KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzialenka i Miszka gratulacje i mam nadzieje że przyniesiecie nam wiruski wkońcu Madzialenka założyłaś majowy wątek więc przeniesiesz dobre fluidy na wszystkie tam zapisane
Miszkaa0301, Bocianiątko lubią tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
nick nieaktualny
-
gg88 wrote:Madzialenka i Miszka gratulacje i mam nadzieje że przyniesiecie nam wiruski wkońcu Madzialenka założyłaś majowy wątek więc przeniesiesz dobre fluidy na wszystkie tam zapisane
Oby tak było ;* jestem szcześliwa ale pełna obawMiszkaa0301 lubi tę wiadomość
-
bertha wrote:Madzialenka, piękna krecha już w 9dpo!!
U mnie negatyw dzisiaj w 10dpo.
Inna, kurde blaszka... doopa... wiem jak musisz być zła trzymaj się w ryzach!
Ja czekam przed gabinetem na wizytę. Zobaczymy czy u mnie czysto w jajnikach...
Zapomniałam teczki z badaniami zabrać no trudno.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
innamorata88 wrote:Agnieecha serio siedząc pod gabinetem zastanawiam się co jeszcze mi wypadnie po drodze
-
Miszka, gratki!!
Jestem po wizycie. Troche mam mieszane uczucia, bo tak - z jednej strony super, bo zaczynam stymulacje jak tylko przyjdzie @ od 2dc! super!
z drugiej - nie podoba sie w dalszym ciagu ginowi endometrium, bo jest nierówne, mam sie trzymac ścisłej diety - zero maki, nabialu, cukru..
na usg patrzy i mowi, ze nie biore czopkow, ktore mam brac, bo widzi, ze jakies zrosty sie robia.. prawda, troche olałam temat czopków...
no i mam 1,5h dziennie cwiczyc.. ciekawe jak ja to zrobie.. ech...
boje sie niepowodzenia...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2017, 09:52
Miszkaa0301 lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
nick nieaktualny
-
bertha wrote:Miszka, gratki!!
Jestem po wizycie. Troche mam mieszane uczucia, bo tak - z jednej strony super, bo zaczynam stymulacje jak tylko przyjdzie @ od 2dc! super!
z drugiej - nie podoba sie w dalszym ciagu ginowi endometrium, bo jest nierówne, mam sie trzymac ścisłej diety - zero maki, nabialu, cukru..
na usg patrzy i mowi, ze nie biore czopkow, ktore mam brac, bo widzi, ze jakies zrosty sie robia.. prawda, troche olałam temat czopków...
no i mam 1,5h dziennie cwiczyc.. ciekawe jak ja to zrobie.. ech...
boje sie niepowodzenia...zubii, bertha lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Misza, Madzia - gratuluję! ❤ Taki piękny Nowy Rok będzie
Inna, Tina - na pewno wszystko się poukładała, piękne dni idą, no i mnóstwo dobrych fluidów od kwietniowych fasolekmadzia8lenka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzialenka piekna kreseczka w 9dpo mega gratki!!!!!
Miszka dla Ciebie rowniez mega gratki
Niech fasolki rosna silne i zdrowe
Agniechaaaa moze sie nie udzielam tu czesto i od nie dawna, ale baaaaaaaaaaardzo mocno trzymam kciuki za Twojego balwankamadzia8lenka, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa piątek coraz bliżej
Agniechaaaa lubi tę wiadomość