KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja beta z dzisiaj 1041,66. Mam nadzieję, że to już ostatnia:D strasznie duży przyrost
Byłam na wizycie u gina ale nie robił usg bo oboje stwierdziliśmy że to bez sensu. Mam się pokazać za 2 tyg ale chyba nie wytrzymam tyle :pWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2017, 15:42
Agniechaaaa, Sarna84, zubii, PodwojnaMama, KateHawke, nowa na dzielni, Flowwer, Tinaa2015, madzia8lenka, Rucola, Emiilka, Maja84 lubią tę wiadomość
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
Hej dziewczyny,
Ja się tylko chciałam zameldować, że pierwszy raz zatestuje w piątek 28.04, o ile wykres nadal ładny będzie
Wiem, ze trochę za wcześnie, ale wyjeżdżamy na majówkę na Węgry i chciałabym już coś wiedzieć, żeby potwierdzić na 100%, że się nie mogę napić A winka i wódeczka tam dobre, do ostrego gulaszu w sam raz Mniej mnie będzie kusiło
Trzymajcie kciuki!Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hahaha, że to się tak nie da https://www.facebook.com/TheShreddedFitness/videos/1889629767945509/
zwierzaki to mają prosto4g@, KaMiszka lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Hej dziewczyny.
Przypominam o sobie dziś beta 46,1. Byłam u mojego lekarza i powiedział ze przyrost Ok, sprawdziłam na kalkulatorze i tez jest ok. Doktorek powiedział ze to bardzo wczesna ciążaFlowwer, Tinaa2015, zubii, nadzieja73, E_w_c_i_a, Barbarka1984, Emiilka, Bocianiątko, Maja84, Raven, Psuła lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny4g@ wrote:Hej dziewczyny 13 dni po pregnylu negatywny test w dodatku 3 dni przed @ przyszło dziwne różowe plamienie, więc pewnie wszystko na nic. Trzymam za Was. Kciuki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2017, 19:28
-
gg88 to był to bladzioch więc bezużyteczny , po córce mam oczywiście test pozytywny nadal . W środę będę robić i wtedy zostawię .
Dostałam plamienia ale z córką było to samo w dniu spodziewanej miesiączki także jestem dobrej myśli .
4g@ zagniezdza się zarodek miałam tak 2 dni i wtedy test powtórzyłam był pozytywny a w chwili obecnej córka półtora roczna mi biega -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
4g@ wrote:Hej dziewczyny 13 dni po pregnylu negatywny test w dodatku 3 dni przed @ przyszło dziwne różowe plamienie, więc pewnie wszystko na nic. Trzymam za Was. Kciuki!
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Raven wrote:Moja beta z dzisiaj 1041,66. Mam nadzieję, że to już ostatnia:D strasznie duży przyrost
Byłam na wizycie u gina ale nie robił usg bo oboje stwierdziliśmy że to bez sensu. Mam się pokazać za 2 tyg ale chyba nie wytrzymam tyle :pRaven lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
milkaa wrote:Hej dziewczyny.
Przypominam o sobie dziś beta 46,1. Byłam u mojego lekarza i powiedział ze przyrost Ok, sprawdziłam na kalkulatorze i tez jest ok. Doktorek powiedział ze to bardzo wczesna ciążamilkaa lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Tinaa2015 wrote:ObecnaDuchem - a oprócz plamień miałaś jeszcze inne objawy?
Teraz mam tak samo lecz mogę nosić normalnie tylko bolą , serek wiejski słony , serek homogenizowany za słodki . -
kotek87 wrote:witajcie !!
trzymam za Was wszystkie kciuki
kto testuje ze mna 30.04?
Ja też testuję 30 kwietnia Chyba, że nie wytrzymam do tego czasu, co jest wielce prawdopodobne12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
nick nieaktualny