KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
mia4444 wrote:Czesc dziewczyny.
ZOSTALO MI 6 DNI DO MIESIACZKI I WARIUJE. BRZUCH MNIE DZIWNIE BOLI, RAZ NA OKRES RAZ INACZEJ TAK JAK BY KUCIE W PODBRZUSZU , CZY JAK BY COS LATALO W SRODKU CZY ROZSZEZALO SIE, BIUST TEZ ZACZOL BOLEC.
. NIE WIEM CZY TO OBJAWY OKRESU ZBLIZAJACEGO SIE:( MIALYSCIE PODOBNIE PRZED CIAZA.
BARDZO DZIEKUJE ZA ODPOWOIEDZ.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
summer86 wrote:Flowwer kiedy lecisz do Rzymu?
summer86, -Monika-, malinowaemi, Psuła, Agniechaaaa, Bocianiątko, KateHawke, Maja84, Karma88, madzia8lenka lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer, oj proście proście Fajnie, że się oderwiesz na troszkę od naszych staraniowych wariactw
-
summer86 wrote:Flowwer, oj proście proście Fajnie, że się oderwiesz na troszkę od naszych staraniowych wariactw
Ale się teraz dobiłam kolacją makrela wędzona i jajka na miekko to fantastyczne połączenie umieram .....
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Ja te wariactwa lubię bo sama nie mądra jestem ale żal jak patrzę na pierwszą stronę wolę jak się sypią fasolki bo to daje otuchy i radość sprawia ♡
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
A ja postanowiłam, że zostaje tu z Wami. Owulka wypadnie jeszcze w kwietniu, a maju będą dwa testowania u mnie, wiec jeszcze się tam nasiedzę : )
-
Ann89 wrote:Polecam paste z wedzonej makreli z jajkami majonezem szczypiorkiem i cebula. Niebo w gebie;)
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
summer86 wrote:A ja postanowiłam, że zostaje tu z Wami. Owulka wypadnie jeszcze w kwietniu, a maju będą dwa testowania u mnie, wiec jeszcze się tam nasiedzę : )
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:W niedzielę i będzie tam prosić o fasolki dla nas wszystkich na placu ŚW.Piotra ♡♡
Koleżanak pare dni temu urodziła, niestety jest mi smutno.... pisze że jej mąż caly czas z nimi siedzi i jest w córeczce zakochany, a braciszek kazdego dnia przed pójściem do szkoły caluje malutką w czółko starałyśmy się razem, nie mam sily do niej pójść...Flowwer lubi tę wiadomość
-
A u mnie i lekarz prywatnie i na NFZ używa jednorazowych wzierników wczoraj w ogóle odniosłam wrażenie, że moja ginekolog na NFZ ma lepszy sprzęt od tego doktorka co prywatnie chodzę.
Heh, w ogóle tam na NFZ USG robią na fotelu od razu. I zawsze zachodziłam w głowę jak kobieta w ciąży z dużym brzuchem się na to wdrapuje. I wczoraj moje rozkminy zostały rozwiane - fotel jest elegancko obniżany! Ach ta elektronika
Flowwer - odpoczywaj w tym Rzymie i wracaj w dwupaku!Flowwer, Maja84 lubią tę wiadomość
-
mia4444 wrote:JUZ, CZY MOZE DOPIERO 7.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Kaczorka wrote:
Flowwer - odpoczywaj w tym Rzymie i wracaj w dwupaku!
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:O niczy innym nie marzę ale życie werfikuję i próbuje trafic w moją pupę, mam chudą więc ciężko w nią trafić hahahha
Oj nie możesz tak cały czas po tyłku dostawać! W końcu czas na Twoje szczęście bo czemu by miało nie przyjść?Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziś rano byłam jak skowronek, a teraz leże chora gardło boli aż nie mogę mówić, plecy na dole, nie wiem jak leżeć, żeby nie bolały, temp. 37. A do tego wszystkiego uczucie jakbym dostała @, a tam dużo kremowego śluzu... Dlatego razem z tabsami na gardło w aptece kupiłam pretest ale boję się go użyć
-
Kaczorka wrote:Oj nie możesz tak cały czas po tyłku dostawać! W końcu czas na Twoje szczęście bo czemu by miało nie przyjść?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
malinowaemi wrote:Dziś rano byłam jak skowronek, a teraz leże chora gardło boli aż nie mogę mówić, plecy na dole, nie wiem jak leżeć, żeby nie bolały, temp. 37. A do tego wszystkiego uczucie jakbym dostała @, a tam dużo kremowego śluzu... Dlatego razem z tabsami na gardło w aptece kupiłam pretest ale boję się go użyć
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlower, Rzym jest najpiękniejszy Mój M. mi się tam oświadczył Polecam wszystko, gdzie kolwiek się nie udasz, każda uliczka, zaułek ma coś w sobie pięknego. Przy panteonie wieczorem dużo się dzieje. A Watykan jest najlepszym miejscem na modlitwe. Dziękuje, że o nas myślisz Aż miło powspominać