KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Tinaa2015 wrote:naprawdę mocno trzeba było się przyjrzeć żeby dostrzec. więc to moze być odbarwienie po prostu. tym bardziej że odczytałam po godzinie od zrobienia.
Aż tak mocno nie trzeba bo na pierwszy rzut oka widać delikatny cień ją miałam taki sam nigdy mi taki bez ciąży nie wyszedł a zrobiłam ich mnostwo. -
nick nieaktualny
-
Wiem ,ze to nie ten wątek ale zastanawiam się co konfliktem serologicznym i poronieniem które mnie czeka. Zapomniałam o nim wspomnieć lekarzowi i teraz się martwię czy nie powinnam dostać zastrzyku. W poprzedniej ciąży po porodzie zastrzyk dostałam. Czy któraś z was cis na ten temat wie może?8 miesiąc starań (6cykl)
PCO
Ziółka, castagnus, inofolic
10 letnia córka
-
nick nieaktualnyzubii wrote:Aż tak mocno nie trzeba bo na pierwszy rzut oka widać delikatny cień ją miałam taki sam nigdy mi taki bez ciąży nie wyszedł a zrobiłam ich mnostwo.
ja to cudowałam z tym testem, właczyłam w łazience mocniejsze światło i wtedy zobaczyłam baaaardzo bledziutką. inaczej była biel wizira )
nie nakręcam się, powtórzę w pon i oby była ciemniejsza!
zubii lubi tę wiadomość
-
MamaLaury wrote:Wiem ,ze to nie ten wątek ale zastanawiam się co konfliktem serologicznym i poronieniem które mnie czeka. Zapomniałam o nim wspomnieć lekarzowi i teraz się martwię czy nie powinnam dostać zastrzyku. W poprzedniej ciąży po porodzie zastrzyk dostałam. Czy któraś z was cis na ten temat wie może?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2017, 14:28
zubii lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Tinaa2015 wrote:naprawdę mocno trzeba było się przyjrzeć żeby dostrzec. więc to moze być odbarwienie po prostu. tym bardziej że odczytałam po godzinie od zrobienia.
Ja miałam zastrzyk z pregnylu 500 8 dni temu i jak dziś rano zrobiłam kontrolny test to kreski testowej praktycznie nie było, a na pewno była dużo słabsza niz ta na Twoim teście, więc uważam, że Twój można uznac za wiarygodnie pozytywny wiecej wiary!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2017, 15:12
Flowwer lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
CzeresniowaMama wrote:Dziewczyny ile dni po owu zrobić progesteron ?
Rucola lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
CzeresniowaMama wrote:O dzięki
Prawie co owu miałam a już mnie ciekawość zżera. Najgorszy czas w miesiącu od owu do @ ...
W przyszlym tyg krzywą z obciążeniem robie i na mutacje MTHFR.
2.05 estradiol i lh
15.05 immunofenotyp
Biedne moje żyły
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Dziewczyny...nie dotrwałam do rana i zrobiłam teraz test...nie musiałam czekać nawet minuty..2 grube krechy....:o....nawet nie wiem co dalej ....zatkało mnie
Flowwer, bazylkove, Rucola, Agniechaaaa, madzia8lenka, gg88, Kaczorka, Raven, Sarna84, Lejka, KateHawke, E_w_c_i_a, nadzieja73, Bocianiątko, Maja84, zubii, Emiilka, Mini89, Taliana85, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
Lilka
Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
-
MamaLaury wrote:Wiem ,ze to nie ten wątek ale zastanawiam się co konfliktem serologicznym i poronieniem które mnie czeka. Zapomniałam o nim wspomnieć lekarzowi i teraz się martwię czy nie powinnam dostać zastrzyku. W poprzedniej ciąży po porodzie zastrzyk dostałam. Czy któraś z was cis na ten temat wie może?
Nie masz konfliktu tylko niezgodność spokojnie, nie panikuj. Na tym etapie ciąży nie ma potrzeby robienia zastrzyków.Flowwer, Agulek24 lubią tę wiadomość
-
malysmok84 wrote:Dziewczyny...nie dotrwałam do rana i zrobiłam teraz test...nie musiałam czekać nawet minuty..2 grube krechy....:o....nawet nie wiem co dalej ....zatkało mnie
Pokaż zdjęcie,pochwal się teraz to leć na betę no i gratuluję fasolki -
malysmok84 wrote:Dziewczyny...nie dotrwałam do rana i zrobiłam teraz test...nie musiałam czekać nawet minuty..2 grube krechy....:o....nawet nie wiem co dalej ....zatkało mnie
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
malysmok84 wrote:Dziewczyny...nie dotrwałam do rana i zrobiłam teraz test...nie musiałam czekać nawet minuty..2 grube krechy....:o....nawet nie wiem co dalej ....zatkało mnieTomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
gg88 wrote:Gratulację... jak to co dalej cieszyć się
Agniechaaaa, Raven, Maja84 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
madzia8lenka - mam fote bo od razu wysłałam do mojego faceta, ale nie wiem jak ja tutaj wrzucic?
myslicie ze tak od razu na bete? nie poczekac kilka dni, czy to sie utrzyma?
Cieszę się bardzo, ale jestem w niesamowitym szoku, bo nie sądzilam ze to w ogole mozliwe...wszyscy lekarze mi mowili ze dla mnie zajscie w ciaze bedzie baaardzo trudne...Lilka
Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
-
nick nieaktualny
-
malysmok84 wrote:madzia8lenka - mam fote bo od razu wysłałam do mojego faceta, ale nie wiem jak ja tutaj wrzucic?
myslicie ze tak od razu na bete? nie poczekac kilka dni, czy to sie utrzyma?
Cieszę się bardzo, ale jestem w niesamowitym szoku, bo nie sądzilam ze to w ogole mozliwe...wszyscy lekarze mi mowili ze dla mnie zajscie w ciaze bedzie baaardzo trudne...
Kochana, mnie też wszyscy straszyli, że jak mam endometriozę to będę się długo starać o dziecko. Tylko jedna ginekolog stwierdziła, że po leczeniu zaraz zajdę. I miała rację lekarze czasami lubią straszyć na siłę..
A teraz się ciesz