KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Tinaa2015 wrote:Ja też mam podobnie - owu z lewego a cały czas boli prawy.
-
Aneczka12 wrote:Kate, Tina - to ja dołączam się do Was do poniedziałkowego testowania
Aneczka i pozostałe testujące w poniedziałek - trzymam mocno kciuki!!! Ps. Aneczka oby Twoja silna wola została wynagrodzona Podziwiam!Aneczka12 lubi tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Sarna84 wrote:Byłam z samego rana zrobić betę, wynik oczywiście dopiero w poniedziałek, wiec przynajmniej weekend będę miała baaaardzo długi
Trzymamy kciuki za poniedziałkowy wynik! Oby ten czas oczekiwania wynagrodziła Ci fasoleczkaSarna84, Rucola, mataja lubią tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Tinaa2015 wrote:summer86 wrote:Tina, jak Twój dzisiejszy test?
Biel wizira także czekam spokojnie na @.
Ech, w końcu będą dwie kreseczki! Myślę, że szybciej niż się spodziewasz
Co do jajników to mam podobni... boli głównie prawy, nawet gdy owu jest z lewego. Nawet w tym cyklu tak miałam. Jedynie w okolicach owu czułam lewy. -
Emiilka wrote:Trzymamy kciuki za poniedziałkowy wynik! Oby ten czas oczekiwania wynagrodziła Ci fasoleczka
Dzięki, to badanie to powtórka po wątpliwy wyniku sprzed dwóch dni, a poniewaz od wczoraj temperatura spada, nie spodziewam się niestety rewelacji, choć oczywiście nadzieja jest... -
Dziękuję dziewczyny
Po wczorajszym spadku dzisiaj znów skok! Nie umiem się nie cieszyć do tego szyjka baaaaaardzo wysoko, jakby skierowana do tyłu - wiecie czy to ma jakieś znaczenie? -
nick nieaktualny
-
agniechaa ty tam uważaj na swoją fasolkę... ale co jest z tymi naszymi M że już w takim wieku są siwi, mój też się do tej grupy zalicza w tym roku kończy 30o a już połowa siwych... ja dziś zamierzam zrobić porządek w mieszkaniu M wpadł tylko sie przespać na 4 godziny i znów w pracy... więc ten miesiąc raczej będzie odpoczynkiem od testowania bo na serduszka zabrakło czasu a test był wczoraj pozytywny ale za całą resztę trzymam mocno kciukiTomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Aneczka12 czekamy razem spokojnie do terminu @ a tymczasem sie zrelaksuj i udanego weekendu życzę!!!
Sarna Tobie też zycze spokojnego werkendu chociaz na Twoim miejscu ti bym chyba jajo zniosła. Najważniejsze że @ nie przyszła.
Wszystkim Wam życzę udanego weekendu, ja tez sprobuje sie odstresowac. Testowanie mam zaplanowane na 28go i tej wersji postaram się trzymaćSarna84, Flowwer lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
milkaa wrote:Hej dziewczyny mam pytanko
Na teście blada kreska dziś 12 dzień po podaniu Pregnylu 5000, owu była w ciągu 24h od podania wiec dziś 12 lub 11 dzień po owulacji czy to jeszcze prengnyl czy może coś innego...?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2017, 10:31
Bocianiątko, milkaa lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Dziewczyny, poszłam na betę ...
Wyniki dziś ok 18Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2017, 10:43
KateHawke, MamaLaury, Bocianiątko, zubii, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Rucola wrote:Myślę że coś innego szkoda że nie prowadzisz wykresu ale i tak obstawiam Kropka;)
Prowadzę, prowadzę - już udostępniony
Owu obstawiam w poniedziałek popołudniu lub wtorek, bo w poniedziałek rano na monitoringu był widoczny pecherzyk i na tej wizycie podano Pregnyl 5000 jedna ampułkęWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2017, 10:47
-
KateHawke wrote:Mnie dzisiaj rano brzuch bolał więc zatestowałam. No i oczywiście biel rażąca. Także idę do AA. Dzisiaj butelka w ruch pójdzie. Bo i czekam na @.
KateHawke lubi tę wiadomość
-
milkaa wrote:Hej dziewczyny mam pytanko
Na teście blada kreska dziś 12 dzień po podaniu Pregnylu 5000, owu była w ciągu 24h od podania wiec dziś 12 lub 11 dzień po owulacji czy to jeszcze prengnyl czy może coś innego...?Bocianiątko lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Aneczka12 wrote:Dziewczyny, poszłam na betę ...
Wyniki dziś ok 18
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Aneczka12 wrote:Milka, o której masz mieć wyniki?
W labie byłam chwile po 8, Pani powiedziała ze do 13.00 będą w internecie.
Było mega tłoczno wiec mówiła ze maja dziś dużo pracy.
Uffff czekamy ..... trzymam kciuki mocniutko za nas :*Aneczka12 lubi tę wiadomość