KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
milkaa wrote:Pociuchutku się cieszę byle do poniedziałku wytrwać i kolejna beta
Ja pogratuluję w poniedziałek bo na pewno będzie piękna betamilkaa lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Raven wrote:Już tam jestem a nawet styczniowki założyłam. tak się pospieszylam...
Piękne przyrosty!!! Gratuluję A teraz rozsyłaj nam wiruski, żebyśmy dołączyły na twój fioletowy styczniowy wątekFlowwer lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Zalogowałam się, a tam wynik! Kompletnie się tego nie spodziewałam, bo pani mówiąc mi o poniedziałku byla przekonana, że szybciej nie będzie.
Niestety potwierdzły się moje obawy, beta 1.54, dzis 15dpo. Teraz żałuję, że się logowałam, bo tak chociaż do poniedziałku "pobylabym sobie w ciazy".
I tu moje pytania do Was: badanie robiłam w innym lab niż poprzednia betę (w czwartek było 6.4), czy w obliczu tych beznadziejnych wartości ma to jakieś znaczenie?
Kiedy mogę się spodziewać @?
Czy mam ja powtórzyć dla formalności w pon aby zobaczyć czarno na białym wartość <1?
Juz bym chciała aby przyszła @, przynajmniej spokojnie mogłabym dołączyć do wątku AA.
I dziękuję Wam Kochane, że pomogłyscie mi przetrwać te masakryczne 60 godzin, jesteście cudowne :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2017, 16:11
-
Sarna84 wrote:Zalogowałam się, a tam wynik! Kompletnie się tego nie spodziewałam, bo pani mówiąc mi o poniedziałku byla przekonana, że szybciej nie będzie.
Niestety potwierdzły się moje obawy, beta 1.54, dzis 15dpo. Teraz żałuję, że się logowałam, bo tak chociaż do poniedziałku "pobylabym sobie w ciazy".
I tu moje pytania do Was: badanie robiłam w innym lab niż poprzednia betę (w czwartek było 6.4), czy w obliczu tych beznadziejnych wartości ma to jakieś znaczenie?
Kiedy mogę się spodziewać @?
Czy mam ja powtórzyć dla formalności w pon aby zobaczyć czarno na białym wartość <1?
Juz bym chciała aby przyszła @, przynajmniej spokojnie mogłabym dołączyć do wątku AA.
I dziękuję Wam Kochane, że pomogłyscie mi przetrwać te masakryczne 60 godzin, jesteście cudowne :*
Ehhhh przykro mi brak słów
@ przy takiej becie powinna być tuż tuż... czemu to takie niesprawiedliwe.
Może coś w macicy nie tak lub immunologia?Sarna84 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny