KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Flowwer ale pamiętaj, że jakby co podłożę Ci skokochron pod wieżowcem, podniesiesz się, otrzepiesz, koronę zarzucisz i pójdziemy witać maj
Flowwer lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja84 wrote:Hahahaha Emek dobry jest...tydzień...cierpliwy chłopak hahaha ale się uśmiałam hahahaha Jedź jedź kochana na "zakupy" A jutro mu powiesz, że tydzień jakoś szybko minął i jest fasolka
Amy333, innamorata88, Karma88, E_w_c_i_a, Aneczka12, Maja84, never_lose_hope, madzia8lenka, Lejka, Mini89, Paulina48 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Maja84 wrote:Flowwer ale pamiętaj, że jakby co podłożę Ci skokochron pod wieżowcem, podniesiesz się, otrzepiesz, koronę zarzucisz i pójdziemy witać maj
I wszytkim wam kobitki dziękuję za trzymanie kciuków !!! Z wami człowiek wszystko przejdzie ♡KateHawke, innamorata88, Barbarka1984, Meśka, Maja84, Lejka, madzia8lenka lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyaneczka - ja tak samo! wyfrunęłam z gabinetu gina jak na skrzydłach kiedy sie okazało ze mam owu ))) gęba mi się cieszyła do samego wieczora i teraz tak samo )
czytałam, że po ovitrelle nie powinno się testować wcześniej niż 12-14 dni po podaniu. co myślicie?Aneczka12 lubi tę wiadomość
-
każda dobra wiadomość na tym forum motywuje do działania i daje nadzieję ze mnie też się kiedyś uda witam wszystkie nowe osóbki i w kupie siła
Maja84, Tinaa2015, Bocianiątko, Flowwer lubią tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
nick nieaktualnyWszystkie siedzą jak na szpilkach razem z Flowwer Po takiej ilości kciuków musi być lepiej!
Dziewczyny, a powiedzcie mi czy 23dc (przy 28 normalnie) i 9 dpo będzie jeszcze dobrym dniem żeby sprawdzić poziom progesteronu? Nie daje mi spokoju moja owulka, niby pęcherzyk był, podano mi Ptegnyl, dziś 8dpo (wg wykresu), a tu zero skoku tempki Brzuch pobolewa jak na miesiączkę już od 4 dni i nic już nie czaję -
Flowwer byłoby pięknie gdyby Wam się teraz udało. A rozczarowania tak bolą. wierzę, że u Ciebie będzie wysoka beta. Musi w końcu być!
Flowwer lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Tinaa2015 wrote:aneczka - ja tak samo! wyfrunęłam z gabinetu gina jak na skrzydłach kiedy sie okazało ze mam owu ))) gęba mi się cieszyła do samego wieczora i teraz tak samo )
czytałam, że po ovitrelle nie powinno się testować wcześniej niż 12-14 dni po podaniu. co myślicie?
Ja wyszłam za to od gina podłamana, bo powiedziała mi, że musiałby stać się cud, żeby pęcherzyk sam pękł w tym cyklu, bo z trzech został jeden taki sensowny, że mógłby coś zadziałać. A tutaj pyk, temperatura w górę cud!Tinaa2015, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Witajcie Dziewczyny po świetach, miałam świeta bez forum, ale wczoraj i dziś nadrabiam zaległości.
Masakra jakaś ta nasze kwietniowe statystyki, całe szczęście, że wczorajszy magiczny dzień to odczarował. Gratuluję wszystkim zafasolkowanym, rośnijcie zdrowo i spokojnie.
Trzymam kciuki za Agniechaaa, cudownie że jesteś już w dwupaku, jestem pewna, że Bałwanek zadomowi się na całego w Twoim brzuszku
Flowwer trzymam kciuki za dzisiejszą betę, ten cykl nie może się u Ciebie skończyć inaczej, musi być fasol i koniec!!!
Ja testuję jutro, sikańce póki co rażą bielą, jutro idę na betę, jednak o swoim wyniku na razie nie myślę, dziś oczekuję w napięciu na wynik Flowwer
Maja84, Agniechaaaa, Flowwer lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFlowwer trzymała kciukasy i z Balwankiem czekamy!!!!
A ja leze i gadam do Bałwanka teraz zjemy to teraz oglądaniem to a tera cos innego moze go przekonam zeby tam został ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2017, 12:00
Flowwer, emi2016, Lejka, Maja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAneczka12 wrote:Tina - u mnie co prawda 36,8 , ale w pierwszej fazie mam niskie tak 36,2-36,4 w porywie, także wierzę w ten skok mocno!
u mnie z reguły są około 36,5 stopni a przy owu 36,8 i więcej także jestem zadowolona ) oby teraz jeszcze wyższa temp się nam utrzymała przez kolejne miesiąceAneczka12 lubi tę wiadomość
-
Witajcie, jestem tutaj nowa Póki co jestem po owulacji (nie potwierdzona monitoringiem, mierze temperaturę i robię testy owulacyjne). Witam wszystkie inne czekające na pozytywne wieści
Flowwer, Aneczka12, Amy333, Agniechaaaa, Emiilka, madzia8lenka lubią tę wiadomość
29 lat, Hashimoto, czekamy na Kazia
termin 25 marzec 2018 -
nick nieaktualnykornflake wrote:Witajcie, jestem tutaj nowa Póki co jestem po owulacji (nie potwierdzona monitoringiem, mierze temperaturę i robię testy owulacyjne). Witam wszystkie inne czekające na pozytywne wieści
Witaj!! Przybijam piąteczkę nowej koleżance, ja na forum od wczoraj
Kiedy testowanko? Trzymamy kciuki!
-
sylwia198808 wrote:Wszystkie siedzą jak na szpilkach razem z Flowwer Po takiej ilości kciuków musi być lepiej!
Dziewczyny, a powiedzcie mi czy 23dc (przy 28 normalnie) i 9 dpo będzie jeszcze dobrym dniem żeby sprawdzić poziom progesteronu? Nie daje mi spokoju moja owulka, niby pęcherzyk był, podano mi Ptegnyl, dziś 8dpo (wg wykresu), a tu zero skoku tempki Brzuch pobolewa jak na miesiączkę już od 4 dni i nic już nie czajęnever_lose_hope lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
KateHawke wrote:Tinaa, Aneczka, ale z tego co kojarzę, wyższa temperatura nie zawsze jest wyznacznikiem przebytej owulki. Chyba Amy tak miała w tym cyklu, chyba że coś mi się pomieszało. Amy...tak było?
Wiem, KateHawke, może być chociażby LUF, ale zawsze tak lepiej, niż cały cykl równo, jest chociaż mała nadziejaKateHawke lubi tę wiadomość