KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ann89 wrote:Flo, a robiliscie badanie nasienia z testem MAR i fragmentacja plemnikow DNA? Chcialabym sie podpytac z jakim kosztem musze sie liczyc..
My za fragmentację DNA plemnikow placilismy 525zł, MSOME - 170, test wiązania z hialuronianem - 275, morfologia, ogelne badanie nasienia i posiew - coś okolo 300.
innamorata88 wrote:Współczuję Kochana :* dlatego cenię sobie możliwość pracy z domu
Oj tak, człowiek może sam dysponować swoim czasem. Tyle, że u mnie to cała doba z komórką więc i cała doba pracy w sumie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 08:40
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
No to zaczynamy cykl "olewacyjny" Powodzenia życzę! Ja dziś na fitnes pierwszy raz, trzeba zacząć żyć A zaczęłam brać olej z wiesiołka. Wczoraj sprawdziłam śluz i... o kurde, pierwszy raz się ciągnął! Wiadomo, że jeszcze szybko się rwał,bo to wcześnie, ale do tej pory miałam śluz tylko i wyłącznie kremowy i wodnisty.
Maja84, Amy333 lubią tę wiadomość
-
Nie zdążyłam na hcg ciezki dzien w pracy sie zapowiada. Dobre jest to ze na środę udalo sie umowic do gina z polecenia. Milego dbia Wam kobietki życzę i samych pozytywnych testów dzisiaj
hura2017 lubi tę wiadomość
-
Jeszcze jedno... Jestescie wspaniałe ciesze się że jest takie miejsce i mam tutaj Was.
Flowwer, Maja84, Amy333, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
MOJE wrote:Mierze w ustach temperature.
MOJE lubi tę wiadomość
-
Ann89 wrote:Flo, a robiliscie badanie nasienia z testem MAR i fragmentacja plemnikow DNA? Chcialabym sie podpytac z jakim kosztem musze sie liczyc..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDodzwonilam sie do kliniki. Fragmentacja 300 a badanie mar 65zl.
Teraz tylko wytrzymac do piatku i any wyniki na chlamydie i ureaplazme byly negatywne. I wtedy szybko badania krwi i nasienia..
Gdyby ktoras z Was chciala to mam do odsprzedania clo, bromergon bo dluzej juz nie moge byc nimi stymulowana. W ogole okazalo sie ze nie mam wskazan do brania bromergonu a wczesniejszy lekarz faszerowal mnie nim od wrzesnia. A ja tak fatalnie sie po nim czulamBarbarka1984 lubi tę wiadomość
-
Ann89 wrote:Dodzwonilam sie do kliniki. Fragmentacja 300 a badanie mar 65zl.
Teraz tylko wytrzymac do piatku i any wyniki na chlamydie i ureaplazme byly negatywne. I wtedy szybko badania krwi i nasienia..
Gdyby ktoras z Was chciala to mam do odsprzedania clo, bromergon bo dluzej juz nie moge byc nimi stymulowana. W ogole okazalo sie ze nie mam wskazan do brania bromergonu a wczesniejszy lekarz faszerowal mnie nim od wrzesnia. A ja tak fatalnie sie po nim czulam -
nick nieaktualny
-
Lady Savage wrote:Juz po oddaniu, wyniki po 15. Niestety ide do pracy, i odbiore je jutro rano
Trzymam kciukikotek87, Karma88 lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml