KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
milkaa wrote:Hej dziewczyny.
Przypominam o sobie dziś beta 46,1. Byłam u mojego lekarza i powiedział ze przyrost Ok, sprawdziłam na kalkulatorze i tez jest ok. Doktorek powiedział ze to bardzo wczesna ciąża
Milka i reszta dziewczyn która zafasolkuje. Wpadajcie do nas na fioletowej na styczniowki bo na razie mało nas tammilkaa lubi tę wiadomość
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
Raven wrote:Pięknie!
Milka i reszta dziewczyn która zafasolkuje. Wpadajcie do nas na fioletowej na styczniowki bo na razie mało nas tamRaven lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Tinaa2015 wrote:U mnie dziś temp w górę z 36,66 na 36,93. Już nic z tego nie rozumiem...
Rucola, Tinaa2015 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Tina, zrób test lub betę.. u mnie jak tempka spadnie przed @to już nie odbija.
Flowwer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMyślisz? Kupie test i zobaczę jeszcze jutro jak temp. Jeśli się utrzyma wysoko to zrobię test. Kurde... dziwne to wszystko, nie wiem już czego mogę się spodziewać. Objawów, oprócz delikatnego ćmienia podbrzusza i braku @, totalnie żadnych! Jak zaszlam we wrześniu miałam całe spektrum.
Możliwe żeby ovi tak mocno mi wydłużyl drugą fazę? -
Tinaa, możliwe że ovi wydłużył, ale możliwe też, ze się udało
Miałaś dość krótką fazę lutealna, więc jeśli ovi wspomogło prace ciałka żóltego mogła być taka reakcja organizmy. Ale dziś u Ciebie to już chyba z 15 dpo?
-
nick nieaktualnysummer86 wrote:Tinaa, możliwe że ovi wydłużył, ale możliwe też, ze się udało
Miałaś dość krótką fazę lutealna, więc jeśli ovi wspomogło prace ciałka żóltego mogła być taka reakcja organizmy. Ale dziś u Ciebie to już chyba z 15 dpo? -
Raven wrote:Moja beta z dzisiaj 1041,66. Mam nadzieję, że to już ostatnia:D strasznie duży przyrost
Byłam na wizycie u gina ale nie robił usg bo oboje stwierdziliśmy że to bez sensu. Mam się pokazać za 2 tyg ale chyba nie wytrzymam tyle :pTinaa2015, Bocianiątko lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Może jutro beta ?
dziękuję Wam wszystkim za wsparcie i cenne rady ) dobrze mieć Was tutaj ) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tinaa2015 wrote:kochana musisz wytrzymać do jutra rana )
Będziemy czekać z niecierpliwością ale tutaj babeczki te nasze lubią nas ttzymam w tej niepewności trzymam mocnooo Tina kciuki i nie martw się,będzie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2017, 07:01
Tinaa2015, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Tinaa2015 wrote:kochane boję się iść na betę, boję się zrobić test. wiem że to irracjonalne, bo jeśli się udało... wiem że powinnam sprawdzić. ale chyba poprzednie niepowodzenie i twarde lądowanie na dupsku, kiedy lekarz powiedział że trzeba przerwać ciążę, się we mnie teraz odzywa... jestem w panice. no nic, jutro zrobię ten test. tym bardziej że szyjka nadal zamknięta...
dziękuję Wam wszystkim za wsparcie i cenne rady ) dobrze mieć Was tutaj )
Kochana, nic się nie bój! Mi ginekolog powiedział, że jeszcze nie słyszał o przypadku, żeby jedna kobieta dwa razy pod rząd miała puste jajo. Więc tym razem z pewnością wszystko będzie pięknie
Trzymam kciuka za pozytywmadzia8lenka, Tinaa2015, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadzia8lenka wrote:A ja melduje dzisiaj skok temperatury po 2-dniowym spadku i czekamy do niedzieli albo ppniedziałku jeśli się nie skuszę wcześniej
-
Tinaa2015 wrote:ooo to tak jak u mnie, tylko że ja po 1 dniu miałam skok. ja do jutra chyba zwariuję z niepewności i nie wiem co gorsze - niewiedza (bo wtedy zawsze jest nadzieja) czy negatyw...
Dla mnie negatyw a tak nie wiem czy jestem czy nie i zawsze mogę sobie wmawiać,że może to dzidzia pod serduszkiem jestTinaa2015, Flowwer lubią tę wiadomość