Lipcowe kreseczki ♡
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarLenka wrote:Kittinka a jakbyś wzięła sobie trochę donga po okresie żeby trochę wspomóc owulacje i może przyspieszyć...? ☺️
Pati, to chyba się podobnie zachowuje jak mój ten stary, weź sprawdź na jakimś innym. Ja szczerze mówiąc teraz mierzę takim najzwyklejszym ze zwyczajnych za 5zł z apteki
Mam jeszcze szklany rtęciowy i ten jest najpewniejszy, ale troszkę się go boję.. bo jak rano mierzę to czasem jeszcze potem zasnę...wtedy mogą przyjść dzieci i jeszcze któremuś stanie się krzywda jak go zgniecie..Pati96 lubi tę wiadomość
-
5ylwian wrote:Kurde zaciekawilas mnie. Ja od lutego mierze temp i zawsze mam przerywane linie. Teraz owu mialam chyba wczoraj,wiec jeszcze nie wyznaczylo mi ale jak wpisze w przod tempki podwyzszone to wyznacza mi tez ciagla linie. Moze ktos wie o co kaman. Gdyby nie Ty to bym nawet uwagi nie zwrocila
5ylwian lubi tę wiadomość
-
ElfiaKsiężniczka wrote:5ylwian, przerywana linia w ff i ovu wychodzi wtedy jak objawy nie zgadzaja sie z temperaturą np. Wpiszesz, pozytywny owulak 12eć, śluz kremowy 13 dc a 15 dopiero będzie skok. Dla ff najważniejsza jest temperatura, a pozostałe objawy nie sa ważne.
To nie wiedzialam. Czyli tutaj cos mam nie tak? Moze przez ten owulak negatywny pomiedzy?
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
A usuń wszystkie owulaki i zobaczysz
-
nick nieaktualny
-
syllwia91 wrote:Dziewczynki tsh bez tabletki 1.96 mi wyszedł, mam pisać do lekarza czy nie jest źle? Progesteron z 30 poniedziałkowego dzisiaj 23 ale w innym labie.
syllwia91 lubi tę wiadomość
Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ElfiaKsiężniczka wrote:A usuń wszystkie owulaki i zobaczysz
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
5ylwian wrote:Jak usuwam owulaki to kasuje mi w ogole owulacje. Zly miesiac wzielam za przyklad bo w czerwcu mialam akurat podwojna owu potwierdzona u lekarza,wiec tego to juz aplikacja nie ogarnie hehe
5ylwian lubi tę wiadomość
-
syllwia91 wrote:Właśnie nie badalam a już wiem że powinnam ale on mi nie zlecil.
A kiedy masz wizytę u endokrynologa ?syllwia91 lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, potrzebuje waszej pomocy. Na jutro mamy zaproszenie na grilla do znajomych, którym w marcu urodził się trzeci synek. Chciałabym im cis podarować, ale kompletnie nie mam pomysłu. Grill wyszedł dość spontaniczne i jest mało czasu żeby razić po sklepach
-
ElfiaKsiężniczka wrote:Dziewczyny, potrzebuje waszej pomocy. Na jutro mamy zaproszenie na grilla do znajomych, którym w marcu urodził się trzeci synek. Chciałabym im cis podarować, ale kompletnie nie mam pomysłu. Grill wyszedł dość spontaniczne i jest mało czasu żeby razić po sklepachStaś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Ja niestety nie pomogę w analizie badań . Nie znam się za bardzo i niechce wprowadzić w błąd . Może znajdzie się na formu ktoś kto zna się na tym .
syllwia91 lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyElfiaKsiężniczka wrote:Dziewczyny, potrzebuje waszej pomocy. Na jutro mamy zaproszenie na grilla do znajomych, którym w marcu urodził się trzeci synek. Chciałabym im cis podarować, ale kompletnie nie mam pomysłu. Grill wyszedł dość spontaniczne i jest mało czasu żeby razić po sklepach
Dla starszych cos moze na slodko jakis owoc, sok , ciastka... Zalezy od wieku -
nick nieaktualny