KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySummer walczę z lenkiem przed negatywnym testem. Niby nie moge sie doczekać piatku a z drugiej strony jestem przerażona
Dzis jeszcze lekkie klocie lewego jajnika ale wydaje mi sie ze juz lżej niż w ostatnie dni objawow więcej braaaak wiec czekamy oby Bałwankowi było tam dobrze ❤️❤️Barbarka1984 lubi tę wiadomość
-
Agniechaaa, przy tylu zaciśniętych kciukach internetowych ciotek, Bałwanek musi zostać z Wami na kolejne 8 miesięcy Nie ma innej opcji! Poza tym jest tu spora kolejka podchodzących wkrótce do in vitro, więc Bałwanek musi świecić przykładem
Agniechaaaa, nadzieja73, zubii, madzia8lenka, Bocianiątko, staraczka1111, Barbarka1984, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Gratuluje pozytywów, przytulam te, które przenoszą się na maj tak jak ja.
U mnie @(poronienie) zaczęło się w niedziele-trwa nadal. Przepisuje się na maj- bo ustaliliśmy ze mimo bólu się nie poddajemy. Z tego co czytałam to zaczęłam @ jak Sarna ( jak długie masz cykle?) może spotkamy się w ,maju i razem tu ogłosimy ze nam beta pięknie rośnie, a nie spada . Zamiast łez smutku będą tym razem już tylko łzy szczęścia?8 miesiąc starań (6cykl)
PCO
Ziółka, castagnus, inofolic
10 letnia córka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySummer, czeresniowa - póki co się nie rozkręca, na papierze nic nie zostaje ale jak się zbadalam to jest śluz taki brazowawy, to nie krew. Wiem że może się zdarzyć plamienie w terminie @ a mimo wszystko będzie ciąża. Czekam spokojnie na wynik bety. Będzie wszystko jasne i przynajmniej będę wiedzieć czy mogę ćwiczyć
-
Tinaa2015 wrote:Summer, czeresniowa - póki co się nie rozkręca, na papierze nic nie zostaje ale jak się zbadalam to jest śluz taki brazowawy, to nie krew. Wiem że może się zdarzyć plamienie w terminie @ a mimo wszystko będzie ciąża. Czekam spokojnie na wynik bety. Będzie wszystko jasne i przynajmniej będę wiedzieć czy mogę ćwiczyć
Meśka lubi tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Tinaa2015 wrote:Summer, czeresniowa - póki co się nie rozkręca, na papierze nic nie zostaje ale jak się zbadalam to jest śluz taki brazowawy, to nie krew. Wiem że może się zdarzyć plamienie w terminie @ a mimo wszystko będzie ciąża. Czekam spokojnie na wynik bety. Będzie wszystko jasne i przynajmniej będę wiedzieć czy mogę ćwiczyć
Tina, w pierwszej ciąży to ja tak przez 5 dni byłam pewna, że @ się rozkręca... Oby u Ciebie było tak samo...19.10.2017 - nasz drugi cud
5.02.2017 - poronienie w 6 tc, ale... równocześnie początek szczęśliwego cyklu...
27.11.2015 - nasze największe szczęście
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kochane wiem że tojuż gdzieś się przewijało ale co polecicie na pieczenie... chyba złapałam jakąś infekcję... tylko zazwyczaj tak miałam po serduszkach jeden dzień i samoistnie przechodziło a teraz nadal się utrzymuje...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2017, 20:15
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
4g@ to rozkręcanie się wyglądało właśnie tak, że w dniu spodziewanej miesiączki pojawiło się plamienie brązowe. Mimo, że w okresie owulacyjnym staraliśmy się o dzidzię, to w związku z wszelkimi zapowiedziami lekarzy, że będzie trudno, to byliśmy gotowi na przynajmniej roczne staranko, więc... ja zupełnie zapomniałam, że się staraliśmy, więc ciąży nie podejrzewałam. I tak 5 dni czekałam, że plamienie się rozkręci, a tu tylko plamienie.Raz mocniejsze, że aż podpaskę załozyłam, a potem słabsze... No a tu dzień za dniem mijaly i nic... To mnie tknęlo w końcu, przy okazji kupiłam jakiś test - i nie czekałam na rano, tylko późnym wieczorem siknęłam i... mega szok-zaledwie po chwili pojawiła sie słaba druga kreska-to był 16dpo
Wszystko było jakby okres miał przyjść-jedyne co mnie ciekawiło, to że co rano po obudzeniu mdliło mnie tak ze 2h...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2017, 20:38
19.10.2017 - nasz drugi cud
5.02.2017 - poronienie w 6 tc, ale... równocześnie początek szczęśliwego cyklu...
27.11.2015 - nasze największe szczęście
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja też potrzebuje porady:) zjadłam wczoraj ostatni antybiotyk rano, a na noc założyłam jeszcze globulke przeciwgrzybicza ( codziennie na noc miałam brać jedna dowcipnie czyli łącznie 6 a antybiotyk brałam przez 5 dni)i dzis juz antybiotyku nie mam, a tu jakos zaczęło troche przez chwile mnie Swędzieć i delikatnie chwile piekło i ja sie zastanawiam czy możliwe ze jednak jakiś grzybek sie zrobił od antybiotyku czy raczej mało prawdopodobne skoro tyle globulek przeciwgrzybiczych wzięłam? Bo kurczę w przyszły czwartek mam kontrolny wymaz i boje sie ze tam cos znowu wyjdzie:/
-
Tinaa2015 wrote:4g@ - przykro mi, tulę mocno! Moich wyników jeszcze nie ma, na dodatek chyba im strona szwankuje bo nie zawsze mogę się zalogować.
Tina, zaglądam na stronkę z nadzieją, że będzie wynik Twojej bety, a tu dalej nic Trzymam mocno kciuki!
Dziewczyny, a mnie wczoraj lekko ćmił brzuch, a dzisiaj mnie już normalnie boli. Dzisiaj jest 23 dc, nie zdziwię się jak jutro dostanę @. Ale to będzie mega dziwne, bo cykle mam 29 dniowe...12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc.