KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygg88 wrote:A ja zgłupiałam ze swoim cyklem, zawsze testy pokrywały się z owulacją a tu od 10 dc ciągle mocne krechy jak wrócę do domu to wrzucę zdjęcie, czy któraś też tak miała?
I muszę się trochę wygadać wczoraj ta piękna pogoda jakoś nas zachęciła do spacerku z M- poszliśmy sobie na rynek, piwko i jedzenie na mieście... eh jak przyjemnie było... a wieczorem nawet na serduszka nas wzięło a ostatnio z nimi było marnie bo tylko kiedy owu i co drugi dzień i to tak trochę na siłę a wczoraj taki spontan... brakuje mi tego... to ciągle myślenie o dziecku nie pozwala mi się odstresować - może właśnie u mnie jest ta blokada psychiczna ze tak bardzo chce... i szef ciągle się pyta kiedy będę w ciąży żebym już sobie na L4 poszła bo chwilowo przestój a nie chce zwalniać...
jak ja bym chciała, żeby mnie w pracy wyganiali na L4 ! u mnie to masakra:P pewnie szef się wścieknie jak pewnego dnia przyniosę mu świstek od lekarza. -
nick nieaktualny
-
Zielona1911 wrote:Witam.
Ja dziś byłam na monitoringu i owulacja była,ja myślę że była 1.04.
Kiedy mogę testować?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyja już po obiedzie, mąż mi przywiózł od mojej mamy rosołek i bigos, ja bez mamy to czasem bym umarła ;p A teraz nie wiem co ze sobą zrobić, bo się nudzę, mąż pojechał do rodziców.... Chyba skoczę do sklepu na zakupy i upiekę słodkie bułki. Jakaś taka zmęczona się czuję. Dzisiaj koleżanka z pracy oświadczyła, ze ma w rodzinie już 4 ciężarne albo siostry, albo szwagierki. No halo, ktoś nam się tu wpycha w kolejkę przez to musimy tyle czekać....
-
91Ewela09 wrote:A ja w drodze do domu zachaczylam o rossmana i kupilam 2 testy. Jutro ostatni raz robie, fasol ma ostatnia szanse na ujawnienie sie
Izape91, Bocianiątko lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Raven wrote:Wracam z monitoringu i zapowiada się u mnie na szybsza owulację. A dopiero 10dc
Sa 2 pęcherzyki 18mm i 16mm.
Endo niestety nie jest idealne bo 7mm.dostalam acard. Ma ktoś jakieś doświadczenia z tym lekiem? Chyba nie będzie to miało wpływu na owulację?Raven lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Raven jesteś stymulowana ? Ja bym w srode zbadała poziom LH i estradiol
Raven lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Izape91 wrote:wiecie co, chyba zatestuje w piątek. to będzie niby 11 dpo, noo nie wytrzymam. to jeszcze 4 dni.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Agniechaaa, dobrze że masz już dzisiejszy dzień za sobą. Relaksu się kochana
Flowwer, kiedy masz wizytę, żeby sprawdzić czy pęcherzyk pękł? Super, że u Was libido takie wysokie
Inna, a jak tam u Ciebie - kiedy kontrola czy torbiel się wchłonęła?
Izape, trzymam kciuki za testowanie,
A ja im bliżej terminu tym mniejsza ochota na testowanie.. jeszcze dziś spadłam w pracy ze schodów siedzę ze spuchniętą kostką.. -
A ja dziś czuje się spuchnieta zwłaszcza brzuch ale już mogę usiąść na pupie co przez ostatnie kilka dni sprawiało problem przez jajnik. Ogólnie to sutki mnie strasznie swędza od 3 dni i skóra mi schodzi szczerze dziwne to bo pierwszy raz coś takiego mam. Zakładam że hormony szaleją.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Summer osz.... altacetem posmaruj nogę jak nie przejdzie to do ortopedy.
Jutro na 16.30 mam wizytę trzymaj kciuki bo mnie często w konia robi organizm.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
91Ewela09 wrote:Jakieś dolka zalapalam. Mialam sprzatac na Święta, a od powrotu do domu tylko kilka razy w lazience bylam sprawidzic czy @ sie nie zjawila. Jak tak dalej pójdzie bede miala brudno.
Zatestujesz jutro to będziesz wiedzieć oby fasolka tam była bo wykres cudny !!!Izape91 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Agniechaaaa wrote:Nie ma jak w domu z goraca herbatką odpoczywam a zaraz zaczne dbac o endo rybka juz zjedzona zaraz lece po wino!
Bocianiątko lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄