KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
summer86 wrote:Emiilka, mi tuż przed @ niestety temperatura potrafi spaść wieczorem. W ostatnim cyklu tak miałam. Ale u każdego inaczej to wyglada.
Dziękuję za info, ehh pocieszyłam się widząc ten wzrost po rannym spadku. No nic, to czekam dalej.12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Emiilka, wwzrost w trakcie dnia jest normalny dlatego trzeba mierzyć o tej samej porze.
Emiilka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny właśnie dostałam zawału zakładałam lutinus i zobaczyłam jedna nitkę krwi, sprawdzałam jeszcze raz czysto ale ja padnę do piątkowej bety szyjka bardzo wysoko twarda i zamknięta. Moze sie draplam, sama nie wiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2017, 19:15
-
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny właśnie dostałam zawału zakładałam lutinus i zobaczyłam jedna nitkę krwi, sprawdzałam jeszcze raz czysto ale ja padnę do piątkowej bety szyjka bardzo wysoko twarda i zamknięta. Moze sie draplam, sama nie wiem
Albo bałwanek się zagniezdza ! A takie tyci nitki to potwierdzają będzie w piątek piękna beta !Agniechaaaa, Bocianiątko, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:Dziewczyny właśnie dostałam zawału zakładałam lutinus i zobaczyłam jedna nitkę krwi, sprawdzałam jeszcze raz czysto ale ja padnę do piątkowej bety szyjka bardzo wysoko twarda i zamknięta. Moze sie draplam, sama nie wiem
-
nick nieaktualnyzubii wrote:Albo bałwanek się zagniezdza ! A takie tyci nitki to potwierdzają będzie w piątek piękna beta !
Juz trochę pozno na zagnieżdżanie 5dniowy zarodek robi to do 6dpt
Monia fakt mam długie pazury
Ja zwarjuje
Najgorsze jest to ze zaczynam wpadać w panikęWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2017, 19:44
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Juz trochę pozno na zagnieżdżanie 5dniowy zarodek robi to do 6dpt
Ja zwarjuje
A Jak teraz byłam w 11 tc i w nocy przy podcieranoe zobaczyłam skrzep krwi o mało zawału nie dostałam ! Od razu zaczęłam beczeć że to pewnie zarodek i zaraz będzie pełno krwi rano było już czysto. -
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:Juz trochę pozno na zagnieżdżanie 5dniowy zarodek robi to do 6dpt
Ja zwarjuje
Najgorsze jest to ze zaczynam wpadać w panikę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:Ogarnięcie mnie bo juz rycze aga ogarnij sie w tym momecie!
Odpreż się, zjedz lody, włacz sobie porody, no kurczeBarbarka1984, zubii, malinowaemi, Maja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzubii wrote:A Jak teraz byłam w 11 tc i w nocy przy podcieranoe zobaczyłam skrzep krwi o mało zawału nie dostałam ! Od razu zaczęłam beczeć że to pewnie zarodek i zaraz będzie pełno krwi rano było już czysto.
zubii lubi tę wiadomość
-
Agniecha porodow raczej nie wlaczaj moze nie na tym etapie blizej 36-37 tyg ciazy wszytsko bedzie dobrze, uwierz w swoja dzidzie, jest silna i da rade
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2017, 20:01
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Agniechaaa, lody dobre na wszystko! spokojnie, myślę że się po prostu zadrapałaś. Czekam na piątek
Agniechaaaa, zubii, Maja84 lubią tę wiadomość
-
-Monika- wrote:Nie dawno dowiedziałam się że jesteś w ciązy a już 19 tydzień.. Czas płynie nieubłaganie.
Jutro już równa połowa ! Pamiętam jak mi napisalas komentarz przed testowaniem "jesteś w ciąży" a ja sobie pomyślałam chyba ja pogrzało :p a tu proszę miałaś rację :*Barbarka1984 lubi tę wiadomość
-
Aguś - idź Ty na betę jutro, bo do piątku zawału dostaniesz. A maluch razem z Tobą. Nie wolno Ci się tak stresować!
Pewnie wszystko jest w porządku a ta cienka nitka krwi przypadkiem się tam zaplątała :*
Wszyscy za Was mocno trzymamy kciuki, przesyłamy pozytywne fluidyLejka, Agniechaaaa, Maja84 lubią tę wiadomość