewiele wnoszę tutaj, ale no jestem tak.. rozgoryczona, że nie mogę wytrzymać
Mam nadzieję, że dla każdej z Was to będzie dobry dzień i czekam na pozytywne wieści od Was.. :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2018, 09:30