KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:Kama strach ma wielkie oczy weź sobie dodatkową tab p/ bólową. O której masz HSG?
To prawda. O 12:40, ale wcześniej muszę jechać, żeby papiery jakieś popodpisywać, ale przynajmniej będę miała jasność czy coś tam w środku się popieprzyło.
Rób betę, ściskamy kciuki!Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Bocianiątko jak patrzę na Twoj wykres to wierzyc mi się nie chce ze na końcu kropka zielonego nie ma !!
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Melduje dziś 17dpo i @ w nocy się nie rozkręciła tylko przy podcieraniu brazowy śluz. I powiem szczerze że pierwszy raz w życiu boję się jechać na betę. Jak nie znam wyniku to zawsze tli w głowie iskierka nadzieji.
Nie bój się kochana Co będzie to będzie. Jak będzie pozytywna to lecę kupić szampana i upiję się bąbelkami z Twojego szczęścia a jak negatywna to będę tulić najmocniej jak się da i będziemy dalej walczyć w pięknym kwitnącym maju
Ps. Jeśli mogę mieć jakieś zdanie to wybieram i wolę tą pierwszą opcję hihihi! Także tego, wiesz... postaraj sięFlowwer, Lejka, Psuła lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Flowwer wrote:Melduje dziś 17dpo i @ w nocy się nie rozkręciła tylko przy podcieraniu brazowy śluz. I powiem szczerze że pierwszy raz w życiu boję się jechać na betę. Jak nie znam wyniku to zawsze tli w głowie iskierka nadzieji.
Idź na tą betę - ja ściskam kciuki! Wczoraj aż się pomodliłam za twoją fasolkę. No i się popłakałam na tę naszą niesprawiedliwość. Że niektórym to takie PYK i od razu wychodzi, a tu człowiek tyle cykli się stara... Trzymam mocno kciuki za ciebie!!!Flowwer lubi tę wiadomość
-
Flowerr rozumiem Cie, ja tez zawsze sie boje sprawdzic, wole jeszcze chwile poczekac bo boje zobaczyc biel lub ujemny wynik...
Ale wszystkie tu trzymamy kciuki i modlimy sie, tym razem musi byc dobrze !!!Flowwer, Rucola lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
-
KateHawke wrote:Idź na tą betę - ja ściskam kciuki! Wczoraj aż się pomodliłam za twoją fasolkę. No i się popłakałam na tę naszą niesprawiedliwość. Że niektórym to takie PYK i od razu wychodzi, a tu człowiek tyle cykli się stara... Trzymam mocno kciuki za ciebie!!!
Dziewczyna z osiedla która ma bliźniaki 5letnie, wlasnie oznajmi na fejsie- tak tak na fejsie, ze jest w 6 tygodniu ciązy. Nie ma nikogo na stale, nie ma pracy, 23 lata...
A ja stara baba, 35 lat zaraz puknie i dupa, cykle bezowulacyjne, ehh:/
-
Flowwer leć na betę,rozumiem Cię że się boisz,ale będziesz widziała co się dzieje ja wierzę w tego małego kropka że ON tam jest !!!Flowwer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Amy znam to ostatnio spotkałam sie z koleżanka z liceum tylko my 2 jestesmy po ślubie obie walczymy o dzidzie a największa patologia ze szkoły ma po 2/3 dzieci każde z innym świat jest dziwny
Ty Agniechaaa to na bank, a ja postarałam się do Ciebie dołączyć -
Amy333 wrote:Ja dzisiaj rano takiego "szoku" doznałam.
Dziewczyna z osiedla która ma bliźniaki 5letnie, wlasnie oznajmi na fejsie- tak tak na fejsie, ze jest w 6 tygodniu ciązy. Nie ma nikogo na stale, nie ma pracy, 23 lata...
A ja stara baba, 35 lat zaraz puknie i dupa, cykle bezowulacyjne, ehh:/
Nic tylko pozostawić bez komentarza... Jak ci ludzie żyją... Ja czekałam z potomstwem na stabilizację finansową, żeby dzieciom niczego nie brakowało, a tu się okazuje, że wystarczy doić państwo na lewo i prawo i żyjesz jak pączek w maśle. Ja chyba nie jestem tak sprytna i wyszczekana...Maja84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFlowwer mega trzymam kciuki za piękną betę!! Musi być dobrze, kto jak kto, ale po tak długiej walce zasługujesz na ten mały wielki CUD !!
Ja w tyn roku mam 10lecie matury, spotkanie ze starą ekipą, 3/4 dziewczyn ma co najmniej jedno dziecko, 3 są aktualnie w ciąży, a mi łzy się cisną do oczu przy każdym pytaniu "w wy to na co czekacie, pokazać wam jak to się robi?!"..
Dziewczyny, jak sobie radzicie z tymi pytaniami?! Bo mi włącza się już bezczelność w stosunku do pytających
Nikt w rodzinie nie wie o naszym problemie, nie chcemy narazie mówić, wiemy tylko my i moja przyjaciółka najbliższa..aria40 lubi tę wiadomość
-
sylwia198808 wrote:Flowwer mega trzymam kciuki za piękną betę!! Musi być dobrze, kto jak kto, ale po tak długiej walce zasługujesz na ten mały wielki CUD !!
Ja w tyn roku mam 10lecie matury, spotkanie ze starą ekipą, 3/4 dziewczyn ma co najmniej jedno dziecko, 3 są aktualnie w ciąży, a mi łzy się cisną do oczu przy każdym pytaniu "w wy to na co czekacie, pokazać wam jak to się robi?!"..
Dziewczyny, jak sobie radzicie z tymi pytaniami?! Bo mi włącza się już bezczelność w stosunku do pytających
Nikt w rodzinie nie wie o naszym problemie, nie chcemy narazie mówić, wiemy tylko my i moja przyjaciółka najbliższa..
Jestem z tego samego roku chyba zawsze mówię, że jak będzie to będzie, nie spieszy mi się A jak ostatnio szwagier mnie dołował pytaniami to powiedziałam mu żeby swoją wtyczkę gdzieś podłączył lepiej bo stary kawaler to aż wstyd miałam spokój całe świętaFlowwer, Maja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKateHawke - w tym roku 29 mi stuknie Ale duchem nadal 23
Tekst świetny na starego kawalera/pannę, ale jak tu 83letniej babci odszczekać? Straszne to
Moje ciśnienie rośnie z każdym kolejnym cyklem Instynkt nie daje spokoju
Do tego w pracy kwas i byłabym szczęśliwa rzucając im L4.
No ale czas nauczyć się pokory i cierpliwości. Choć to nigdy nie była moja mocna stronaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2017, 09:38
-
nick nieaktualny
-
sylwia198808 wrote:Flowwer mega trzymam kciuki za piękną betę!! Musi być dobrze, kto jak kto, ale po tak długiej walce zasługujesz na ten mały wielki CUD !!
Nikt w rodzinie nie wie o naszym problemie, nie chcemy narazie mówić, wiemy tylko my i moja przyjaciółka najbliższa..
never_lose_hope lubi tę wiadomość