KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Maja84 wrote:To trzymam kciukasy za mega ciemną krechę
Przynajmiej sa 2 krechy coś odmiennego dla oka po tych bielach viziraMaja84 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Maja84 wrote:Przynajmniej na tych owu można sobie popatrzeć na 2 kreseczki
Flowwer hybrydki zrobione?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Nie bo zamowiłam sobie bazę proteinową z Indigo a chce mieć ładnie zrobione na wyjazd
A no no, koniecznie To kiedy jedziesz?
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja84 wrote:A no no, koniecznie To kiedy jedziesz?
Dziś robiłam szwagierce z semilaca kolor 007 i cudeńko.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Jestem podnieta i nie moge zasnac... Martwie sie jutrzejsza beta czy wgl sie wyrobie przed praca bo u nas zawsze kolejka pod labolatorium taka ze szok... Na środę umowie sie do ginekologa niech zrobi przeglad bo sie konczy i od razu bedzie widzial czy cos sie szykuje na fasolka czy nie... Strasznie sie martwie
-
OjMaryś wrote:Jestem podnieta i nie moge zasnac... Martwie sie jutrzejsza beta czy wgl sie wyrobie przed praca bo u nas zawsze kolejka pod labolatorium taka ze szok... Na środę umowie sie do ginekologa niech zrobi przeglad bo sie konczy i od razu bedzie widzial czy cos sie szykuje na fasolka czy nie... Strasznie sie martwie
OjMaryś lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:W przyszłą niedzielę i łapie sie na tym że bardziej rajcuje mnie wyjazd niz testowanie? Tylko muszę ogarnąć co warto zwiedzić.
Dziś robiłam szwagierce z semilaca kolor 007 i cudeńko.
Zazdroszczę Ci naprawdę Taki wyjazd to cudowne zapomnienie od tych wszystkich testów, badań, temperatur... I bardzo dobrze, że bardziej się tym rajcujesz! Twój umysł odpocznie Ciesz się chwilą ile wlezie, wróć z totalnie pozytywnym nastawieniem i zarażaj!!!
A ja zamówiłam sobie 2 dni temu 096, 034 i 035 Semilaca
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
OjMaryś wrote:Jestem podnieta i nie moge zasnac... Martwie sie jutrzejsza beta czy wgl sie wyrobie przed praca bo u nas zawsze kolejka pod labolatorium taka ze szok... Na środę umowie sie do ginekologa niech zrobi przeglad bo sie konczy i od razu bedzie widzial czy cos sie szykuje na fasolka czy nie... Strasznie sie martwie
Postaraj się nie martwić, policzyć baranki i usnąć Wszystko będzie dobrze kochana!!! Wiem też, że łatwo mówić... I sama na pewno bym szalała gdybym zobaczyła 2 kreseczki, ale taki już chyba nasz losOjMaryś lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Dziewczyny zaczelam mierzyc temperature od niedawna. O 8 rano jeszcze zanim wstane z lozka. Wychodzi caly czas okolo 36.04 do 36,15 . Czy to nie jest za nisko ? Tak z ciekawosci zobaczylam u niektorych z was na wykresach i jakos za nisko mi sie wydaje u mnie.co myslicie ?7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
MOJE wrote:Dziewczyny zaczelam mierzyc temperature od niedawna. O 8 rano jeszcze zanim wstane z lozka. Wychodzi caly czas okolo 36.04 do 36,15 . Czy to nie jest za nisko ? Tak z ciekawosci zobaczylam u niektorych z was na wykresach i jakos za nisko mi sie wydaje u mnie.co myslicie ?
-
MOJE wrote:Dziewczyny zaczelam mierzyc temperature od niedawna. O 8 rano jeszcze zanim wstane z lozka. Wychodzi caly czas okolo 36.04 do 36,15 . Czy to nie jest za nisko ? Tak z ciekawosci zobaczylam u niektorych z was na wykresach i jakos za nisko mi sie wydaje u mnie.co myslicie ?
Jeśli jesteś przed owu to wcale nie jest za nisko, ja mierzę w pochwie i w 1 fazie zdarzało mi się nawet poniżej 36st.Barbarka1984 lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Witam Was Dziewczyny, po długim czasie nic nie pisania w końcu sie melduje. Praktycznie na bieżąco Was czytam, ale jakos samej nie miałam ochoty sie udzielać, bo nic takiego sie nie działo. Teraz jednak mogę podsumować ostatnie dni... w końcu podjęliśmy decyzje o pójściu do kliniki. Po ponownym przebadaniu męża ( ilość plemników ponad 200 mln ale morfologia bez poprawy nadal 1% prawidłowych) umówiliśmy sie na wizytę na 30.03. Ogólnie ta cała wizyta natchnęła mnie takim optymizmem bo w końcu ruszyliśmy z miejsca. Ja dostałam na stałe najmniejsza dawkę Bromka na moja podwyższona prolaktyne, do tego zrobili mi wymazy na wszystkie bakterie, maz ma zalecone badanie fragmentacji i MSOME, zeby zobaczyć co dokładnie sie dzieje z plemnikami, a ja po wynikach badań będę miec drożność jajowodów badana, ale juz rozmawiałam ze chce w znieczuleniu, bo na żywca niie podejdę:p do tego zrobiłam odrazu tam badanie AMH i juz wiem, ze wyszło 1,79. Inna widzę ze Ty masz podobnie, co o tym sądzisz?bo po usg lekarz mowil, ze juz widzi ze ta rezerwa nie bedzie jakos bardzo duża. Także teraz czekam na wyniki całego pakietu na urea, chl itp.
-
Maja84 wrote:Jeśli jesteś przed owu to wcale nie jest za nisko, ja mierzę w pochwie i w 1 fazie zdarzało mi się nawet poniżej 36st.
Maja84 lubi tę wiadomość
-
Nie lubię jak się zaczyna to czekanie na @ lub fasolkę i milion myśli nachodzi... Uważam że z M. daliśmy z siebie wszystko w tym miesiącu, pęcherzyki ładne były, moje badania w normie, tygrysek od rana przyklejony do pępka jutro idę po zapas ananasa... Jak się teraz też nie uda, to albo żołnierzyki leniwe jakieś, albo ja naprawdę nie wiem jak się robi dzieci
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Barbarka1984 wrote:Ja mam podobnie. Z tym wyjatkiem, ze mierze w ustach, zawsze w okolicy dolnego, prawego 8 zeba
Hahaha Grunt to mieć stałe miejsce mierzenia
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
innamorata88 wrote:Pierwsza wizytę ze względu na posiadanie ubezpieczenia w Medicoverze mieliśmy za darmo, od razu zdecydowaliśmy się na invitro i od tego czasu nie skasowano nas ani grosza. Płaciliśmy tylko za niezbędne badania.
Ptysia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOjmarys trzymaj sie tam dzis!!! Bedzie piękna beta trzymam za Ciebie kciuki i za wszystkie dzis testujące!!!
Ja właśnie zbieram sie do pracy po takim czasie to sie tal nie chce, ze szok! I jeszcze wysłuchiwać to gadanie a czemu Cię znowu nie było??!! A co to za l4??? Masz jeszcze zamiar długo ciągnąć chorobowe a gin kazał mi sie przedewszystkim nie stresować, a ja sie pytam jak mam tego dokonać?!OjMaryś lubi tę wiadomość
-
OjMaryś, powodzenia na becie!
Agniechaaa, oby dzisiejszy dzień Ci szybko minął, a gadaniem ludzi się nie przejmuj.
Kto dziś testuje?OjMaryś lubi tę wiadomość
-
Ja chyba podświadomie czuję, że @ będzie. Wczoraj poszłam do Rossmanna i pierwsze kroki pokierowałam na dział apteczny - kupiłam testy owu i zapas wiesiołka.