KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Milka gratki :*
Byłam dzisiaj na becie ale w innym miejscu niż ostatnio. Wiem, że powinno się w tym samym badać ale tam gdzie ostatnio pobieralam jest nieczynne w sb.
Ale mam już wynik z dzisiaj 266,7 więc i tak jest przyrost trochę ponad 100% to chyba wszystko ok.Sarna84, Flowwer, milkaa, zubii, Amy333, Bocianiątko, Maja84, Barbarka1984, Karma88, E_w_c_i_a lubią tę wiadomość
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
Raven wrote:Milka gratki :*
Byłam dzisiaj na becie ale w innym miejscu niż ostatnio. Wiem, że powinno się w tym samym badać ale tam gdzie ostatnio pobieralam jest nieczynne w sb.
Ale mam już wynik z dzisiaj 266,7 więc i tak jest przyrost trochę ponad 100% to chyba wszystko ok.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Raven wrote:Tak w ogóle to sprawdziłam już z milion razy czy @ nie przyszła. Dzisiaj mam termin i wiem, że z taką beta to nie ma szans przyjść ale i tak sprawdzam jak głupia
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Raven wrote:Już tam jestem a nawet styczniowki założyłam. tak się pospieszylam...
Maja84, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Sarna kurcze tak długo czekać na wynik bety ja bym wykwitła
Jedyny plus tego to tak jak pisałam wcześniej - długaśny weekend
Widząc, że dziewczyny mają już swoje wyniki, żałuję że nie pojechałam do jakiegoś bardziej cywilizowanego miasta zrobić dziś tego badania. -
Raven wrote:No ja myślę :*
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Znalazłam właśnie jednego żółtego bobotesta, sikne jutro rano, może chociaż on będzie mi bardziej przyjazny niż te laboratoria.
Raven strasznie bym chciała aby było jak piszesz, ale niska beta z czwartku + obecny spadek temperatury troche tłumią mój entuzjazm i optymizm, jednak w głębi oczywiście wierze w cud.zubii lubi tę wiadomość
-
Sarna84 wrote:Znalazłam właśnie jednego żółtego bobotesta, sikne jutro rano, może chociaż on będzie mi bardziej przyjazny niż te laboratoria.
Raven strasznie bym chciała aby było jak piszesz, ale niska beta z czwartku + obecny spadek temperatury troche tłumią mój entuzjazm i optymizm, jednak w głębi oczywiście wierze w cud.Raven, Maja84 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄