KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
malysmok84 wrote:Dziewczyny...nie dotrwałam do rana i zrobiłam teraz test...nie musiałam czekać nawet minuty..2 grube krechy....:o....nawet nie wiem co dalej ....zatkało mnie
Mnie coś brzuch okresowo boli. Trochę się martwię, że ta @ może jutro jednak przyjść...
Jutro jeszcze beta, w pon wizyta u giną ale raczej bez usg bo nie ma czego tam na razie szukać. Idę tylko po recepty i umówić się na kolejna wizytęWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2017, 15:55
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
nick nieaktualnyRaven wrote:Super. Gratulacje
Mnie coś brzuch okresowo boli. Trochę się martwię, że ta @ może jutro jednak przyjść...
Jutro jeszcze beta, w pon wizyta u giną ale raczej bez usg bo nie ma czego tam na razie szukać. Idę tylko po recepty i umówić się na kolejna wizytę
Bo maluch sie rozpycha to częsty objaw, spokojnie !! Odpoczywaj o bez nerwow -
Wielkie gratulacje dla zafasolkowanych! Coś mam mało czasu zaglądać i gratulować na bieżąco ale bardzo się cieszę!2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
malysmok84 wrote:Dziewczyny...nie dotrwałam do rana i zrobiłam teraz test...nie musiałam czekać nawet minuty..2 grube krechy....:o....nawet nie wiem co dalej ....zatkało mnie
Ooo ale super! GratulacjeMajka93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ptysia wrote:Malysmok84, gratulacje! a który to cykl starań u Ciebie?
nadal do mnie nie dociera..co chwila patrze na ten test czy mi sie nie przysnilo, ale dwie grube krechy są tam jak byk
ale z powodu tych swoich choróbsk, daje sobie chwile na radość, ale potem ogarniam sie z badaniami... w niedziele zrobie kolejny test dla pewnosci czy nadaljest ok, jesli bedzie w poniedzialek lece na bete ipotem ja w srode powtorze. Jak tu tez bedzie ok, to biegne do lekarza bo mnie strasznie straszyli ciaza pozamaciczną przy endo...Lilka
Endometrioza, Hiperinsulinemia, Hiperprolaktynemia
-
Tinaa2015 wrote:Malysmok - gratuluję!!!
Kochane, skoro mówicie że może coś być na rzeczy to chyba jutro faktycznie zatestuje ) ja chyba przez moje poronienie poprzednio, teraz jestem taka zdystansowana...
Tina, znamy się nie od dziś i wierzę, że tym razem naprawdę jest coś na rzeczy. Trzymam mocno kciuki za jutrzejszy test -
Tinaa2015 wrote:Malysmok - gratuluję!!!
Kochane, skoro mówicie że może coś być na rzeczy to chyba jutro faktycznie zatestuje ) ja chyba przez moje poronienie poprzednio, teraz jestem taka zdystansowana...
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:A ja właśnie wracam z labu i żyły od tych kłuć bolą. To sobie zrobiłam w 3dc
LH
FSH
TSH
ANTY-TPO
ANTY-TG
DHEA-SO4
INHIBINA B
SHBG
P/C.Przeciw plemnikom
Troche się naczekam na wyniki bo niektóre dziś a niektóre w przyszłym tygodniu.
A co do kw. Foliowego to biore folic i femibion natal 1 może zrezygnuje z folica. Ale i tak zrobię badanie na mutacje jak w tym cyklu nir uda się. Gdzieś przyczyna musi być bo to u mnie trwa za długo.
15.05 jestem umówiona na immunofenotyp.
Lece z tym koksem czasu co raz mniej..
Flowwer, a mogę zapytać ile płaciłaś za te wszystkie badania? Bo to pewnie w Diagnostyce?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2017, 18:29
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Nata25 wrote:Dziękuję za pomoc ... Staram się poszukać kogoś kto ma taki sam problem ...
ja podchodzilam 4 razy i sie nie udalo -
Cześć dziewczyny! Ja się w sumie nie zapisywałam na testowanie, ale śledzę od grudnia wątki staraczek. W tym miesiącu,a dokładnie 2 dni temu i ja zobaczyłam 2 kreski. Beta z dzisiaj 11 dpo - 46,5. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
Wszystkim dziewczynom, które zostaną mamusiami gratuluję, a za całą resztę trzymam kciuki! Wierzę, że się również doczekacie tego szczęścia
Flowwer za Ciebie trzymam bardzo bardzo mocno!Flowwer, KateHawke, Bocianiątko, E_w_c_i_a, Sarna84, Amy333 lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Bocianiątko wrote:Flowwer, a mogę zapytać ile płaciłaś za te wszystkie badania? Bo to pewnie w Diagnostyce?
Mutacje MTHFR kosztuje tam najtaniej bo 180 zł wszędzie gdzie czytam to ceny od 250 do 330 zł.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
agulineczka wrote:Cześć dziewczyny! Ja się w sumie nie zapisywałam na testowanie, ale śledzę od grudnia wątki staraczek. W tym miesiącu,a dokładnie 2 dni temu i ja zobaczyłam 2 kreski. Beta z dzisiaj 11 dpo - 46,5. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
Wszystkim dziewczynom, które zostaną mamusiami gratuluję, a za całą resztę trzymam kciuki! Wierzę, że się również doczekacie tego szczęścia
Flowwer za Ciebie trzymam bardzo bardzo mocno!
I prosimy wszystkie o wiruski ♡♡
Daj koniecznie znać jak będzie serdoszko w maju na pokrzepienie serc weteranek.Bocianiątko lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Chciałam jeszcze dodać, ze lekarz kazał po poronieniu na monitoring (to będzie mój pierwszy) przyjść, powiedział żeby się nie martwić ze beta i tak była bardzo niska (20 i 10), i powiedział ze spotkamy się najprawdopodobniej za jakieś dwa, trzy tygodnie. Dał zielone światło do starań i jeszcze dodal, ze skoro się udało bez wspomagania tabletkami zajść to radził się zastanowić nad przyjęciem Clo (na, które mam receptę wypisaną już od miesiąca- ale nie zdążyłam zażyć bo się udało bez). Stwierdził ze clo to tez przecież chemia i jest po nim większy odsetek poronień. Kazał się wstrzymać i zażywać inofolik. Co o tym sądzicie?8 miesiąc starań (6cykl)
PCO
Ziółka, castagnus, inofolic
10 letnia córka