KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tinaa2015 wrote:Witam u mnie dziś 13dni po ovitrelle, @ nadal brak. Jeśli nie zaciazylam to w ciagu ilu dni od podania powinien pojawić się okres? Moja faza lutealna to 10-11dni i też już jestem po terminie...
-
nick nieaktualnyMini89 wrote:U mnie Po ovitrelle 8dpo jeszcze lekka kreska po zastrzyku, 10dpo czysto biało, 12dpo lekka ledwo widoczna kreska, 13dpo lekka ledwo widoczna kreska ale już beta potwierdzona zastrzyk podany 14dc.
Ja miałam podany 10.04 zastrzyk, 11.04 mocne klucie jajnika i myślę że wtedy była owu. testy robiłam 21.04 (po 1h bladzioch) i 22.04 biało. Jeśli owu była max 12.04 to może za wcześnie się wzięłam za testowanie -
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Ja na uczelni siedzę i cos mnie brzusio męci ;/. Dziwnie się cos czuje ;/
Bałwanku trzymaj sie!!!!
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Agniechaaaa Bałwanek ⛄ da radę pewnie zwiedza swój nowy domek ☺ ja czekam na @ powinna przyjść do 4 dni (mogła by się troszkę opóźnić bo mam jeszcze 5 tab dopochwowo) I zaczynam tab. Anty.. Nigdy wcześniej ich nie brałam. Pozdrawiam was wszystkie w to deszczowe południe
-
Tinaa2015 wrote:Ja miałam podany 10.04 zastrzyk, 11.04 mocne klucie jajnika i myślę że wtedy była owu. testy robiłam 21.04 (po 1h bladzioch) i 22.04 biało. Jeśli owu była max 12.04 to może za wcześnie się wzięłam za testowanie#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Agniechaaaa wrote:Ja na uczelni siedzę i cos mnie brzusio męci ;/. Dziwnie się cos czuje ;/
Bałwanku trzymaj sie!!!!#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Flowwer wrote:Staraczka a jak długo będziesz brać anty ? Jeden cykl ?
-
nick nieaktualnyRucola wrote:myślę, ze za wcześnie. ja dziś jestem 10dpo i ani myślę testować, za duże ryzyko przekłamania testu albo w jedną, albo w drugą stronę. Już mam dość stresu z tego czekania więc nie będę dodatkowo rozkminiać czy ten jest pozytywny a jak tak to czy po pregnylu albo jeśli jest negatywny to jeszcze za wcześnie.. to za dużo na moją psychikę i tak mam już momentami dość. Tak po prostu chciałabym zajść w ciążę.
Doskonale Cię rozumiem. Ja się już 2 lata staram... leczenie, poronienie (zabieg), znowu leczenie bo brak owu przez pół roku.. tak samo mam już dosyć. -
nick nieaktualnyA ja sobie zrobiłam test owu i wyszedł mi pozytywny. Korzystam ze strony t-time i tam kilka dni po owu i zapłodnieniu poziom progesteronu pokazuje owu, ale to jest tylko w przypadku zaplodnienia czy w każdym cyklu ? Orientuje sie ktoś może, bo zaraz zacznę sobie skręcać cuda...
-
nick nieaktualny
-
CzeresniowaMama wrote:A ja sobie zrobiłam test owu i wyszedł mi pozytywny. Korzystam ze strony t-time i tam kilka dni po owu i zapłodnieniu poziom progesteronu pokazuje owu, ale to jest tylko w przypadku zaplodnienia czy w każdym cyklu ? Orientuje sie ktoś może, bo zaraz zacznę sobie skręcać cuda...
Też z tej strony korzystam
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
CzeresniowaMama wrote:A ja sobie zrobiłam test owu i wyszedł mi pozytywny. Korzystam ze strony t-time i tam kilka dni po owu i zapłodnieniu poziom progesteronu pokazuje owu, ale to jest tylko w przypadku zaplodnienia czy w każdym cyklu ? Orientuje sie ktoś może, bo zaraz zacznę sobie skręcać cuda...#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualny