KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Flowwer wrote:Wspominałam że to moj najdziwniejszy cykl ?!! Podtrzymuje to nadal
Haaaaaa! Nic dziwnego, że to Twój najdziwniejszy cykl... bo tam jest fasol! A z fasola rozwinie się śliczny kwiatuszek!
Ps. Ja też w pierwszej ciąży czekałam na okres, a pojawiło się tylko brązowe plamienie... Dlatego póki nie pojawi się u Ciebie @ to ja ciągle wierzę w kwiatuszka♡♡♡♡♡
I jeśli do jutra się małpiszon nie rozkręci to błagam... zrób test, idx na betę... Jeśli to nie fasol (tfu tfu!) to przynajmniej wywołasz @ testowaniem...Flowwer lubi tę wiadomość
19.10.2017 - nasz drugi cud
5.02.2017 - poronienie w 6 tc, ale... równocześnie początek szczęśliwego cyklu...
27.11.2015 - nasze największe szczęście
-
Poczekam spokojnie czy się rozkreci w nocy ale szczerze nigdy w nocy u mnie @ nie przychodziła.
Policzki mi płoną i koleżanki w pracy też to zauważyły bezapelacyjnie ja im na to że @ przyszła i hormony szaleją i o dziwo też PSM nie mam. I do wszystkich boleści nerka mnie boli.. Strzele sobie w łeb albo pójdę na L4 na kilka dni.
Nie dam sobie zamiaru coś wkręcać po prostu dziwaczny cykl i tyle..
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Lejka wrote:Jesteś oazą spokoju! I do tego jesteś niereformowalna Nie mam już sił
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Noooo... w kulki, w kulki... i tak przez kolejne 8 m-cy...
Flowwer, Bocianiątko lubią tę wiadomość
5.02.2017 - poronienie w 6 tc, ale... równocześnie początek szczęśliwego cyklu...
-
Flower, a może jednak się udało?? Skoro zawsze miałaś jak w zegarku. Trzeba być dobrej myśli i wierzyć. Leć jutro na betę, tak jak mówią dziewczyny
Flowwer lubi tę wiadomość
33 lata
05.2017 - sono hsg, oba jajowody drożne
1 IUI - 19.09.2017 --> ☹️, 2 IUI - 12.01.2018 --> ☹️
Endometrioza IV stopnia - laparoskopia i usunięcie zrostów i torbieli, histeroskopia 12.2018
3IUI - 14.02.2019 --> ☹️, 4IUI - 13.04.2019 --> ☹️
Lipiec 2019 - 1 procedura. Długi protokół
22.08.2019 - punkcja, 1 blastka. 11 zamrożonych oocytów.
27.08 - transfer blastki 2BB ☹️
13.09 - start II procedury. Długi protokół
21.10 - punkcja, 20 pobranych, 12 się zapłodniło. Mamy ❄️❄️ 3 dniowe i ❄️❄️❄️❄️ blastki (3.2.2, 3.2.2, 2.2.2, 3.2.3)
24.10 - transfer 2 zarodków 3 dniowych (12AB, 9A) beta 3,56 - cb
27.11 - transfer blastki 3BA
3 dpt - beta <0,1, 7 dpt - beta 66,54, 9 dpt - beta 201,
12 dpt - beta 665,7
19 dpt - beta 9957, mamy pęcherzyk i ciałko żółtkowe 🎉
23 dpt - mamy serduszko ♥️ -
Flowwer wrote:Poczekam spokojnie czy się rozkreci w nocy ale szczerze nigdy w nocy u mnie @ nie przychodziła.
Policzki mi płoną i koleżanki w pracy też to zauważyły bezapelacyjnie ja im na to że @ przyszła i hormony szaleją i o dziwo też PSM nie mam. I do wszystkich boleści nerka mnie boli.. Strzele sobie w łeb albo pójdę na L4 na kilka dni.
Nie dam sobie zamiaru coś wkręcać po prostu dziwaczny cykl i tyle..
Boszzzzzz jakaś ty uparta!!! Rób jutro test bo nie ręczę za siebie!Lejka, Flowwer, Bocianiątko, Karma88 lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja84 wrote:Boszzzzzz jakaś ty uparta!!! Rób jutro test bo nie ręczę za siebie!
Maja84, Rucola lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Obiecuje że jak nie przyjdzie do jutra rana pójdę na betę. Jak bym monitoringu nie miała to bym pomyslała ze ovu się przesunęła. EMowi w południe wysłałam sms " nie postarałeś się "
Flowwer, Bocianiątko, madzia8lenka, Maja84 lubią tę wiadomość
-
-Monika- wrote:A jutro napiszesz "Żartowałam"
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyUf napisałam dyrektorowi i rozesłała informacje po firmie, ze jestem na l4. Napisałam krótko ze problem natury kobiecej i nie bede sie juz więcej tłumaczyć, a żaden facet o zdrowych zmysłach nie bedzie drążyć ;p
A mój nowy avatar to Nasz BałwanekBocianiątko, Flowwer, Maja84, mycha91, Lejka, madzia8lenka, innamorata88, KateHawke, Karma88, Barbarka1984, Psuła, bertha lubią tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Póki nie zobaczę pozytywnej bety nie uwierzę w żadne symptomy!!
Ja Ci się w ogóle nie dziwię... Sama należę do oszołomek co to najpierw 17 testów zrobiła, betę, a dopiero jak lekarz potwierdził to zaczęłam wierzyć...
...tym bardziej rozumiem Ciebie - po tylu latach, tylu próbach - nic dziwnego, że czekasz na @ - w końcu zawsze przyłaziła.
Ale ja tak bardzo Ci życzę, żeby ten cykl Cię zaskoczył... Żeby naprawdę okazał się dziwny... inny... szczęśliwy!!! Żebyś mogła zalać się łzami, ale szczęścia, żeby Twój M zatańczył trzymając Cię na rękach i żeby Twoje modlitwy zostały wysłuchane...Maja84, Agniechaaaa, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Nie tłumacz sie, w pracy nie maja prawa dopytywać bo to twoja indywidualna sprawa i korzystaj z tego:) odpoczywaj i korzystaj z l4, książka do ręki i relaks:) ja normalnie dzis do męża mowilam, ze zazdroszczę Ci, ze jesteś juz na takim etapie i masz całe te procedury juz za sobą:*
-
Agniechaaaa wrote:Czeeeesc witam sie w dwupaku !!!!
Co tu za czary jak mnie nie było gratuluje!!!
Bałwanek klasy bl4.2.1 juz pod moim serduchem za 10 dni bhcg dostałam l4 do 3.05 (na firmie sie ucieszą hihihi) mam odpoczywać, nie dźwigać, nie myć podłóg, spacerki lekkie i jeżeli z psem to ktoś inny trzyma psinkę zeby mnie nie szarpał. Bałwanek Dziekuje wszystkim Ciocia za kciuki i wiaręAgniechaaaa lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyPtysia wrote:Nie tłumacz sie, w pracy nie maja prawa dopytywać bo to twoja indywidualna sprawa i korzystaj z tego:) odpoczywaj i korzystaj z l4, książka do ręki i relaks:) ja normalnie dzis do męża mowilam, ze zazdroszczę Ci, ze jesteś juz na takim etapie i masz całe te procedury juz za sobą:*
Niestety bede pracować z domu przez tel ale moi klienci sa cudowni wiec z nimi nie ma kłopotu z przyjemnością trochę sie nimi zajmę czas bedzie szybciej leciał a co do tłumaczenia sie to nic więcej nie powiem im natura kobieca moze zadziała i juz w prost w maju powiem co i jak ;Dd -
Agniechaaa... za kilka tygodni zmienisz znowu avatar... ale wtedy to już bałwanek będzie machał do Was z usg
Bocianiątko, Rucola lubią tę wiadomość
-
Wow kilka godzin a tu tyle dzieciatek ! Wszystkim Wam gratuluje z calego serca !! A za Ciebie Flower trzymam kciuki i dzis sie pomodle zeby @ nie przyszla..19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualny