Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
Odpowiedz

KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2017, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer walczę z lenkiem przed negatywnym testem. Niby nie moge sie doczekać piatku a z drugiej strony jestem przerażona :/
    Dzis jeszcze lekkie klocie lewego jajnika ale wydaje mi sie ze juz lżej niż w ostatnie dni objawow więcej braaaak :/ wiec czekamy oby Bałwankowi było tam dobrze ❤️❤️

Barbarka1984 lubi tę wiadomość

• summer86 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2017, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaa, przy tylu zaciśniętych kciukach internetowych ciotek, Bałwanek musi zostać z Wami na kolejne 8 miesięcy :) Nie ma innej opcji! Poza tym jest tu spora kolejka podchodzących wkrótce do in vitro, więc Bałwanek musi świecić przykładem :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, zubii, madzia8lenka, Bocianiątko, staraczka1111, Barbarka1984, Sarna84 lubią tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • MamaLaury Znajoma

Wysłany: 25 kwietnia 2017, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje pozytywów, przytulam te, które przenoszą się na maj tak jak ja.
    U mnie @(poronienie) zaczęło się w niedziele-trwa nadal. Przepisuje się na maj- bo ustaliliśmy ze mimo bólu się nie poddajemy. Z tego co czytałam to zaczęłam @ jak Sarna ( jak długie masz cykle?) może spotkamy się w ,maju i razem tu ogłosimy ze nam beta pięknie rośnie, a nie spada :-(. Zamiast łez smutku będą tym razem już tylko łzy szczęścia?

8 miesiąc starań (6cykl)
    PCO
    Ziółka, castagnus, inofolic
    10 letnia córka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2017, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walsnei bardzo wyraźnie SUMMER przeczytałam Twoje słowa do Bałwanka ;) mam nadzieje, ze jest grzeczny i posłucha :D!!!

summer86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2017, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamalaury trzymam za Was kciuki :)

MamaLaury lubi tę wiadomość

• MamaLaury Znajoma

Wysłany: 25 kwietnia 2017, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za bałwanka również trzymam.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

8 miesiąc starań (6cykl)
    PCO
    Ziółka, castagnus, inofolic
    10 letnia córka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2017, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaLaury wrote:
    Ja za bałwanka również trzymam.

Dziękujemy ❤️❤️

MamaLaury lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2017, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer, czeresniowa - póki co się nie rozkręca, na papierze nic nie zostaje ale jak się zbadalam to jest śluz taki brazowawy, to nie krew. Wiem że może się zdarzyć plamienie w terminie @ a mimo wszystko będzie ciąża. Czekam spokojnie na wynik bety. Będzie wszystko jasne i przynajmniej będę wiedzieć czy mogę ćwiczyć :-P

• gg88 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2017, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tinaa2015 wrote:
    Summer, czeresniowa - póki co się nie rozkręca, na papierze nic nie zostaje ale jak się zbadalam to jest śluz taki brazowawy, to nie krew. Wiem że może się zdarzyć plamienie w terminie @ a mimo wszystko będzie ciąża. Czekam spokojnie na wynik bety. Będzie wszystko jasne i przynajmniej będę wiedzieć czy mogę ćwiczyć :-P
    czekam z niecierpliwością na wyniki :)

Meśka lubi tę wiadomość

Tomasz 09.2018 :)
    MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
    Morfologia nasienia 2% w 2017

staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
    Morfologia nasienia 0% w 2022r
  • Lejka Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2017, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tinaa2015 wrote:

Tina, w pierwszej ciąży to ja tak przez 5 dni byłam pewna, że @ się rozkręca... Oby u Ciebie było tak samo... <3

19.10.2017 - nasz drugi cud <3 <3 <3
    zem3x1hpg5sqvgam.png
    5.02.2017 - poronienie w 6 tc, ale... równocześnie początek szczęśliwego cyklu...
    27.11.2015 - nasze największe szczęście <3 <3 <3
    1usaj44jdjzlowlt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2017, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny przenoszę się na maj! Jestem razem z Wami i trzymam kciuki za każdą z Was!

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2017, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4g@ - przykro mi, tulę mocno! Moich wyników jeszcze nie ma, na dodatek chyba im strona szwankuje bo nie zawsze mogę się zalogować.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2017, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lejka a jak wyglądało u Ciebie to rozkręcanie się @?:) i czy bolały Cie przy tym jajniki?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2017, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki bardzo Tinaa! :) trzymam kciuki za wyniki bety! :)

• gg88 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2017, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane wiem że tojuż gdzieś się przewijało ale co polecicie na pieczenie... chyba złapałam jakąś infekcję... tylko zazwyczaj tak miałam po serduszkach jeden dzień i samoistnie przechodziło a teraz nadal się utrzymuje...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2017, 20:15

• Lejka Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2017, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4g@ to rozkręcanie się wyglądało właśnie tak, że w dniu spodziewanej miesiączki pojawiło się plamienie brązowe. Mimo, że w okresie owulacyjnym staraliśmy się o dzidzię, to w związku z wszelkimi zapowiedziami lekarzy, że będzie trudno, to byliśmy gotowi na przynajmniej roczne staranko, więc... ja zupełnie zapomniałam, że się staraliśmy, więc ciąży nie podejrzewałam. I tak 5 dni czekałam, że plamienie się rozkręci, a tu tylko plamienie.Raz mocniejsze, że aż podpaskę załozyłam, a potem słabsze... No a tu dzień za dniem mijaly i nic... To mnie tknęlo w końcu, przy okazji kupiłam jakiś test - i nie czekałam na rano, tylko późnym wieczorem siknęłam i... mega szok-zaledwie po chwili pojawiła sie słaba druga kreska-to był 16dpo :)
    Wszystko było jakby okres miał przyjść-jedyne co mnie ciekawiło, to że co rano po obudzeniu mdliło mnie tak ze 2h...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2017, 20:38

19.10.2017 - nasz drugi cud <3 <3 <3
    zem3x1hpg5sqvgam.png
    5.02.2017 - poronienie w 6 tc, ale... równocześnie początek szczęśliwego cyklu...
    27.11.2015 - nasze największe szczęście <3 <3 <3
    1usaj44jdjzlowlt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2017, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie, zazdroszczę :) ja niestety jutro mam termin spodziewanej i niestety już pogodziłam się z tym, że małpa przyjdzie. Dziś mam 4 dzień plamienia i pojawiła się krew, więc jutro pewnie przyjdzie z wielkim przytupem.

• Ptysia Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2017, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja też potrzebuje porady:) zjadłam wczoraj ostatni antybiotyk rano, a na noc założyłam jeszcze globulke przeciwgrzybicza ( codziennie na noc miałam brać jedna dowcipnie czyli łącznie 6 a antybiotyk brałam przez 5 dni)i dzis juz antybiotyku nie mam, a tu jakos zaczęło troche przez chwile mnie Swędzieć i delikatnie chwile piekło i ja sie zastanawiam czy możliwe ze jednak jakiś grzybek sie zrobił od antybiotyku czy raczej mało prawdopodobne skoro tyle globulek przeciwgrzybiczych wzięłam? Bo kurczę w przyszły czwartek mam kontrolny wymaz i boje sie ze tam cos znowu wyjdzie:/

• Emiilka Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2017, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tinaa2015 wrote:
    4g@ - przykro mi, tulę mocno! Moich wyników jeszcze nie ma, na dodatek chyba im strona szwankuje bo nie zawsze mogę się zalogować.

Tina, zaglądam na stronkę z nadzieją, że będzie wynik Twojej bety, a tu dalej nic :( Trzymam mocno kciuki!

Dziewczyny, a mnie wczoraj lekko ćmił brzuch, a dzisiaj mnie już normalnie boli. Dzisiaj jest 23 dc, nie zdziwię się jak jutro dostanę @. Ale to będzie mega dziwne, bo cykle mam 29 dniowe...

12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj! <3
    url=https://www.suwaczki.com/]mhsv20mmi0dw1s0w.png[/url]
    1 cs. - Aniołek - 6 tc.
  • gg88 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2017, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tina gdzie jesteś??

‹‹ 246 247 248 249 250 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ