X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
Odpowiedz

KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017

Oceń ten wątek:
  • Gigi Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2017, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się już na majowe chyba nie zapisuje... Muszę odpocząć chyba od forum.

Powodzenia :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2017, 22:49

881429f8d9ff9f1c7b0ddbb15cc4cdcd.png
    1cs - cb, Niedoczynność tarczycy
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2017, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gigi wrote:

Masz rację Kochana odpocznij sobie, na pewno Tobie dobrze to zrobi :-) ipewnie wrócisz do Nas pochwalić się ciążą ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2017, 22:56

• Flowwer Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2017, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gigi wrote:

Odpocznij i wracaj bo ja tu na pewno będę czekać !!

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • Octavia_ Przyjaciółka

Wysłany: 22 kwietnia 2017, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u mnie @ raczej jutro powinna być... testy negatywne

Ale gratuluję wszystkim nowo zaciazonym

ifATp2.png6b9f6f43cb4d3c0d4fc5e412d478e9b0.png
  • Sarna84 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2017, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meśka, dopiero teraz weszlam w Twoj wykres, Rucola ma rację, czemu Ty płaczesz, skoro jeszcze w Twoim biezacym cyklu wszystko jest możliwe??

Aha.. i melduję, że zaczynam lekko plamic.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2017, 23:13

Yru0p1.png
    yusqp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2017, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh dziewczyny i czemu tak sie dzieje ? Ja juz ostatnio z mężem rozmawiałam, ze nie wierze normalnie we wpadki. Ile to człowiek musi sie nagimnastykować zeby zajść w ciąże, a tu nagle słyszy, ze komuś sie "przydarzyło" no pytam sie jak to jest możliwe ????

• Flowwer Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2017, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzeresniowaMama wrote:
    Eh dziewczyny i czemu tak sie dzieje ? Ja juz ostatnio z mężem rozmawiałam, ze nie wierze normalnie we wpadki. Ile to człowiek musi sie nagimnastykować zeby zajść w ciąże, a tu nagle słyszy, ze komuś sie "przydarzyło" no pytam sie jak to jest możliwe ????
    Dla mnie to kompletna abstrakcja!! Mojemu Emkowi z wiadro już zeszło hahahah drugie zaczyna ;)

Rucola lubi tę wiadomość

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2017, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo ! Mojemu tez juz sporo, az ostatnio zaczyna cos przebąkiwać, ze może to on powinien sie zbadać. Już mnie to wszystko denerwuje ! Tym bardziej, ze znow nie liczę na cud. Ja pierdziele jakiegoś nerwa dostałam na to wszystko ! Jeszcze moja córcia codziennie mnie wypytuje o braciszka albo siostrzyczkę nie wiem co jej sie włączyło, a kilka dni temu rozpłakała i powiedziała ze ona nie chce być sama, az mój M. zaczął sie nad pieskiem dla niej zastanawiać. A jak jeszcze zaczyna tak gadać przy rodzinie, wyobrażacie sonie jak jej wszyscy wtórują ?!

• nowa na dzielni Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2017, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pytałam mamę No i ja jestem przedślubną wpadką, o następne 2 rodzeństwa juz musieli się długo i porządnie postarać. To chyba naprawdę w dużym stopniu losowanie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2017, 08:19

2019 początek - strata, 10 tc

Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️

Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań
  • Meśka Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2017, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola, Sarna wiem ze temp jest wysoka ale bol mam jak na @ ktory jest ciagle i nie ustepuje i sluz koloru brazowego czyli jak co miesiac. Jutro pewnie temp spadnie i wszystko bedzie jasne.

19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
    Starania od lipca 2016 r.
    Synuś ❤️ 11.2014 r.
  • ObecnaDuchem Koleżanka

Wysłany: 23 kwietnia 2017, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzeresniowaMama wrote:
    Masz rację ja nie mogłam patrzeć na patologie gdzie dzieci szły gęsiego po 4-5 .
    Nie wierzyłam we wpadki aż do teraz

• madzia8lenka Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2017, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaka cisza dzisiaj tutaj od rana :) mój M już wyjechał i zostałam na 6 tygodni sama z małą. Dzisiaj od rana tak mnie podbrzusze boli,że szok.Do tego mocny spadek temperatury. Ogólnie dzisiaj kiepsko się czuje. :/ ehhhh.... Chyba ta pogoda na mnie działa.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2017, 09:40

13 stycznia - 3450g Szczęścia ❤
    Marcelinka ❤❤❤
    bl9cp07w03m965a1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2017, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzia8lenka wrote:
    Jaka cisza dzisiaj tutaj od rana :) mój M już wyjechał i zostałam na 6 tygodni sama z małą. Dzisiaj od rana tak mnie podbrzusze boli,że szok.Do tego mocny spadek temperatury. Ogólnie dzisiaj kiepsko się czuje. :/ ehhhh.... Chyba ta pogoda na mnie działa.
    Może fasolinek mości sobie gniazdko❤ We Wrocku jest masakrycznie zimno ,tęsknię za sloneczkiem i lekkimi bluzeczkami

madzia8lenka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2017, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :) u mnie dziś 13dni po ovitrelle, @ nadal brak. Jeśli nie zaciazylam to w ciagu ilu dni od podania powinien pojawić się okres? Moja faza lutealna to 10-11dni i też już jestem po terminie...

• summer86 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2017, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tina, Ovitrelle/Pregnyl wspomagają pracę ciałka żółtego, więc mogą zadziałać na długość FL. Ja z reguły mam fazę lutealną 14 dni, ale po Pregnylu w ostatnim cyklu miałam 15 dni.
    Jeśli do jutra nie będzie @, może powtórz test?

Rucola lubi tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2017, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    summer86 wrote:
    Tina, Ovitrelle/Pregnyl wspomagają pracę ciałka żółtego, więc mogą zadziałać na długość FL. Ja z reguły mam fazę lutealną 14 dni, ale po Pregnylu w ostatnim cyklu miałam 15 dni.
    Jeśli do jutra nie będzie @, może powtórz test?

Też o tym myślałam że ovi poprawiło mi pracę cialka żółtego i z tego tytułu jeszcze nie ma @ bo druga faza będzie dłuższa. Myślę że jak do środy nic się nie zadzieje to wtedy zrobię test. Tempka na razie nadal wysoka, powyżej 37.

• Sarna84 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2017, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się w niedzielny poranek- ja i moja @, oficjalnie wchodzę w nowy cykl.

Yru0p1.png
    yusqp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2017, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarna84 wrote:
    Witamy się w niedzielny poranek- ja i moja @, oficjalnie wchodzę w nowy cykl.
    Kochana powodzenia w maju :))

Sarna84 lubi tę wiadomość

• madzia8lenka Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2017, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Was dziewczyny podziwiam,bo ja już najchętniej bym zatestowała :P

Rucola lubi tę wiadomość

13 stycznia - 3450g Szczęścia ❤
    Marcelinka ❤❤❤
    bl9cp07w03m965a1.png
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2017, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tinaa2015 wrote:
    Witam :) u mnie dziś 13dni po ovitrelle, @ nadal brak. Jeśli nie zaciazylam to w ciagu ilu dni od podania powinien pojawić się okres? Moja faza lutealna to 10-11dni i też już jestem po terminie...
    Summer ma racje. najlepiej wyczekać bo fl się moze wydłużyć :) i nie trać nadziei!!!

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
‹‹ 235 236 237 238 239 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ