KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Flowwer wrote:Głowa do góry!!! Dużo tu dziewczyn na tym etapie starania. Napisz coś wiecej o sobie bo każda z nas ma inna historie.[/QUOTE
MAM NIEDOCZYNNOSC TARCZYCY,TSH I FT3 FT4 W NORMIE ALE ANTY TPO PONAD 600 BIORE LETROX. ZROBILAM BADANIE NA PROLAKTYNE LEKARZ STWIERDZIL ZE MAM LEKKO PODWYZSZONA
ALE MAM ZACZEKAC BO NIE JEST AZ TAK TRAGICZNIE Z 3 MIESIACE, BO NIE WIE Z JAKIEGO POWODU GDYZ MISIACZKI MAM REGULARNE, CO 28 -29 DNI. MIALAM OSTATNIO MONITORING CYKLU I DOSZLO DO OWULACJI .ENDOMEDRIUM 1 DZIEN PRZED OWULACJA 12 MM A DZIEN PO 14MM.
KAZAL MI SIE WYLUZOWAC, I NIE MYSLEC,TO BEDZIE DOBRZE. (OGOLNIE JESTEM STRASZNIE NERWOWA)❤❤❤. -
nick nieaktualny
-
chicken wrote:Wynik dzisiejszej bety: 78,43 mIU/ml
Nie za niskie?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
mia4444 wrote:Flowwer wrote:Głowa do góry!!! Dużo tu dziewczyn na tym etapie starania. Napisz coś wiecej o sobie bo każda z nas ma inna historie.[/QUOTE
MAM NIEDOCZYNNOSC TARCZYCY,TSH I FT3 FT4 W NORMIE ALE ANTY TPO PONAD 600 BIORE LETROX. ZROBILAM BADANIE NA PROLAKTYNE LEKARZ STWIERDZIL ZE MAM LEKKO PODWYZSZONA
ALE MAM ZACZEKAC BO NIE JEST AZ TAK TRAGICZNIE Z 3 MIESIACE, BO NIE WIE Z JAKIEGO POWODU GDYZ MISIACZKI MAM REGULARNE, CO 28 -29 DNI. MIALAM OSTATNIO MONITORING CYKLU I DOSZLO DO OWULACJI .ENDOMEDRIUM 1 DZIEN PRZED OWULACJA 12 MM A DZIEN PO 14MM.
KAZAL MI SIE WYLUZOWAC, I NIE MYSLEC,TO BEDZIE DOBRZE. (OGOLNIE JESTEM STRASZNIE NERWOWA)
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
malinowaemi wrote:Jak to mówią: nie ma @ jest nadzieja
A w tym cyklu miało być inaczej...
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Nie za niskie?Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
mia4444 wrote:DZIEKUJE.. WITAMINE D3 BIORE 4000,A TAMTO BADANIE ZROBIE NIGDY NIE ROBILAM,.
POZDRAWIAM I DZIEKUJE.
ZYCZE WSZYSTKIEGO DOBREGO!
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnya mnie dopada okresowe samopoczucie.I co tu począć ? Zamiast fasoli, to diody na czole ojj taaak... Po @ idę badać tarczycę, ciekawi mnie czy coś drgnęło w dół. Czy ja naprawdę będę musiała wynosić się na maj? a wykres taki był obiecujący cudowny... CO mi po pięknych wykresach!
-
nick nieaktualnytest leży już w łazience, ale jak dalej spadnie temperatura, to go nie zrobię, bo nie ma sensu, bieli nie chce oglądać znowu.
Kurcze, musicie dziewczyny nadrabiać w tym kweitniu, bo słabo coś.
Gdzie te moje 5 bocianów!!!nika647 lubi tę wiadomość
-
Izape91 wrote:test leży już w łazience, ale jak dalej spadnie temperatura, to go nie zrobię, bo nie ma sensu, bieli nie chce oglądać znowu.
Kurcze, musicie dziewczyny nadrabiać w tym kweitniu, bo słabo coś.
Gdzie te moje 5 bocianów!!! -
Nie za niskie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Schmetterling Tsh i prolaktyna ok, gorzej z progesteronem, bo baaardzo nisko. Na dowód owulacji powinno być powyzej 10, choc ja mam zawsze koło 12 a i tak mam "słabe" późne owulacje...#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021