KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
innamorata88 wrote:Ja bym poczekala, aż na usg będzie widoczne ciałko żółte.
Chyba rzeczywiście zaczekam, przynajmniej do tego czwartkowego usg. Zobaczymy co gin powie, może jakims cudem odnajdzie tam przebytą owulkeinnamorata88 lubi tę wiadomość
-
Sarna84 wrote:Maja, w grudniu także poraziła mnie biel 11 dpo, tymczasem @ nie przyszła, a 15 dpo były już wyraźne krechy.
Twój test do powtórki w kolejnych dniach!
Pewnie powtórzę jeszcze, skoro już zaczęłam Ale nie spodziewam się rewelacji, jak zwykle...Sarna84 lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Sarrrra wrote:Sarna 84 a czułaś jakieś objawy ciąży? przepraszam, ze tak się wtrącam do wątku. Jestem Sara i jestem w trakcie oczekiwania na testowanie . Też mam 11 dzień po Owu:)
Byłam 2 razy w ciązy i w każdej z ciąż tuż przed testowaniem czułam się bardzo podobnie jak przed @, ból brzucha, w drugiej ciązy migrena- co u mnie jest charakterystycznym objawem zwiastującym @ i poza tym nic. Objawy typu senność, charakterystyczny mleczny i obfity śluz przychodziły jakiś czas po pozytywnym teście.
Przed tamtymi ciązami nie mierzyłam temperatury, przed drugą ciążą badałam szyjkę i pamiętam, że wielką nadzieję dało mi to, że dzień po negatywnym teście twarda i zamknięta szyjka powędrowała do góry. -
Sarrrra wrote:Sarna 84 a czułaś jakieś objawy ciąży? przepraszam, ze tak się wtrącam do wątku. Jestem Sara i jestem w trakcie oczekiwania na testowanie . Też mam 11 dzień po Owu:)
Jesteśmy w podobnym wieku i ten sam 7 cykl starań
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Karma88 wrote:Maja Do dupy.
Do wielkiej dupy!
Nie mam pomysłu co dalej. Zostało badanie nasienia, ale nie wiem czy mój M. się zbierze w końcu na odwagę
Ja na razie chcę odpocząć od badań, kłucia igłą, stresu wyników, od monitoringu raczej też. Maj będzie na luzie...chyba
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
-Monika- wrote:Maj bedzie nasz,u mnie wyszła druga kreska ale po paru godzinach a więc negatyw. ide spać, Buziaki...
u mnie wyszla druga kreska po paru godzinach a powtórzona ok tydzien pozniej pokazala sie druga odrazu01.02.2014r ur. Kacperuś słoneczko moje ❤ -
nick nieaktualny
-
Ja zrobiłam jednak dzisiaj bo jutro już z samego rana wyjeżdżamy i biel . Nie wiem kiedy była owulacja bo nie robiłam testów na czas i nie mierzyłam temperatury . Wiem tylko że w sobotę 1 kwietnia miałam już podwyższoną, z kolei w środę i czwartek 14 i 15-go dnia cyklu wychodziły mi pozytywne testy ovu (bo robiłam z ciekawości). U mnie wszystko wskazuje na okres - nażarłam się wczoraj czipsami i czekoladą, zaczyna mi być morko i rano miałam 36,6 stopni (nie mierzyłam w tym cyklu ale generalnie zawsze w tej fazie mam 37). Więc spada . Pociesza mnie to że nie plamię i może uda się bez plamień przez okresem (może magnez pomogł)2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny widziala, dzis 2pary bocianow w trakcie amorow :p czy one mi cos sugeruja??? i jeszcze widzialam pojedyncza sztuke, chodzil sobie kolo mojego autka
He he szaleją bocianiska, nie ma co.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny widziala, dzis 2pary bocianow w trakcie amorow :p czy one mi cos sugeruja??? i jeszcze widzialam pojedyncza sztuke, chodzil sobie kolo mojego autkaMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Sarrrra wrote:część dziewczyny. Będę testowac w piątek. Jednakze chciałam was o coś zapytać.
czy znacie jakie inne wytłumaczenie niż zbliżajacy się okres dla mikronabłonka w śluzie w 23 dniu cyklu. Miesiaczkę mam mieć w niedziele. Mam ciasno już tam noi śluz ten gęsty i biały zanika. Kurcze tempka jest wciąż 37,25 spadła tylko o pół kreski. Czy te mikronabłonki musza oznaczać złuszczenie endometrum jako, ze nie doszło do zapłodnienia. Czy gdy dochodzi do zapłodnienia tez jakoś może zdarzyć się , że endometrum przygotowujac się do ciaży tez troszke się złuszczy? Kiedyś coś takiego wyczytałam gdzieś nawet nie pamiętam gdzie ... pytam bo za wcześnie na początek złuszczenia się zawsze pojawia i się to dwa dni przed miesiaczką... A może to dupek sprawia, ze wcześniej będę mieć mmiesiaczkę..czy to jest mozliwe? eh a już miałam taką nadzieje na ten cykl...https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny widziala, dzis 2pary bocianow w trakcie amorow :p czy one mi cos sugeruja??? i jeszcze widzialam pojedyncza sztuke, chodzil sobie kolo mojego autkahttps://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki)