KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Chyba miałam jakiś proroczy sen dzisiaj. Śnił mi się chłopczyk taki blondynek o niebieskich oczach którego wychowywał taki starszy pan który go gdzieś znalazł. Wszyscy chcieli mu to dziecko zabrać A on tak strasznie płakał. Mieszkał z nim w takim busie. Ja szłam do sklepu i niewiem jak trafiłam do tego busa ale miałam to dziecko na rękach. Potem wszyscy znikli zostałam tylko ja i to dziecko na moich kolanach
KaMiszka, Flowwer, Lejka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiszkaa0301 wrote:Dziewczyny,
pisałam Wam, że będę dziś testować.. pełna wątpliwości i pewna, że nic z tego ... zobaczyłam dwie kreseczki , a objawów zero.. tylko kłucie w jajnikach, stąd myślałam, że to @...
Póki co tak po cichu, czekam na wizytę u gin- do wieczora... ) trzymajcie kciuki. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze:)
Jestem zdezorientowana. SZOK!!
Trzymam kciuki za kolejne testujące..
Jeszcze się kwiecień nie skończył, a mnie bierze na trzecią @ -
nick nieaktualny
-
Zielona1911 wrote:Witam. Możecie mnie wykreślic bo moja ciaza się nie utrzymała..Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To Bałwanek uszczypal ⛄ żeby mamusia nie zapominała że tam jest ☺
zubii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madzia i Miszka gratulacje!!!! Biegiem na betę i progesteron
Zielona tak mi przykro tulę Cię mocno !! I nie poddaj się!madzia8lenka, Melevis lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Hej kochane. Jestem w kropce.. okres spóźnia się już parę ładnych dni byłam u lekarza kazał brać dupka do piątku i zrobić test a ja nie wytrzymałam i zrobiłam teraz.. czy wy coś widzicie ? https://ovufriend.pl/galeria-testow-wyniki.html? ten pierwszy to jest ten mój inaaczej nie wiem jak dodać tutaj zdjęcie
-
staraczka1111 wrote:To Bałwanek uszczypal ⛄ żeby mamusia nie zapominała że tam jest ☺
Agniechaaaa, zubii lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Marcela94 wrote:Hej kochane. Jestem w kropce.. okres spóźnia się już parę ładnych dni byłam u lekarza kazał brać dupka do piątku i zrobić test a ja nie wytrzymałam i zrobiłam teraz.. czy wy coś widzicie ? https://ovufriend.pl/galeria-testow-wyniki.html? ten pierwszy to jest ten mój inaaczej nie wiem jak dodać tutaj zdjęcie
Ja tam widzę blada kreseczke ale jest -
nick nieaktualny