KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Inna, rownież na info od ciebie czekamy!
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
nick nieaktualny
-
Też wchodzę cały czas popatrzeć co z Tina i inna.. A tu cisza
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Tina pewnie świętuje wesołą nowinę
A Inna świętuje rozpoczęcie stymulacji
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie niestety beznadziei ciąg dalszy. Ścierwo, które mnie blokuje ma się bardzo dobrze i nie widzi się wchłonąć dostałam tabletki anty na miesiąc. W połowie opakowania mam się pokazać i będę mieć znów robiony scratching endometrium.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnymadzia8lenka wrote:Tina,przykro mi :* ale kolejny cykl przed Tobą i do tego maj piękny miesiąc,a dla nas baby bummmm.... posypią się kropki
madzia8lenka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny zrobiłam test i jest blada kreska,rece mi się trzęsą. Dzisiaj 9 dpo
kolka, Bocianiątko, Meśka, Psuła, milkaa, Raven, mycha91, Kaczorka, nowa na dzielni, KateHawke, bertha, Agniechaaaa, zubii, E_w_c_i_a, Zośkaaa, Flowwer, Maja84, Barbarka1984, malinowaemi, Sarna84, Lejka lubią tę wiadomość
-
innamorata88 wrote:U mnie niestety beznadziei ciąg dalszy. Ścierwo, które mnie blokuje ma się bardzo dobrze i nie widzi się wchłonąć dostałam tabletki anty na miesiąc. W połowie opakowania mam się pokazać i będę mieć znów robiony scratching endometrium.
Kurczę co za cholerstwo się przyczepiło Trzymaj się dzielnie!
-
madzia8lenka wrote:Dziewczyny zrobiłam test i jest blada kreska,rece mi się trzęsą. Dzisiaj 9 dpo
Madzialenka, cudownie! Idziesz na betę?madzia8lenka lubi tę wiadomość