KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRucola - a co tam chciałaś na moim wykresie zobaczyć? Tempki nie mierzylam od początku cyklu bo co chwila byłam na monitoringu, 10.04 gin mówi że owu już się dzieje, dostałam zastrzyk. Tempke zaczelam sprawdzać tak naprawdę około terminu @ czy już spada czy jeszcze nie.
Maja84 lubi tę wiadomość
-
nadzieja73 wrote:Może fasolinek mości sobie gniazdko❤ We Wrocku jest masakrycznie zimno ,tęsknię za sloneczkiem i lekkimi bluzeczkami
o ja tez z Wrocka:) wyszlam na chwile i biegiem do domu trzęsąc zębami -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tinaa2015 wrote:Ja też z Wr )
madzia8lenka, nadzieja73, Tinaa2015, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tinaa2015 wrote:Rucola - a co tam chciałaś na moim wykresie zobaczyć? Tempki nie mierzylam od początku cyklu bo co chwila byłam na monitoringu, 10.04 gin mówi że owu już się dzieje, dostałam zastrzyk. Tempke zaczelam sprawdzać tak naprawdę około terminu @ czy już spada czy jeszcze nie.
Bocianiątko, Tinaa2015, Amy333 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyDziekuje za wszystkie cudowne słowa
My juz w domku, leżymy. Jak leżymy to jest dobrze tatuś M zrobił bałwankowi kakretnie śniadanko i pyszną herbatkę . Odrazu lepiejFlowwer, Rucola, madzia8lenka, Bocianiątko, Maja84, Raven, nadzieja73 lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Dziekuje za wszystkie cudowne słowa
My juz w domku, leżymy. Jak leżymy to jest dobrze tatuś M zrobił bałwankowi kakretnie śniadanko i pyszną herbatkę . Odrazu lepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2017, 13:31
Bocianiątko, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:W piatek idziesz na betę ? Bo bałwanek 5 dni już z mamą ♡
Dokładnie w piatek bedzie wszystko jasne i juz 5dni razem
Niech tam rośnie !!!!! I niech bedzie dużym Balwankiem albo Balwankąstaraczka1111, Bocianiątko, Flowwer, Raven, AnnaManna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoja tempka dalej bez szału, nie wierzę już w to, że była owulka, widocznie pregnyl nie zadziałał.. Dziś ovufriend po wprowadzeniu tempki odznaczył moją owulację, czyli przypuszczenia się potwierdziły
Ehh...
Brzuch boli jak na okres już od ok. 5-6 dni..
@ planowo pojawi się we wtorek, choć chciałabym żeby przyszła jak najszybciej, co zaczniemy nowy cykl starań o maleństwo..
Marzy mi się wigilia z brzuszkiem, na L4, przy choince i ciepłej herbacie.. Kurcze, aż chce sie płakać, że to tyle trwa
Dziś jest zły dzień -
sylwia198808 wrote:
Marzy mi się wigilia z brzuszkiem, na L4, przy choince i ciepłej herbacie.. Kurcze, aż chce sie płakać, że to tyle trwa
Dziś jest zły dzień
Łapki w górę!!!!!!
Ale 3/4 z nas będzie z brzuszkami do tego czasu !!!
Karma88 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄