KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGigi wrote:Ja się już na majowe chyba nie zapisuje... Muszę odpocząć chyba od forum.
Powodzenia :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2017, 22:56
-
Gigi wrote:Ja się już na majowe chyba nie zapisuje... Muszę odpocząć chyba od forum.
Powodzenia :*
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyEh dziewczyny i czemu tak sie dzieje ? Ja juz ostatnio z mężem rozmawiałam, ze nie wierze normalnie we wpadki. Ile to człowiek musi sie nagimnastykować zeby zajść w ciąże, a tu nagle słyszy, ze komuś sie "przydarzyło" no pytam sie jak to jest możliwe ????
-
CzeresniowaMama wrote:Eh dziewczyny i czemu tak sie dzieje ? Ja juz ostatnio z mężem rozmawiałam, ze nie wierze normalnie we wpadki. Ile to człowiek musi sie nagimnastykować zeby zajść w ciąże, a tu nagle słyszy, ze komuś sie "przydarzyło" no pytam sie jak to jest możliwe ????
Rucola lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyNooo ! Mojemu tez juz sporo, az ostatnio zaczyna cos przebąkiwać, ze może to on powinien sie zbadać. Już mnie to wszystko denerwuje ! Tym bardziej, ze znow nie liczę na cud. Ja pierdziele jakiegoś nerwa dostałam na to wszystko ! Jeszcze moja córcia codziennie mnie wypytuje o braciszka albo siostrzyczkę nie wiem co jej sie włączyło, a kilka dni temu rozpłakała i powiedziała ze ona nie chce być sama, az mój M. zaczął sie nad pieskiem dla niej zastanawiać. A jak jeszcze zaczyna tak gadać przy rodzinie, wyobrażacie sonie jak jej wszyscy wtórują ?!
-
Ja pytałam mamę No i ja jestem przedślubną wpadką, o następne 2 rodzeństwa juz musieli się długo i porządnie postarać. To chyba naprawdę w dużym stopniu losowanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2017, 08:19
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Rucola, Sarna wiem ze temp jest wysoka ale bol mam jak na @ ktory jest ciagle i nie ustepuje i sluz koloru brazowego czyli jak co miesiac. Jutro pewnie temp spadnie i wszystko bedzie jasne.19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
CzeresniowaMama wrote:Eh dziewczyny i czemu tak sie dzieje ? Ja juz ostatnio z mężem rozmawiałam, ze nie wierze normalnie we wpadki. Ile to człowiek musi sie nagimnastykować zeby zajść w ciąże, a tu nagle słyszy, ze komuś sie "przydarzyło" no pytam sie jak to jest możliwe ????
Nie wierzyłam we wpadki aż do teraz -
Jaka cisza dzisiaj tutaj od rana mój M już wyjechał i zostałam na 6 tygodni sama z małą. Dzisiaj od rana tak mnie podbrzusze boli,że szok.Do tego mocny spadek temperatury. Ogólnie dzisiaj kiepsko się czuje. ehhhh.... Chyba ta pogoda na mnie działa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2017, 09:40
-
nick nieaktualnymadzia8lenka wrote:Jaka cisza dzisiaj tutaj od rana mój M już wyjechał i zostałam na 6 tygodni sama z małą. Dzisiaj od rana tak mnie podbrzusze boli,że szok.Do tego mocny spadek temperatury. Ogólnie dzisiaj kiepsko się czuje. ehhhh.... Chyba ta pogoda na mnie działa.
madzia8lenka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tina, Ovitrelle/Pregnyl wspomagają pracę ciałka żółtego, więc mogą zadziałać na długość FL. Ja z reguły mam fazę lutealną 14 dni, ale po Pregnylu w ostatnim cyklu miałam 15 dni.
Jeśli do jutra nie będzie @, może powtórz test?
Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysummer86 wrote:Tina, Ovitrelle/Pregnyl wspomagają pracę ciałka żółtego, więc mogą zadziałać na długość FL. Ja z reguły mam fazę lutealną 14 dni, ale po Pregnylu w ostatnim cyklu miałam 15 dni.
Jeśli do jutra nie będzie @, może powtórz test?
Też o tym myślałam że ovi poprawiło mi pracę cialka żółtego i z tego tytułu jeszcze nie ma @ bo druga faza będzie dłuższa. Myślę że jak do środy nic się nie zadzieje to wtedy zrobię test. Tempka na razie nadal wysoka, powyżej 37. -
nick nieaktualny
-
Tinaa2015 wrote:Witam u mnie dziś 13dni po ovitrelle, @ nadal brak. Jeśli nie zaciazylam to w ciagu ilu dni od podania powinien pojawić się okres? Moja faza lutealna to 10-11dni i też już jestem po terminie...#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021