KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Tinaa2015 wrote:czuję tak samo. tym bardziej, że czuję też presję czasową, bo mój tato jest poważnie chory, trwa leczenie ale nigdy nic nie wiadomo. a ja bym chciała żeby się zdążył z wnukami pobawić albo przynajmniej potrzymać na rękach!
Rozumiem... Nie mam nawet planu na ten cykl, co suplementować, a co nie... Chyba tylko do owulacji wiesiołek, a potem rzucę wszystko w kąt. Nawet od dziś juz przestanę chyba brać wit.D.
Nie mogę też ukrywać, ze gdy tylko nadchodzi czas owulacji włącza mi się cholerna blokada i seks już nie jest taki dla mnie jak powinien być... Natomiast gdy juz jest po owulce wszystko wraca do normy, a ja jestem wyluzowana i czerpię ogromną przyjemność z ... Dopóki nie zaczęliśmy się ponownie starać nie miałam żadnej blokady... Chyba nie potrafię tego pokonać...
Aniołek [*] 17.09.2016 9tc
Aniołek [*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
ona32 wrote:Witajcie
Dziś zrobiłam test. Wyszedł negatywnie, ale jestem dopiero tydzień przed okresem. Czy w to jest za wcześnie.
W 7dpo mało komu wychodzi pozytywny test.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Agniechaaaa wrote:Maja Nam sie podobało bardzo jeżeli nie należy sie do grupy która twierdzi, ze do 4czescibto był spoko film a potem ich po poniosło to bardzo polecamy
Ja to uwielbiam wszystkie części, to mój najlepsiejszy film ever Dlatego nie mogę się doczekać aż pójdę i jestem właśnie ciekawa czy fajna ta część, ale musi być fajna skoro wszystkie były tylko szkoda, że bez Paula Walkera
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Amy333 wrote:Rozkrecilo i malo mnie nie zabilo:/
W nocy przeszlam z tą moją durną @ koszmar. Tak mnie brzuch bolal, zyly rwało, do tego krwienie duzo mocniejsze niz zwykle. Dopiero z lozka wyszlam i ledwo stoje na nogach. No takiej @ to nie pamietam,serio. Nie wiem czy to ten ewentualny polip dał takie fekty, czy oogomne powinkowe endometrum tak sie zluszcza;-) Tak czy siak moge o sobie dzisiaj mowic Krwawa Amy
Mam dokładnie to samo. Boli już od soboty. Wczoraj tak cholernie bolało, że płakałam z bólu. Wzięłam Apap i poszłam spać - trochę przeszło. W ciągu dnia się trzymałam, ale w nocy tabletka. I dzisiaj rano znowu tabletka... Nigdy nie miałam takich bóli. Cały cykl od owulacji był w ogóle taki inny, że byłam pewna, że jestem w ciąży. Dziewczyny a mogła to być cb? Nie znam się na tym... -
Agnieeecha pytałaś lekarza jak to jest z tym ananasem?
ANANAS - ważne !
często pisze się aby po transferze spożywać ananasa, gdyż pomaga zaimplementować się naszemu zarodkowi. Ok, jest to racja ...
ALE !!! jeśli mamy nadmierną skurczliwość macicy ananas NIE JEST ZDECYDOWANIE wskazany. Bromelina zawarta w ananasie wspomaga dodatkowo skurcze macicy, które to w prosty sposób prowadzą do wypchnięcia zarodka"
Info od jednej z dziewczyn, które dostała od lekarza po transferze. Czy miałaś badanie skurczliwości macicy przed transferem?Mikołaj 25.04.2011
-
Amy333 wrote:Rozkrecilo i malo mnie nie zabilo:/
W nocy przeszlam z tą moją durną @ koszmar. Tak mnie brzuch bolal, zyly rwało, do tego krwienie duzo mocniejsze niz zwykle. Dopiero z lozka wyszlam i ledwo stoje na nogach. No takiej @ to nie pamietam,serio. Nie wiem czy to ten ewentualny polip dał takie fekty, czy oogomne powinkowe endometrum tak sie zluszcza;-) Tak czy siak moge o sobie dzisiaj mowic Krwawa Amy
wiem co czujesz, mnie co miesiąc tak boli.
To co lecimy wzmacniać endo i podbijać maj?
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
ona32 wrote:Witajcie
Dziś zrobiłam test. Wyszedł negatywnie, ale jestem dopiero tydzień przed okresem. Czy to jest za wcześnie.
Zdecydowanie za wcześnie
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Hej! wlasnie odebralam wyniki z wymazu!!! Czysciutko!!!! ale jestem happy!! jeden stres z głowy jeszcze wizyta w srode sprawdzic czy jajniki czyste i startuje ze stymulka!!
U mnie @ 30.04., takze bede Inna kilka dni po tobie zaczynala stymulkemadzia8lenka, KateHawke, innamorata88, Karma88, Amy333, Flowwer, Rucola, Bocianiątko, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Mnie już ręka świerzbi aby zatestować ale wiem że za wcześnie... jaka kobieta potrafi być niecierpliwa
Zośkaaa rozumiem Twój ból i tulę mocnoo ;*
Agniechaaa już nie mogę się doczekać piątku i wiadomości od Ciebie o Bałwanku zapewne już tam zagnieździł się porządnie u mamusi
Ona32 za wcześnie,ja też dzisiaj jestem 7 dpo ale nie testuje. Może środa,czwartek zatestuje bo i tak nie wytrzymam do 1-go maja. A po drugie zobaczę czy temperatura idzie w górę
Musisz poczekać jeszcze cierpliwieAgniechaaaa lubi tę wiadomość
-
bertha wrote:Hej! wlasnie odebralam wyniki z wymazu!!! Czysciutko!!!! ale jestem happy!! jeden stres z głowy jeszcze wizyta w srode sprawdzic czy jajniki czyste i startuje ze stymulka!!
U mnie @ 30.04., takze bede Inna kilka dni po tobie zaczynala stymulke
Super cieszymy się bardzo !!! oby wszystko się dobrze skończyło -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaja ale pięknie uczcili pamięć o Nim w tej części
Inna gin nawet o ananaska nie wspominał, kazał trzymać sie leków i tego przedewszystjim usłyszałam jedynie zeby nie jest bananów po są wczesno poronne ja ananasa jadłam bez wyrzutów ale wczoraj np nie miałam na niego ochoty wiec nawet nie wymuszała w siebieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2017, 11:06
-
bertha wrote:Hej! wlasnie odebralam wyniki z wymazu!!! Czysciutko!!!! ale jestem happy!! jeden stres z głowy jeszcze wizyta w srode sprawdzic czy jajniki czyste i startuje ze stymulka!!
U mnie @ 30.04., takze bede Inna kilka dni po tobie zaczynala stymulkemadzia8lenka lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualny