KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
innamorata88 wrote:Raven chyba była stymulowana i były 2 pęcherzyki także bardzo prawdopodobne, że trafiło się podwójne szczęście.
Ja dzisiaj dreptam do kliniki i może W KOŃCU wyjdę z receptą na stymulanty.zaczarowany świat lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyrozmawiałam właśnie z moim lekarzem - polecił zrobić betę a tempką się nie sugerować. aż się spociłam z wrażenia! więc już po test nie lecę, tylko po pracy jadę na kłucie. o matko jedyna! wyniki pewnie dopiero jutro...
Agniechaaaa, Rucola, zubii, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Tinaa2015 wrote:rozmawiałam właśnie z moim lekarzem - polecił zrobić betę a tempką się nie sugerować. aż się spociłam z wrażenia! więc już po test nie lecę, tylko po pracy jadę na kłucie. o matko jedyna! wyniki pewnie dopiero jutro...
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Tinaa2015 wrote:rozmawiałam właśnie z moim lekarzem - polecił zrobić betę a tempką się nie sugerować. aż się spociłam z wrażenia! więc już po test nie lecę, tylko po pracy jadę na kłucie. o matko jedyna! wyniki pewnie dopiero jutro...
madzia8lenka lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tinaa, trzymam kciuki za bete!!
Inna!! czekam na relacje z wizyty!!! Zaczelas juz nowy cykl??
Ja jutro wizyta rano i mam nadzieje zielone swiatlo na stymulacjehttps://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTina może się nie rozkręcić. Trzymam kciuki.
Ja dziś z samego rana na progesteron, a przede mną że 40 osób, spóźniłam się półtorej godziny do pracy!!!
A teraz mi powiedzcie Kochane moje bo mój gin powiedział, że prawidłowy wynik powinien być dwucyfrowy, to znaczy jaki to jest? -
nick nieaktualnyTinaa2015 wrote:ojj właśnie byłam w toalecie i wygląda na to że @ przyszła już nawet tej bety nie będę sprawdzać. doktorek mi narobił nadziei i niepotrzebnie poleciałam. ja to jak zwykle w gorącej wodzie kąpana...
-
Tinaa2015 wrote:ojj właśnie byłam w toalecie i wygląda na to że @ przyszła już nawet tej bety nie będę sprawdzać. doktorek mi narobił nadziei i niepotrzebnie poleciałam. ja to jak zwykle w gorącej wodzie kąpana...
Tinaa, w pracy niezbyt jak mam pisać ale co chwile zerkałam na telefonie co u Ciebie. Ale to juz @ przyszla czy tylko plamienie? Sprawdź dla spokoju ten wynik bety. Trzymaj się kochana!
Inna, jak tam wizyta w klinice? Mam nadzieję, że wszystko ok i ruszasz ze stymulacją
Agniechaaa, jak się miewacie z Balwankiem?