KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Maja84 wrote:wiem co czujesz, mnie co miesiąc tak boli.
To co lecimy wzmacniać endo i podbijać maj?Maja84 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny dzisiaj się dowiedziałam od jednej osoby,że po moim wykresie powinna zastanowić się czy była owulacja,bo nie miałam spadku przedowulacyjnego i bądź tu mądry i jeszcze dlatego program OF zaznaczył mi owulacje...
-
Tinaa2015 wrote:dziewczyny, które deklarowały testowanie dzisiaj - chyba nas 5 było, mi tempka spadła więc nie testuję, okres za rogiem. dawajcie znać jak u Was
Tak ja dziś miałam testować ale juz pisałam, że @ wczoraj wieczorem przyszła więc nic z tego nie wyszło i przeniosłam sie na maj. Ale za pozostałe dziewczyny testujące w kwietniu trzymam kciuki z całych sił !!!Tinaa2015 lubi tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualnyKateHawke wrote:Tinaa2015, ja też @
Dziewczyny odpowiecie mi na moje poprzednie nieśmiałe pytanie...?
kochana a kiedy miałaś dostać @? bo jak już byłaś po i np miałaś plamienia albo na teście coś Ci wyszło to być może. przyjmowałaś jakieś leki? ja przy stymulacji, a po zastrzyku to już w ogóle - czułam się mega ciążowo i nadal się tak czuję. -
Tinaa2015 wrote:kochana a kiedy miałaś dostać @? bo jak już byłaś po i np miałaś plamienia albo na teście coś Ci wyszło to być może. przyjmowałaś jakieś leki? ja przy stymulacji, a po zastrzyku to już w ogóle - czułam się mega ciążowo i nadal się tak czuję.
@ dostałam nawet wcześniej niż powinnam. A testowałam dzień przed i nic nie wyszło. Leków nie przyjmuję żadnych oprócz witamin : potas, D3+K2, Omega-3 i Febibion Clasic. Zmieniam w tym cyklu lekarza. W końcu będę miała jakiś monitoring to może będę wiedziała na czym stoję. Pewnie masz rację i nic nie było. Dzięki w każdym razie -
nick nieaktualnywiesz kochana - często kobieta nawet nie wie że była w ciąży, przychodzi @ więc nawet nie pomyśli że coś było na rzeczy. tak się zdarza. a pomyśl - wolałabyś wiedzieć że zaszłaś i się nie udało? nie chodzi o to by się oszukiwać, ale czasem nieświadomość jest po prostu mniej bolesna.
Agniechaaaa, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, wracam po szlonym weekendzie. Dzięki za tulaski
Dlaczego tylko tej średniej @ jaka nie było tak nie ma? Nawet nie czuję się jakby miała być, temperatura nie spada a już chciałabym zacząć nowy cykl... -
Tinaa2015 wrote:wiesz kochana - często kobieta nawet nie wie że była w ciąży, przychodzi @ więc nawet nie pomyśli że coś było na rzeczy. tak się zdarza. a pomyśl - wolałabyś wiedzieć że zaszłaś i się nie udało? nie chodzi o to by się oszukiwać, ale czasem nieświadomość jest po prostu mniej bolesna.
W sumie wolałabym wiedzieć bo przynajmniej wiedziałabym, że do zapłodnienia dochodzi tylko coś na późniejszym etapie ewentualnie jest nie tak. Już się zapisałam na dzień po owulacji to może czegoś się w końcu dowiem :-)Dzięki
A za ciebie trzymam kciuki :* -
dziewczyny, zauważyłyście dziwną tendencję? np. że 21 kwietnia - testowanie wszytskie trzy kobietki zaszły. pare dni przed - zero rezultatów. Ciekawe z czego to wynika lubie dopartywać się dziwnych zbiegów okoliczności
KateHawke lubi tę wiadomość
-
Tinaa2015 wrote:wiesz kochana - często kobieta nawet nie wie że była w ciąży, przychodzi @ więc nawet nie pomyśli że coś było na rzeczy. tak się zdarza. a pomyśl - wolałabyś wiedzieć że zaszłaś i się nie udało? nie chodzi o to by się oszukiwać, ale czasem nieświadomość jest po prostu mniej bolesna.
Zgadzam się, zrobiłam betę 13 dpo- 6,4, pewnie kilka dni wcześniej była wyższa, 2 dni później juz tylko 1,5, okres spóźnił sie zaledwie 3 dni, wcale nie jest bardziej obfity, wolałabym chyba nie wiedzieć, że było blisko. Następnym razem zrobię betę najszybciej po ciążowym bladziochu. -
Hej dziewczyny miałam jutro robić test , zrobiłam dzisiaj jest druga blada kreseczka
KateHawke, madzia8lenka, Sarna84, Paulina48, Karolina90, Maja84, gg88, aria40, E_w_c_i_a, Aneczka12, sara9555, Raven, Tinaa2015, KaMiszka, Barbarka1984, Emiilka lubią tę wiadomość
-
ObecnaDuchem wrote:Hej dziewczyny miałam jutro robić test , zrobiłam dzisiaj jest druga blada kreseczkaTomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
ObecnaDuchem wrote:Niepewnie dziękuję .
Test został pokazany mężowi i wyrzucony do kosza w środę powtórzę na betę nie chodziłam i nie pójdęTomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
nick nieaktualnygg88 wrote:agniechaaaa a jak się dziś czujesz z bałwankiem, już ci dokucza jakoś
Dzis lekki ból jajników i mam nadzieje ze to tylko Bałwanek daje zanc "hej mamo jestem tu, nic sie nie denerwuj bo ja tu zostaje"
M mi sie dzis przyznał ze jedt bardzo nastawiony na pozytywne zakończenie a on on czasu poronienia podchodził do wszystkiego z dużą rezerwą. Oby tylko wszystko poszło po naszych mysli
W firmie juz podobno krążą plotki o mnie i o tym ze pewnie w ciazy jestem wiec moment były idealny zeby przeciąć domysły i ogłosić stan błogosławionyBocianiątko, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
-
hura2017 wrote:dziewczyny, zauważyłyście dziwną tendencję? np. że 21 kwietnia - testowanie wszytskie trzy kobietki zaszły. pare dni przed - zero rezultatów. Ciekawe z czego to wynika lubie dopartywać się dziwnych zbiegów okolicznościZosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015