KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Zielona1911 wrote:Witam. Możecie mnie wykreślic bo moja ciaza się nie utrzymała..https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
staraczka1111 wrote:Dziewczyny tsh można zrobić w dowolnym dniu cyklu???
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Madzia, Miszka gratki
Zielona, przykro mi i mocno tulemadzia8lenka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEhh czasami tak bywa. Odkąd test wyszedł pozytywnie miałam same problemy,bardzo duży stres bo:
w piątek u ginekologa nic nie było widac. Beta 170,test u lekarza bardzo dodatni.
w sobotę dostałam plamień i byłam na IP. Nie było na usg zarodka. Test już był slabszy.
W poniedziałek znów do gina,dalej pusto na usg,przy pobieraniu krwi zemdlalam.w domu zrobiłam test paskowy już wyszedł cień cienia. Pobiegłam do apteki po test clearblue- wyszedł pozytywny.
Wczoraj odebrałam wyniki z bety 28,9.
Dziś zaczekam krwawic już i byłam znów u ginekologa i potwierdziła ciążę biochemiczna.
Miałam tyle nerwów i stresu że dobrze ze to wszystko się skończyło.
Lepiej teraz niż w 12 tygodniu. Ja się nie łamie,jadę z koksem dalej tylko teraz po owulacji zaraz jem progesteron.
Jestem tylko ciekawa czy lekarz pozwoli mi brać clo już w tym cyklu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2017, 13:53
-
Zielona1911 wrote:Ehh czasami tak bywa. Odkąd test wyszedł pozytywnie miałam same problemy,bardzo duży stres bo:
w piątek u ginekologa nic nie było widac. Beta 170,test u lekarza bardzo dodatni.
w sobotę dostałam plamień i byłam na IP. Nie było na usg zarodka. Test już był slabszy.
W poniedziałek znów do gina,dalej pusto na usg,przy pobieraniu krwi zemdlalam.w domu zrobiłam test paskowy już wyszedł cień cienia. Pobiegłam do apteki po test clearblue- wyszedł pozytywny.
Wczoraj odebrałam wyniki z bety 28,9.
Dziś zaczekam krwawic już i byłam znów u ginekologa i potwierdziła ciążę biochemiczna.
Miałam tyle nerwów i stresu że dobrze ze to wszystko się skończyło.
Lepiej teraz niż w 12 tygodniu. Ja się nie łamie,jadę z koksem dalej tylko teraz po owulacji zaraz jem progesteron.
Jestem tylko ciekawa czy lekarz pozwoli mi brać clo już w tym cyklu.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Madzia8lenka gratulacje!!!! Dokładnie tydzien temu ja ujrzałam swoje dwie kreseczki i tez 9dpo super
Reszcie zafasolkowanych tez gratuluje, za pozostale staraczki trzymam mocno kciuki!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2017, 16:35
Flowwer lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madzia8Lenka - jestem pod wrażeniem Twojej pięknej krechy! Gratulacje
Dziewczyny, mam pytanie, czy należy się sugerować temperaturą w ciągu dnia? Rano temperatura spadła mi do 36,87 i trochę mnie to zdołowało, a teraz z ciekawości zrobiłam w ciągu dnia pomiar i mam 37,67...madzia8lenka lubi tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Madzia8lenka gratulacje!!!!! Piękna kreseczka i to tak szybko! Cudnie , rośnijcie zdrowo i spokojnie, przenudnej ciąży Kochana!
Tina, Inna tulę mocno :*
Zielona, tak strasznie mi przykro, ściskam Cię mocno :*
Mama Laury, mam cykle 31 dniowe, owu 19 dc, widzę że testujemy razem, to bardzo dobry plan ogłosić za miesiąc przyrost, nie spadek. Tego się trzymajmy.
Agjiechaaa jeszcze tylko 2 dni do wielkiego świętowania balwankowych ciotek, bo nie przyjmuje innego scenariusza, jak świętowanie z radości, że się Bałwanek rozgoscil :*Agniechaaaa, madzia8lenka, zubii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Oj czekam baaardzo ale cos mi humor sie pogarsza cos brzuch daje o sobie znac ;/ cos juz mi sie ro nie podoba
Ciocie trzymają mocno kciuki za Bałwanka! Oby mościł się w nowym domku Trzymaj się Agnieszka, byle do piątku!Agniechaaaa lubi tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Emiilka wrote:Madzia8Lenka - jestem pod wrażeniem Twojej pięknej krechy! Gratulacje
Dziewczyny, mam pytanie, czy należy się sugerować temperaturą w ciągu dnia? Rano temperatura spadła mi do 36,87 i trochę mnie to zdołowało, a teraz z ciekawości zrobiłam w ciągu dnia pomiar i mam 37,67...
Emiilka, mi tuż przed @ niestety temperatura potrafi spaść wieczorem. W ostatnim cyklu tak miałam. Ale u każdego inaczej to wyglada.