KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Bea_ wrote:Powiedzcie mi, proszę, z jakiego powodu nasienie zostało skierowane do kolejnych badań? My zrobiliśmy seminogram i wyrazy i wyszło dobrze, więc kiedy dopytywałam lekarzy, czy może coś więcej dociekać, mówili, że nie trzeba. A myśleliśmy o wiązaniu hialuronowym i Msome, etc.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Gratuluje nowych fasolek !! A nie mówiłam!!! Właśnie jestem w restauracji po pysznym obiedzie i delektuje się wyśmienitym Prosecco ♡
Czekam na kolejne fasolki i te które zaczęły nowe cykle.
Dziś upał ja się gotuje a włosi w kartkach zimowych hihihiemi2016, Bocianiątko, KateHawke, Maja84, Koliber, Karma88, Bea_ lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyJuz pisze co i jak wiec endo jak dla mnie marne 7,7 mm właśnie robię rybę otwieram wino a na wieczor orzechy brazylijskie i migdały. Nadal kontynuuje te leki które brałam ale juz dostałam lutinus, crinone, encorton i duphaston pobrali krew na progesteron i estriadol i bedą dzwonić od kiedy mam zarzywac i kiedy dokładnie bedzie transfer napewno w okresie świątecznym czekamy na telefon z kliniki!!!
Flowwer, emi2016, Bocianiątko, KateHawke, Maja84, madzia8lenka, Karma88, suri2016, Taliana85, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
-
innamorata88 wrote:Kurcze, możliwe, że z tego 19mm zrobi się torbiel miałam tak w zeszłym cyklu i teraz z uporem maniaka staram się jej pozbyć...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2017, 14:30
-
Agniechaaaa wrote:Juz pisze co i jak wiec endo jak dla mnie marne 7,7 mm właśnie robię rybę otwieram wino a na wieczor orzechy brazylijskie i migdały. Nadal kontynuuje te leki które brałam ale juz dostałam lutinus, crinone, encorton i duphaston pobrali krew na progesteron i estriadol i bedą dzwonić od kiedy mam zarzywac i kiedy dokładnie bedzie transfer napewno w okresie świątecznym czekamy na telefon z kliniki!!!
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
AgaH26 wrote:Mam prośbę, mógłby ktoś napisać w które dni cyklu robić poszczególne hormony (LH,TSH,prolaktyne itd.) wiem, że było to tyle razy podawane ale nie mogę znaleźć. Jestem trochę załamana, gdyż zbadałam progesteron 8dpo i wynosi tylko 3,31 ng/ml....
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Amy333 wrote:A i jeszcze dziewczyny kochane moje powiedzcie,czy endo 9,3 w 14dc to dobrze,czy lipa?
Amy333 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Maja czekam niecierpliwie na twoje testowanie!!!!
Ty się kochana skup na Rzymie a nie na forum przesiadujesz Łap tam mnóstwo pozytywnej energii i zapomnij o codzienności. A o moje testowanie się nie martw. Na razie boję się dotknąć testu
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nick nieaktualny
-
Amy333 wrote:A i jeszcze dziewczyny kochane moje powiedzcie,czy endo 9,3 w 14dc to dobrze,czy lipa?
Wystarczające
U mnie już w ciąży ponoć endo miało 9 mm. Tzn. w tym rogu co był pęcherzyk. W tym drugim roku było 12 mm. To z czasem rośnie i się powiększa
Więc spokojnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:Z tymi rybami to pojechała biorąc po uwagę, że wiekszość ,,sklepowych" zawiera całą tablicę Mendelejewa
U nas generalnie bida 0% form prawidłowych po badaniu MSOME i fragmentacja 33%.
Robiliście to drugie badanie?
Nie, nie robiliśmy tego drugiego.
U nas 0% wyszło przy pierwszym badaniu i potem już nigdy więcej.
Twój mąż stosował jakąś suplementację?
-
Maja84 wrote:Ty się kochana skup na Rzymie a nie na forum przesiadujesz Łap tam mnóstwo pozytywnej energii i zapomnij o codzienności. A o moje testowanie się nie martw. Na razie boję się dotknąć testu
Dzielić się z radością i skutkami naszymi i poczynianiami w dążeniu do upragnionej fasolki ♡Maja84 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyW tym cyklu miałam taką huśtawkę emocjonalną, że musiało się to skończyć załamaniem. Przyszła @ dwa dni spóźniona jak nigdy, nawet nie zapowiedziała, że będzie do tego moja teściowa wczoraj mi powiedziała, że mieszkanie prawie skończone to moglibyśmy się zacząć starać... No ja pi*** Nawet tego nie skomentowałam...
-
nick nieaktualny